FARMA IZBACIVANJE: Marija Mijanović napustila imanje, farmeri u suzama!
Foto: Printskrin

Tenzija u kući

FARMA IZBACIVANJE: Marija Mijanović napustila imanje, farmeri u suzama!

Stars -

Nemanja MCN je za sluge izabrao svog druga Čipija i Maju Milošević, a publika je odlučila da u izolaciju poslala Mariju Mijanović.

Pevačica i Maja, kojoj je većina farmera dala štapić, dane su provele u izolaciji, a večeras sz se borile u igri veštine.

Marija je izrazila želju da izađe sa Farme, jer joj je, kako je rekla, dosta svađanja i nedostaju joj voljeni.

Tok emisije:

00.42 Marija Mijanović stiže u studio u Šimanovcima.

"Ovo je najsrećniji trenutak u mom životu. Totalno sam zbunjena. Znala sam u šta ulazim. U poslednje vreme, to nisam više bila ja. Prevelika je nervoza i da sam ostala tamo, sigurno bih nekog pretukla", rekla je Marija uzbuđeno.

Voditeljka je želela da zna sve o njenom češkanju sa Crnim. "Sa moje strane definitivno nije bilo simpatija prema njemu. On je drug mog brata, i ja sam ga tako i gledala. Saška je insistirala da nas dvoje budemo u vezi, čak je i Crni rekao da bi to bio dobar marketing", objasnila je Mijanovićeva.

Ona je rekla da nikakvog famoznog češkanja nije bilo. Svi farmeri su se pitali da li će se naša ljubav roditi. Ona je demantovala ostale farmere da su Crni i to češkanje zaslužni za to što je ona ostala na imanju.

"Dušica je zaista vredna osoba. Ali, ona kad god je "lajv", stalno potencira da sama hoće da očisti kuću, a treba joj ceo dan. Njoj se uvek spava. Mi smo uvek neispavani, umorni", pričala je Marija.

Marija je pričala o čuvenom šećeru, ali i o svom odnosu sa Marijom Anom i Cecom.

"Verovatno sam pričala da je štrokava. Ja nisam mogla da ćutim i morala sam da kažem da je spavala sa oženjenim. Tako sam joj vratila za sve što me je vređala i što je pričala da sam bila sa Gagijem u vezi", objasnila je Marija.

"Mala Ceca je podla, zla i folirant. To je i Lepi Mića rekao. On je rekao sve šta misli o njoj, ali da je ona najmlađa i da ne zna šta radi. Njemu je njegov prijatelj rekao da mora da pazi na nju", kaže.

Marija kaže da je ostala na Farmi, da bi to bilo veliko razočarenje za nju. "Ne bih bila ista, bila bih samo gora", rekla je bivša farmerka.

Voditeljka ju je upitala da li će joj faliti Maja i kako će se ona sada snaći bez nje. "Stvarno je iskreno prijateljstvo između mene i nje. Sličnog smo karaktera i sigurno ćemo nastaviti druženje i posle Farme", zaključila je.

00.03 Majina podrška je ipak zadovoljna što je ostala na Farmi. "Kad je već prošla kroz sve to, onda može da ostane još malo", kaže Majin dečko.

Drugarica je rekla da joj je žao jer je neće videti, ali da je podržava i da je sigurno dobila sad vetar u leđa. "Možda će baš ona biti gazdarica sada"...

23.40 Farmu napušta Marija. Farmeri su je u suzama ispratili. Ona nije mogla da veruje koliko su je farmeri zavoleli.

23.30 Vreme je za Arenu. Marija je izabrala igru veštine. One moraju da skaču u džakovima.

23.14 Ognjen razgovara sa gazdom, Nemanjom MCN.

"Niti me slušaju niti me respektuju. Morao sam da se promenim. Rekao sam im da rade šta hoće. Bila je hiphoperska nedelja. Ova opšta kazna je poremetila mnoge ljude. Većina je pokazala da im je novac bitniji od svega. Ja sam prekinuo sastanak kad sam video da Marina Perazić plače. Nijedan evro nije vredan njene suze", rekao je Nemanja.

22.46 Saška Karan kaže da mnogo stvari vidi na Farmi za koje ljudi misle da se ne mogu provaliti.

"Goga stalno trčkara za Nemanjom. Mislim da je ona zaljubljena u njega, ali mislim da on ne reaguje na nju, tj da nema povratnu informaciju od njega", rekla je Saška.

Ognjen smatra da Nemanja reaguje samo na Goginu provokaciju. Saška se ne slaže.

22.32 Vesna razgovara sa Ognjenom na imanju o pobedi na Farmoviziji.

"Oni misle da smo svi isti. Mi smo na samoj probi bili božanstveni, tako da se svima mnogo dopalo. Dva dana im se dopadalo, ali onda su se pobunili", rekla je Vesna.

"Ja nisam nijednog trena sumnjala da ćemo pobediti. Nastupili smo u nedeljnom popodnevu, fino obučeni. Ja sam mogla da biram pevače i svi su ispali odlični", smatra Zmijanac.

