FARMA IZBOR SLUGA: Jasmina i Alen poslati u štalu! Medenica poludela!
Foto: Printscreen

Rijaliti

FARMA IZBOR SLUGA: Jasmina i Alen poslati u štalu! Medenica poludela!

Stars -
Imanje je dobilo novog gazdu koji je bez puno razmišljanja rekao koga šalje u štalu

Sinoć je iz rijalitija izbačen Saša Katančić, koji je za novog gazdu postavio Milića Vukašinovića. Muzičar je ovu funkciju radosno prihvatio, ali i odmah počeo da raspoređuje zadatke. Milić je imao molbu za produkciju i predložio da njegova supruga Suzana treba da spava sa njim u gazdinskoj kući. Gazda je odlučio da za ovonedeljne sluge postavi Jasminu i Alena. Pevač je rado prihvatio zadatak, dok Medenici nije bilo drago. Tokom izbora sluga farmeri su dobili zadatak da izglasaju koga samtraju najboljim, a koga njagorim na imanju. Titule su ponele sluge: Mednica je najgori, dok je Alen najbolji farmer u rijalitiju.

Tok emisije:

21:42 Jasmina je ponela veliki broj glasova, a sustigao ju je Lepi Mića. Jasmina je na kraju imala dva glasa više od Miće, te je tako ona proglašena za najgoreg farmera. Za najboljeg je izglasan Alen.

21:32 "Meni je to bio jedan od najtežeih dana. I fizički i psihički mi je bilo teško. Dobili smo kasno pismo, ja sam uzela taj papir i bacila ga u đubre. Ja sam mislila da treba samo da ostavim lavor i onda su svi krenuli protiv mene. Ja sam onda u afektu krenula protiv svih. Nisam htela nikoga da slažem. To se desilo, svima dođe žuta minuta, ja se kajem", rekla je Medenica.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:30 Većina faremra je svoj glas za najboljeg je glas dala Alenu, jer ga smatraju izuzetno vrednim. Mnogi su se složila da je Jasmina Medenica najgori farmer, jer je sve slagala kada je rekla da je pošteđena i da ne može da pere Radašinu noge. Ona je slagala kako je dobila pismo od Zaduge u kojem piše da ima određenu dijagnozu i poštedu. Zamerili su joj na tome i glasili za nju kao za najgoru.

21:21 Ognjen je doneo pismo od Zadruge u kojem je glasilo da učenici moraju da izaberu najboljeg farmera nedelje, kao i onoga kojeg smatraju najgorim.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Jasmini nije bilo drago što će ponovo spavati u štali. "Ja sam bila u štali i tamo je zaista grozno. Ja vam zaista želim da i vi sa svojom ženom odete tamo", rekla je u besu Medenica.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:15 Milić je za sluge izabrao Alena i Jasminu. "Očekivao sam da ću biti sluga", rekao je pevač.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:13 Suzana Vukašinović je rekla kako ne želi ni sa kim drugim da spava, a Milić je dodao da će se povući sa gazdinog mesta, ako njegova supruga ne bude kraj njega.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:09 Amidžić je rekao Miliću da ne može da spava u gazdinom krevetu. "Pravila su jasna, u gazdinu kuću može da ulazi samo sluga", rekao je voditelj. "Ja sam suprugom, mi spavamo u jednom krevetu. Ja sam gazda koji je ovde sa suprugom", rekao je Vukašinović, a Ognjen je dodao da to nije po pravilima Zadruge. On ga je podsetio da su u prethodnoj sezoni Dule i Radojka bili na imanju i da su spavali u razdvojenim krevetima. "Ja sam preneo, znate kakve su kazne. Slobodno na kapiju ko neće da poštuje pravila", rekao je Ognjen.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:04 Ognjen je stigao na imanje i okuplja farmere kako bi Milić izabrao sluge za ovu nedelju.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track