ODRŽANE NOMINACIJE NA FARMI: Saška, Goga i Stefan spavaju u štali!
Foto: Printskrin

Rijaliti

ODRŽANE NOMINACIJE NA FARMI: Saška, Goga i Stefan spavaju u štali!

Stars -
Aleksandra je u u ponedeljak napustila imanje a za gazdaricu je postavila svoju koleginicu Maju koja je za sluge odabrala Gogu i Baneta.

Večeras su na imanju održane nominacije, a većina farmera je svoj štapić dala Gogi. Publika je najmanje glasova dala Stefanu i on je drugi nominovani farmer.

Ovaj put među nominovanima se našla i Saška Karan zbog icidenta sa Cecom. Ona je brutalno napala modelsicu kojoj je raskrvarila nos dok ju je davila i čupala za kosu.

Tok emisije:

21:33 Nakon sabiranja glasova, voditelj je otkrio ko je nominovan od strane publike. Stefan je imao najmanje glasova i on se pridružije Saški i Gogi.

21:29 Bane je rekao kako mu je žao što Goga ide u izolaciju. "Srce lupa 300, ne mogu ni da pričam", izjavio je on.

21:27 "Ovo je sve igra, nisam shvatila sve lično kao pojednici. Ne znam kako ću podneti izolaciju, ali ja sam junak, jaka sam. Mene su nervirale i od prošle Farme te konstatacije kao jaka si, vratićeš se. Niko ne zna ko će se vratiti iz izolacije", rekla je Goga.

21:19 Većini farmera je bilo teško da glasaju. Ipak veliki broj se odlučio da svoj štapić da Gogi jer je smatraju jačom i da će bolje proći u areni. U jednom momentu bilo je nerešeno, a onda je gazdarica Maja presudila. Ona je svoj glas dala Gogi i time je Aleksićeva izglasana za nominovanog farmera.

21:03 Ognjen je rekao da je Saška diretno nominovana zbog napada na Cecu i dodao da je njoj zabranjeno da nomninuje farmere. Karanova je rekla kako joj je dobro došlo to jer bi joj bilo teško da nominuje jer je i sa Gogom i Banetom u dobrim odnosima.

21:01 Ognejn je stigao na imanje i doneo pismo od Zadruge.

"Danas te birali najvećeg grabljivca na imanju i izgalasali Marinu Perazić", rekao Ognjen i čestitao pevačici.

"Pamti pa vrati" rekla je Marina. "Jako me je to pogodilo jer znam da nisam najveći grabljivac. Neprijatno sam bila iznenađenje. Prvo su mi rekli da je to bilo u zezanju, kao nije bitno... meni je to bitno", dodala je Perazićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track