MAKSA IZBAČEN SA FARME: Ceca razvalila u areni sa 88 odsto glasova!
Foto: Printskrin

Rijaliti

MAKSA IZBAČEN SA FARME: Ceca razvalila u areni sa 88 odsto glasova!

Stars -

Ponedeljak veče razervisan je za izbacivanje sa "Farme", a večeras su se areni borili Svetlana Golubović i Maksa.

Ovondeljni gazda bio je Milan Đorđević Crni, njegov mandat sutra ujutru prestaje, kada imanje dobija novog gazdu.

Farmeri su mahom svoje štapiće dali Ceci, dok je publika nominovala Maksu. Nakon borbe u areni, Cci su duplirani galsovi, a imanje je napustio Maksa.

Tok emisije:

23:15 Nominovani farmeri su stigli u arenu, duel može da počne. Nemanja Maksimović Maksa i Svetlana Ceca Golubović će se boriti u kvizu znanja. Nakon kviza znanja stigli su rezultati glasanja.

Ceca je imala više tačnih odgovora, njoj su duplirani glasovi. Gokubovićeva je imala 88 posto glasova publike dok je Maksa imao 12 i on je izbačen iz rijalitija. On se pozdravio sa svima i napustio Farmu.

22:56 Ognjen je sa Crnim koji provodi poslednju noć u gazdinoj kući. On je rekao da mu se dopalo što je imao priliku da se kupa u tuš kabini inače mu je svejedno što se tiče gazdinstva. Crni je rekao kako ga najviše nerviraju Miki i Jelena koji ne znaju gde se nalaze.

"Dopada mi se što kao gazda možeš da koriguješ igru", dodao je Crni.

22:34 Ognjen je sa Vesnom Zmijanac, oni pričaju o tome kako je pevačici lepo na imanju.

"Ja sam farmerima uvek inspiracija, ja sam problem jer oni meni nisu, Nemanja MCN je nainteligentniji sa njim jedino mogu. On je najdublja osoba koja razume mnoge stvari", rekla je Vesna i dodala kako je Mića proziva.

"On govori kako sam napolju drugačija. Nije tačno! Ja sam napolju nezgodna. Ovde sam se spustila na njiov nivo jer mi je dosadno da ja budem ja", istakla je pevačica a onda joj je Ognjen rekao da je Zadruga poslala tajni zadatak

"Tvoj tajni zadatak je da sakriješ 10 komada garderobe Čipiju", rekao je voditelj a Vesna je prasnula u smeh.

"Pravi vam je zadatak Bravo! U sve može da posumnja samo ne u mene", rekla je kroz smeh Zmijančeva.

22:13 Ognjen je sa Jelenom koja priča o Goginom i Mićinom sukobu.

"On joj je učinio uslugu jer ju je podigao, naborajo je šta je sve uradila. onda je pukla kada ga je na dočekla na nož ali pao je kada joj je rekao da nema oca", rekla je Jelena.

"Sve što je Mića rekao on je uvio u to ti nemaš oca. Nesvsno joj je učinio uslugu", rekla je Jelena. Što se tiče njenog odnosa sa Mikijem ona tvrdi kako je to iskreno prijateljstvo.

22:05 Goga priča o odnosu sa Mićom sa kojim se svađala prethodnih dana.

"On se prvo predstavljao kao otac koji me savetovao. Nema šta mene da štiti eto ko me je štitio taj me je najviše napadao", rekla je Goga koja je dodala kako nije očekivala da će je Mića napasti.

"Konkretno me povredilo kako se drao, kao monstrum... onako obraćabnje devojci koja može ćerka da ti bude meni je fascinatno... ja sam se tresla i znala sam da će me ponovo napasti. Umem i ja da budem prosta i nekulturna. Okrenula sam drugi list i već sutradan kada je počeo on nije mogao da veruje, ali sa prostacima noraš prostački", rekla je Goga.

21:51 Ognjen priča sa Čipijem koji je rekao kako nije verovao da će se tako dugo zadržati u rijalitiju.

"Ja sam smiren po prirodi, prag toleranicije mi je visok. Gledam da izbegavam sukob, ponašam se onako kako se i privatno ponašam. Navjiše mi na nerve ide Keva kada digne galamu. Imam sa svima dobar odnos, takav odnos imam i ovde. Zgotivili su me takvog kakav jesam", rekao je Čipi. On je naveo da mu Marina prija jer je pozitvna a da najviše gotivi Vesnu Zmijana. Ognjen je rekao da će Čipi dobiti tajni zadatak

"Do četvrtka tvojoj omiljenoj ženskoj osobi moraš da sakriješ 10 komada garderobe. Zadatak je završen kada Zadruga pošalje pismo", rekao je voditelj.

21:37 Ognjen je sa Marinom koja priča kako više ništa neće da dira u kuhinji i da je ništa ne zanima.

"Pojela sam 5,6 jaja a imali smo oko 120 jaja. Sve je nestalo ja sam se zgranula", rekla je Marina koja tvrdi da će farmeri uvek govoriti da ona voli najviše da jede.

"Nije me briga... ni kad mi kažu da sam debela, znam koliko godina imama. Nemam tu vrstu problema. Kad budem htela da smršam to ću uraditi", tvrdi pevačica. Osvrnula se na sukob sa Cecom.

"Upetljala se tamo gde joj nije mseto. Pokušala sam joj objasnim da ja kao žena od 58 godina mogu da pričam o seksu. To je bio razgovor između Miće, Stefana, Crnog i mene. Pokušali smo da objasnimo Ceci, ali ne treba da upušta u razgovre kojima nije dorasla", rekla je Perazićeva.

21:21 Ognjen priča sa Nemanjom MCN iza kojeg je burna nedelja.

On je komentarisao sukob sa Mikijem.

"Svaki moj sukob sa Jelenom on je počeo da shvata lično. On me uvek napda, konstantno neko šikaniranje, ne donosimn zajlhjučke šta su oni ali nije lepo mene da uvlači u te priče", rekao je Nemanja.

"Čovek s distancirao od nas nije više kao pre. Postao je agresivan, kad pričam sa njim ona se odmah ubacuje. Ona je inteligentna kao i ove kokoške ovde", priča reper koji dodaje da je i sa Jelenom bio u dobrim odnosima dok nije prešla prag toleranicje.

"Ona mene spaja sa Vesnom Zmijanac, da sam je masirao... ja tu ženu poštujem i gledam kao majku", priznao je farmer.

21:16 Voditeljka je ugostila Nemanjinu kao i Cecinu podršku. Nemanju je došla da podrži devojka dok je Cecu bodrila prijateljica.

21:10 Dušica je rekla da je sve spremno da još jedan farmer večeras napusti imanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja