CRNI NAPUSTIO IMANJE: Izgubio od Nikole sa samo 18 odsto glasova!
Foto: Printskrin

Rijaliti

CRNI NAPUSTIO IMANJE: Izgubio od Nikole sa samo 18 odsto glasova!

Stars -

Ovonedeljna gazdarica Maja Milošević za sluge je postavila Dušicu Grabović i Nikolu Lakića.

Farmeri su odlučili da Nikolu pošalju u izolaciju dok je publika odlučila da mu Milan Đorđević - Crni bude protivnik.

Tok emisije:

00:43 Milanova majka presrećna je što joj je sin izbačen sa imanja.

"Nikola je pokazao sve, želim mu da pobedi. On je evo i danas brinuo o životinjama dok moj sin nije makao prstom. I treba da pobedi neko ko je vredan i zna sve a ne neko ko je lenj kao moj sin. Vreme je da ide kući, dosta se igrao. Sad treba i da uči, da završava fakultet", rekla je mama Milana Đorđevia Crnog.

00:18 Presek glasova je napravljen. Rezultat je 86 naspram 14 odsto. Farmu napušta Crni!

00:09 Nikola i Crni stigli u arenu! Počela borba za dupliranje glasova.

23:32 Maja kojoj večeras ističe mandat gazdovanja ocenila je ovu nedelju vrlo visokom ocenom. Ognjen ju je odmah pohvalio za gazdinsku kuću jer, kako kaže, vidi se kada je žena tu.

"Meni se baš svidela ova nedelja, manje sam se nervirala. Bilo je dosa zanimljivo, imali smo i zanimljive igrice kao na primer ono kada smo lupali jaja o glavu. Ovu nedelju bih ocenila sa 10! Volela bih Nikola da ostane ali Crni mi je takođe drag koliko god se svađali. Crni ima želju da ode a pošto je već tako a ja ga gotivim na neki način, onda je i moja želja."

23:00 U studio su stigle i porodice nominovanih. Nikolu podržavaju majka i sestra dok Crnog podržava majka.

One su se izjasnile o trenutku kada su im deca rekla da će da učestvovati na Farmi.

"Ja ga uvek podržavam. Nikola je sportista dugi niz godina i ja ni jednu utakmicu nisam propustila. Tako sam mu i ovde podrška. Nisam bila oduševljena ali podržala sam ga. Ovo odvajanje mi pada strašno teško ali je njemu sigurno teže. Mi njega možemo da vidimo i da procenimo kako je ali on ne zna kako je kući i šta se dešava", rekla je Nikolina majka.

A onda se oglasila i majka drugog nominovanog.

"Milan uopšte nije procenio težinu života na Farmi ali eto, nije hteo da me posluša. Mnogo sam vezana za Milana, sad će se ljutiti moje ćerke ali tako je. Onda je došao u Podgoricu i svašta sam mu rekla. On je inače neko ko voli izazove i voli da se igra ali u priči Farme se precenio. Oslabio je 18 kilograma, 4 puta je padao u nesvest. Nisam bila za to ali da ga gledam, gledam ga 24 sata, krepah uz njega", rekla je Milanova majka.

22:47 Dušica Grabović dobila je tajni zadatak od zadruge.

"Tvoj tajni zadatak trajaće do četvrtka, dok ne stigne pismo od zadruge. Treba da svako jutro ustaneš i skuvaš kafu Jeleni i Mikiju", rekao je on što je oduševilo Dušicu ali se plaši da je ne provale.

22:35 Vesna Zmijanac je imala dobre odnose sa Nemanjom MCN tokom boravka na Farmi, a mnogi su spekulisali da između njih dvoje ima varnica.

"Mislim da se Nemanja nije družio iz koristi. On je jedan vrlo inteligentan, načitan i zanimljiv čovek koji u ovakvoj ekipi na Farmi ne može da se izdvoji. Prijalo mi je jednostavno da van stola popričam sa nekim normalnim", rekla je Vesna a onda otkrila i ko će po njenom mišljenju odneti pobedu na kraju rijalitija.

"Mislim da će da pobedi Jelena."

22:20 Lepi Mića je takođe prokomentarisao frku koja je danas bila sa Marijom Anom ali mnogo drugačijim tonom nego njegova suparnica.

"Za mene je to normalno, ništa strašno. To se dešava svaki dan. To je ta igra, to je tako. Ona mene, ja nju, poštena igra, sve je to normalno. Ovde niko ne zna kakav sam ja kada poludim. Ovo je smešna priča, cirkus."

Mićino ponašanje prokomentarisala je i Vesna Zmijanac.

Mića je jedan pravi igrač i nekada bez njega ne bi bila prava stvar. Samim tim što je on na postu sve vreme, lakši je, lakše ustaje, ne jede mnogo, ne pije, ne puši i to je odlično. Mnogo je bolje nego što se ovi oporavljaju od alkohola od četvrtka do subote", prokomentarisal aje pevačica.

21:59 Lepi Mića i Marija Ana imali su danas veliki okršaj, a ona je Ognjenu Amidžiću otkrila šta se tačno dogodilo.

"To što se desilo danas sam čekala već nekoliko dana. Napada mene i Gogu svaki dan, kaže da smo ku*ve a ja se ni u jednom trenutku nisam osetila prozvano. On je mene pljunuo danas i ja sam već imala spreman napitak jer sam očekivala ovo. Napravila sam Okijev izmet i vodu. Ako bude nastavio, napraviću ja još nešto", rekla je Marija Ana.

21:50 Vesna se osvrnula i na odnos Jelene Golubović i Mikija Mećave i rekla da je sigurna da tu postoje mnoge emocije.

"Ja mislim da gaji svakakva. On mučenik više ne zna gde je. Ona je izdala mnogo bolje drugarice i prijatelje nego njega."

21:37 Jelena Golubović je ljuta na svog najvećeg prijatelja sa Farme - Mikija Mećavu.

"Mnogo me razočarao. Čim je Proka rekao nešto on je prekinuo da gradimo kućicu. Žao mi je što nismo ispunili obećanje tebi i publici. Ja hoću muškarca koji ima veća mu*a od mene", rekla je Jelena Ognjenu Amidžiću.

21:18 Vesna Zmijanac ponovo na Farmi!

Iako je sama napustila imanje spremna je da plati kaznu.

"Dobro, to je delić moj honorara pa smo se i pomirili2, rela je ona a onda objasnila i šta se dogodilo te večeri.

"Pevači koji ulaze ne smeju ništa da nam kažu ali ovo nisu mogli da izdrže pa su mi šapnuli. Kada sam čula da je to pozamašna trudnoća ja nisam više imala šta tu da tražim. To znači da je moja Nikolija bila trudna i pre nego što sam ja ušla ali valjda nije htela da mi kaže jer je verovatno videla da mi se ulazi u rijaliti."

"Zamislite samo da se mojoj Niki desi nesto a ja nisam tu, to sebi nikad ne bih oprostila", rekla je Vesna i ponovo zaplakala.

Vesna je otkrila i da ju je na Farmi najviše nervirala Jelena Golubović.

"Jelena je osoba kojoj ne može da se pomogne. Ona će tako skončati život u nekom od rijalitija. To nije ni žalosno, ona je tako odlučila", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track