Ona smatra da su oni zaboravili ko je ona. "Malo se isprepadaju od mene kada ja ne mogu da budem takva kao oni. Nekada se dogodi da zauzmem stav, tj budem kao ja prava, napolju. A onda oni promene ton, i krenu da beže, pa meni bude žao. Pa ne valja ni to, ja sam na mukama", objasnila je pevačica.

Vesna smatra da Jelena Golubović nju voli, ali da je razmažena. "Ona je kao krpelj, ali posesivna. Ona bi htela da sve što je njeno, da bude samo njeno. Kad nećeš da budeš samo njen, ona se ljuti, bez razloga skroz. Lepi Mića stalno gunđa kako ja malo pričam, a ja jedva stignem da kažem nešto, kad on uzme vazduh", kaže Vesna.

22.29 Marijina podrška ne može da smisli Crnog. Oni smatraju da on manipuliše svima, a pogotovo Marijom. "Ona nekad ne može da proceni, jer uvek misli da su svi dobri", rekla je Marijina drugarica.

22.09 Marina Perazić i Ognjen razgovaraju na imanju.

Pevačica je komentarisala kaznu koju su dobili zbog nebrige o životinjama. "Ja moram da se brinem o ovcama. Ja sam počela da brinem o Okiju. Nikada ga nisam videla da juri za ovcama. Bile su i ovce vesele i on je bio veseo. Ovce su malo glupave, kada počne da padne kiša, one tek krenu onda da pasu", pričala je Marina uzbuđeno.

Marina je dobila tajni zadatak i nagrada će viti veoma dobra. Do četvrtka mora da bude Kevi najbolja drugarica. Moraće barem da je nauči neke korake zumbe.

21.56 Keva je razgovarala sa Ognjenom i žalila se na Sašku i Cecu.

"Uopšte ne odgovaram za postupke. Ne diram nikoga, ne bavim se spletkarenjem. Ja sam samo žena iz naroda, koja radi i živi za moju porodicu. Ovde sam jedino zbog novca ušla. Ono malo ljigavo gov.nce što joj viri iz dup.ta, mnogo laprda i morala sam da joj kažem. Ona se upliće u priču i brani je", rekla je Keva.

"Ona je pričala da mene moj muž vara. Odakle ona to zna?! Ali, ako pričaš tako o meni, onda ću nekome polomiti koske, da će me se sećati do kraja života. Neće moći da hoda", rekla je i dodala da Ceca uopšte nije vredna njenog nerviranja, ali da je svakako nervira.

"Onog momenta kada ne odgovaram za svoje postupke, ja sam samo živo biće, sa ogromnim pragom tolerancije. Daleko od toga da ona nije vredna, ali već neko vreme je veoma bezobrazna i pregazi preko svih. Samleće je lokomotiva i neka košta koliko košta. To što Saška ne zna više šta priča", smatra Keva.

21.79 Dečko Maje Milošević podržava svoju devojku i nema problem sa tim što joj se Filip povremeno nabacuje.

"Meni je Filip najveći car na svetu. Ne pretvara se. Ne znam koliko je on pokušavao sa Majom, ali mislio sam da je to njegovo sve šala. Svi smo mi ljudi, u nekim situacijama je delovalo čudno, ali posle se vraća sve na staro", rekao je i dodao da ne zna da li bi joj oprostio veći flert.

21.31 Jelena je ispričala svoje iskustvo sa Mikijem u hotelu. Maštala je da su bili na nekom ostrvu, hvalila je hotel u kom su bili...

Ognjen ju je pitao kakav je njen odnos njen i Mikijev. "Mi smo napravili apartman za nas, ne gledamo sve farmere. Gledamo u zid. Samo nam još treba baldahim", rekla je Jelena.

Pričala je da je Miki hteo opipa da li ima brushalter. "Posle j nema kajanja", učinila sam to što sam učinila.

"Ja sam Mikijem nikada nisam pričala na temu emotivnih odnosa. Nikad ga nisam tako gledala", objasnila je Jelena i dodala da postoji neka energija između nje i Mikija.

"Meni je najintimnije kad sa nekim jedeš. Ovde su prvo govorili da bi trebalo da idemo da uradimo nešto, a onda kad smo došli rekli su da smo nule jer nismo ništa uradili", objasnila je rediteljka.

"Miki meni izuzetno prija. Ne znam da li mi je draže što svima teramo inat. Što doručkujemo zajedno, ili što provodimo vreme zajedno. Mislim da bi mi bilo jako teško kada bi izašao. Stvarno mi je legao", rekla je.

Golubovićeva je priznala da je imala želju da ga poljubi, na početku. "Fali mi moj dečko i onda sam u Mikiju videla mog dečka i nisam ga gledala kao Mikija", priča Jelena.

21.26 Podrška pevačici Maji je njena sestra Marijana Milošević, kao i Stefan Šćepanović, Majin dečko. U studiju je i Marina Valo, drugarica i Danilo Jokić, Majin kolega. To je sve Majina podrška. Podrška Marije Mijanović, Milena Mikić, drugarica, i Duška Božić, takođe drugarica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track