FARMA NOMINACIJE: Stanija i Novica će se boriti u areni!
Foto: Printscreen Farma

Rijaliti

FARMA NOMINACIJE: Stanija i Novica će se boriti u areni!

Stars -
Voditelj se stigao na imanje, posle čega su farmeri glasali

Ovonedeljna gazdarica je Maja Nikolić, čije se upravljanje imanjem nije dopalo mnogima. Iza farmera je burna nedelja, koju su obeležile brijne svađe. Gazdarica je demolirala tuš kabinu, koju je Kristijan dobio na korišćenje sa još nekoliko farmera, zbog čega su se žestoko posvađali. Među slugama su se našli Stanija i Aca, a starleta je dobila veći dao štapića.

Tok emisije:

21:39 Ognjen je rekao kako nominovani neće biti izolaciji, jer su u pripremama oko svadbe. Nakon toga voditelj je rekao da je drugi nominovani farmer Novica Zdravković koji će se sa Stanijom boriti u areni.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:38 Reč je dobio Aca koji se zahvalio farmerima što su ga poštedeli izolacije.

21:26 Maja se ubacila i rekla da Acu ljudi više vole od Stanije, tako da ne treba da se čudi što je dobila više štapića.

"Niko od nas nema ništa protiv Stanije. Aca i da je dao beneficije Staniji, mi bi se prvi naljutili na njega", rekla je Tamara Đurić i dodala da joj je ao što se Stanija po drugi put našla u izolaciji. Tamara je iskoristila priliku da čestita svom dečku rođendan.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:18 Stanija je dobila više štapića, te je tako nominovana. Ona se obratila svima, izjavivši da ništa nije shvatila lično.

"Mnogo licemerja i glupih opravdanja da ja idem u izolaciju. Ivan, Novica, Radašin, pa ne znam oni su me baš iznenadili. Milići su me takođe iznenadili, kao i balerina, ali zna da je ona ljubomorna. Ovo je igra, ima još dosta do finala. Ovo je tek početak, mislim da bi bilo džentlmenski da je Aca rekao da njemu daju, ali dobro nema veze", rekla je starleta. Njoj je saopšteno da će samo jedno veče provesti u izolaciji, jer će kao mlada morati da prisustvije svadbi.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:15 Većina farmera je svoje štapiće dala Staniji, uz obrazloženje da je ona mlada tako da verovatno iz tih razloga neće završiti u izolaciji. Jasmina Medenica je iskoristila priliku da demantuje priču da se bavila striptizom u Los Anđelesu. Ona je najavlila da će angažovati advokata kada izađe iz "Farme" i tužiti one koji su loše pričali o njoj.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:07 Ognjen je okupio farmere i saopštio im da svako po na osob ustane i kaže koga je nominovao.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track