IZBOR SLUGA NIKAD TEŽI: Kristijan morao da odabere 4 osobe jer su ga dve odbile!

Rijaliti

IZBOR SLUGA NIKAD TEŽI: Kristijan morao da odabere 4 osobe jer su ga dve odbile!

Stars -
Imanje je dobilo novog gazdu za ovu nedelju, a on je bio na teškim mukama prilikom izbora sluga

Iz rijalitija je sinoć izašla Sanja Lazić - Šmizla, a za novog gazdu postavila je Kristijana Golubovića. Ovom odlukom razočarala je Miloša koji je bio ubeđen da će baš on biti postavljen na to mesto.

Kristijan je večeras izabrao ko će biti njegove sluge za ovu nedelju. Muška sluga je Lepi Mića, ali kada je bio izbor za ženskog slugu, nije bilo jednostavno. Tamara i Maja su iz svojih razloga odbile da budu sluge, pa je posle teške muke, izbor pao na Nikolinu.

Tok emisije:

22:22 Nakon dosta vremena, Kristijan je konačno prelomio. Za ženskog slugu izabrao je Nikolinu jer je najčistija farmerka.

"U redu ako je to tvoj izbor", rekla je ona.

22:15 Kristijanu je nezgodno da izabere slugu pa je zamolio ako neko hoće da se javi sam da bude sluga. Kako kaže, nema kriterijum da izabere treću žensku osobu.

"Pro sam hteo da stavim balerinu ali neću da je stavim danas jer joj je slava", rekao je on, a onda se balerina složila da to hoće da bude ona i da nema problem sa tim.

"Prvenstveno sam hteo Radašina i Jelenu da stavim za sluge a onda da kažem svim svojim fanovima koji su najbrojniji da glasaju da ona izađe i da tako balerinu isteramo", objasnio je Kristijan.

22:12 Pošto je Tamara odbila da bude sluga, Kristija je, iako zna da Maja ide na operaciju zuba, izabrao nju za slugu.

I ona je odbila da bude sluga jer će, kako kaže, imati bolove i morati da bude na poštedi par dana. Produkcija je potvrdila Majine reči pa je Kristijan na mukama jer treba da izabere treću osobu.

22:05 Lepi Mića se obratio povodom toga što je izabran za slugu.

"Što se tiče mene na ovaj sveti dan, neću se ni sa kim svađati. Neću da pričam ko je ovde kakav. Rekao sam prvi dan svima, reću ću opet... Ništa neću raditi ovde. Ja sam došao da se takmičim umno sa ovim ljudima. Imam sporazum da rad nije obavezan. Moram da kažem i kunem se očevim grobom na ovaj dan da sa Milošem nisam ništa pričao o gazdi", rekao je on a Miloš je to sve potvrdio.

"Mićo, ja sam odrastao na ulici. Jedan je tako rekao u Beogradu da je don pa ga sutra nije bilo na ovom svetu jer nije Don", preti Kristijan.

"Ja nemam problem da budem u izolaciji, ako treba da budem do kraja, biću. Ali moram da kažem, ja ni na koga ne utičem. Nemojte to da pričate", pravdao se Mića.

21:58 Tamara odbila da bude sluga Kristijanu Goluboviću.

"On skače ovde da radi sve jer znamo da je došao da opravda svoje ranije ponašanje. Osnovna pravila Farme nalažu da niko osim gazde ne može da uđe u izolaciju, a on je to radio dok sam ja bila gazda. Samim tim je prekršio pravila imanja. Ja legitimno odbijam da budem sluga lažnom gazdi", rekla je ona.

"Ako je ja ošišam na ćelavo, da li ću biti izbačen odmah", pitao je Kristijan na šta mu je Ognjen odgovorio potvrdno ali i dodao da će Tamara ako odbije biti kažnjena direktnom nominacijom i mesečnim honorarom.

"Ok, produkcija neka vidi šta treba. Ja samo mogu da kažem da je on prošle nedelje prekršio pravila."

21:49 Gazda je lako izabrao sluge.

"Doneo sam odluku, bez dileme, Tamara je ženski sluga a Mića muški. Zbog toga što su najveći foliranti ovde. Utiču na ostale ljude da promene svoju volju. Birao sam po tome ko je manipulator, ko manipuliše sa grupama ljudi ovde, prave jednu trulu atmosferu. Ja kažem sve u lice. Evo za moju sestru bih uradio šta god, ali mi ne pričamo. Ja sam joj rekao da je loš čovek i da je materijalista. Ja moram da kažem u lice", rekao je Golubović.

21:47 Kristijan je i ove nedelje izabran za gazdu ali kako kaže, nije se iznenadio zbog toga.

"I očekivao sam i nisam. Mislim da sam zaslužio jer mnogo radim i privržen sa ovoj zajednici. Međutim, ovde se gazde često postavljaju po ljubavi, prijateljskim odnosima i slično. Ja na primer nikada ne bih postavio balerinu, Staniju, Medenicu pored Radašina koji na primer toliko ulaže u ovo imanje", rekao je Kristijan.

21:44 Ivana je iskoristila priliku da čestita svojoj mami rođendan, ali i Maja da svom sinu Lazaru čestita Svetu Petku.

"Mama, srećan rođendan. Hvala ti što si me rodila ovakvu kakva jesam. Imam najbolju mamu i tatu", rekla je Šašićeva.

21:43 Ognjen stigao na imanje, balerina ga ugostila kao prava domaćica, povodom svoje slave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track