(VIDEO) OSTALI BEZ 50.000 EVRA: Bojana i Alen izbačeni sa Farme
Foto: Printscreen Farma

Rijaliti

(VIDEO) OSTALI BEZ 50.000 EVRA: Bojana i Alen izbačeni sa Farme

Stars -
Bitka za glavnu nagradu od 50.000 evra je odavno počela, a farmeri se na sve načine bore kako bi se našli u finalu.

Svađe, uvrede i tuče su obeležile ovu sezonu, a takmičari ne biraju sredstava kako bi stigli do svog cilja.

Prva finalistkinja koja je napustila imanje je bila Vendi, koja se u studiju potukla sa Zoricom Marković kada su se polivale vodom i gađale stolicama. Nedelju na imanju su obeležile i pretnje Kristijana Golubovića koji se nakon svađe sa Jelenom Golubović spakovao i napustio imanje.

Kada je odlazio sa farme on je rekao kako će sve tamičare porokati kao devetesetih.

Večeras su Bojana Stamenov i Alen Muković napustili rijaliti.

Tok emisije:

Foto Printskrin
Foto Printskrin

23:55 Ognjen je ponovo okupio farmere kako bi nakon drugog preseka rekao ko je drugi takmičar koji ispada iz igre. Nakon sabiranja glasova Bojana Stamenov je imala 0,92 glasova za ostajanje u rijalitiju. Veliki broj takmičara se razočarao kada je čuo da ona napušta Farmu.

"Jao, idem kući, konačno nakon 4 meseca", vikala je pevačica kada je počela da se pozdravlja sa svima.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Farma 6/Saopstenje Da Dvoje Ispada Veceras-/28... by zadkostellbokizadko

22:39 Ognjen je okupio farmere da bi proglasio ko je prvi farmer koji večeras napušta imanje. Nakon prvog preseka i sabiranja glasova iz studija su javili da je Alen prvi kojeg je publika izbacila. On se pozdravio sa svima i napustio Farmu. Alen je imao 0,57 glasova publika.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

22:05 Novicu je iznerviralo kada je čuo šta Stanija priča i kako glumi žrtvu. "Za nju je sve na ovom svetu kamera. Samo se pravda. Priča kako je novinari blate a ona jedva čeka da pišu o njoj", rekao je Novica Zdravković i dodaoda je njen cilj da glumi žrtvu.

"Zapravo je došla da igra i da pokaže sebe jer ona hoće da upadne u neki raijliti u Americi", otkrio je pevač.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:49 Stanija priča da je iscrpljena od vođenja bitki. Ona je priznala da je Jelena Golubović najviše nervira kao i da je ona ljubomorna na nju zbog Kristijana.

"Rekla sam joj da je moj posao ozbiljan i da ne može da me poredi sa njom koja je bila sekretarica kod dečka u firmi. Ne može ona meni sa frizerskom školom da parira. Onda se u to umeša i Jelena Golubović. Prave od mene nešto što nisam", rekla je starleta. Stanija smatra da joj je jedini pravi prijatelj bio Kristijan dok Medenica nije njena prijateljica već samo Golubovićeva.

Farma 6/Alen u prvom preseku sa 0,57% glasova... by zadkostellbokizadko

"I ona je išla protiv mene. Nije ona prijatelj kakvog sam ja želela. Oprostila sam joj to, jer to je bezazleno u odnosu na ono što su mi drugi radili", rekla je Dobrojevićeva. Stanija tvrdi da zaslužuje prvo mesto, a veruje da bi je farmeri razapeli da mogu.

"Svojim intigrama i skandalima sam štetila jedino sebi. Jedino dok su me gazili borila sam se kao lav". Sebi zamera što je igrala na stolu za vreme slave i hotlesku sobu kada je osvojila nagradu sa Kristijanom.

"Šuškanje i da mu legnem na rame mi je prijalo. Nisam ga gledala kao oženjenog čoveka. Mi smo to radili zarad gledaoca, zarad ljudi koji nas vole", tvrdi Stanija. Ona je takođe rekla kako nije imala seks ni sa Kristijanom niti sa Acom.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:34 Lepi Mića je komentarisao Stanijin i Tamarin odnos. On tvrdi da je klaberka verbalno jača. Pevač je ispričao kako su se njih dve posvađale i optuživale jedna drugu da se bave sumnjivim poslovima.

"Stanija se gubi. Ona stalno priča kako je akademski garđanin, pa kako je starleta, pa krupije. Sama upada u zamke. Dobra je ona, ali nije inteligentna, a to pravda sve sa titulom akademskog građana. Ona nema taj dar od Boga. Ima dar da radi, nije lenja. I mana joj je što se hvali... ja, pa ja... jako je ružno da pominje ugovore sa produkcijom", rekao je Mića. On je priznao da mu je Maja Nikolić draga iako ona misli suprotno.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:20 Ognjen je sa Jelenom koja govori kako se klanovi sada svađaju međusobno jer nemaju šta da rade.

"Danas sam pričala sa Bojanom, šteta što se nije otvorila na početku. Većini je žao što je Kristijan otišao. Ja osećam grižiu savesti što je otišao u štalu ali ne što je izašao. Tupava Stanija i Medenica su ga izludele. Možda sam ja njemu bila kap u čaši. Mislim da je on morao da opravda to jer je shvatio da je rekao da zna kako miriše Stanija. A možda ga je izneriviralo to što je Tamara proglašena za naj farmera", rekla je rediteljka. Ona je takođe rekla da je trebao da bude spreman na uzvraćanje udaraca od strane nje jer je on bio prvi koji je nju napao.

"Meni je žao što imamo isto prezime. Volela bih da je izašao na megdan da vidimo ko koliko ima glasača. Žao mi je što je izašao i što nije došao na megdan, to žestoki momci ne rade", zaključila je Golubovićeva.

Ona je takođe priznala kako bi volela da isprati sve takmičare jednog po jednog jer misli da bi ih time izludela.

"Meni je ovde super, ja se zabavljam, mislim da sam produktivna za kolektiv. Branim se ako me neko dira", rekla je ona.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:03 Voditeljka Dušica je ugostila izbačene farmere, a Novica Zdravković je rekao kako mu je žao što je Kristijan napustio imanje.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track