FARMERI OSTALI U ŠOKU: Napravljeno vanredno izbacivanje, evo koji takmičari su izbačeni!
Foto: Printskrin

Nisu se nadali

FARMERI OSTALI U ŠOKU: Napravljeno vanredno izbacivanje, evo koji takmičari su izbačeni!

Stars -

Rijaliti "Farma" ulazi u samu završnicu. Za nekoliko dana očekuje nas finalna noć i odluka o tome ko će kući poneti nagradu od 50.000.

Iako se farmeri ne nadaju, večeras je održano vanredno izbacivanje i neki takmičara su napustili imanje.

Prethodne nedelje takmičenje je napustio Milan Đorđević Crni, a večeras su bitku za glavnu nagradu izgubila dva muška takmičara. Mnogi su ostali iznenađeni, ali su mnogi i večeras otkrili razne detalje sa imanja.

Tok emisije:

00:35 Napravljen je i drugi presek glasova. U ovom trenutku najmanji broj glasova imao je Zvonko Pantović Čipi.

00:21 Lepi Mića došao je u studio gde je otkrio detalje o boravku na imanju.

"Došao sam tamo u dom penzionera. Oni su pevali, igrali igrice i takmičili se ko će najviše da radi. Ja sam ušao i napravio haos, izazvao sam ih da pokažu najgore iz sebe, to su oni. Pokazali su se! Ja sam u prirodi nešto drugo, bavim se muzikom, porodičan sam čovek a ovo sam sve shvatio kao šou. Ova farma je seksi farma, je*u se ko sa kim i kada stignu. Neka ih, seks je dobra stvar, ali ne volim to što svi pričaju "nisam ja, nisam ja"", rekao je on a onda progovorio o svojoj suparnici.

"Jelena Golubović je nova pekarka u Srbiji koja pravi hleb nalik cigli. Ona ne pere ruke posle wc-a, stavlja vodu iz kupatila u kojoj ima dlaka i svega, od toga pravi neki paprikaš. Ma nema šta ne radi", rekao je i otkrio ko je njegov favorit.

"Voleo bih da pobedi Žika, sa njim sam dobar sve ovo vreme. On je zaslužio pobedu."

00:03 Farmeri su glasali ko sledeći napušta imanje. Najviše njihovih glasova imala je Saška, a takmičari koji su u studiju (Marija, Maja, Stefan) se ne slažu sa tom odlukom. Oni su sigurni da Saška ostane.

23:12 Napravljen je prvi presek glasova. Prema glasovima publike, večeras je imanje napustio Lepi Mića. Posle ovog izbacivanja očekuje se da još jedna osoba izađe i izgubi bitku za 50.000 evra.

22:50 Marija otkrila svoje utiske nakon ponovnog ulaska u rijaliti.

"Svi su se mnogo promenili. Svesni su da je finale uskoro i da svako od njih može da bude pobednik i baš su drugačiji nego ranije", rekla je ona.

22:35 Prema izlaganjima farmera najviše se izblamirala Dušica. Ona je najviše puta pomenuta tokom prisećanja na najveće blamove rijalitija.

22:28 Nemanja MCN odlučio je šta je za njega najveća blamaža.

"Ta osoba nije na Farmi ali je definitivno najveća blamaža u istoriji svih rijalitija pismo Mikijeve žene. Proslava rođendana bez torte i sve te reči, nikada nisam video za sve ove godine. Ne samo to, nastavak je ona svađa sa Jelenom Golubović, polivanja i slično", rekao je MCN a Miki se složio sa njim.

22:16 Ustala je i Dušica da ispriča šta ona smatra blamom, a glavni ko joj se našao na tapeti bila je Marija Ana Smiljanić.

"Blam je kad se Marija Ana izvinjava mami i obećava da neće više biti seksa a onda ode u izolaciju i isto to uradi. A onda se narednog dana izvinjavala mami jer nije znala da imaju kamere", rekla je ona na šta je okrivljena skočila da se brani.

22:04 Ceca Jovanović je pokušala da ućutka Sašku rečima: "Saška, tišina, vidimo se na sudu".

Međutim, Saška nikom ne ostaje dužna.

"Svakako, dobićeš kontratužbu. Samo, za razliku od tebe ja imam čime da platim, a šta ćeš ti", rekla je Saška.

21:49 Farmeri su napravili pravo ludilo. Dobile su zadatak da navedu 3 osobe koje su se najviše izblamirale tokom rijalitija. Na samom početku nastao je haos.

Saška i Marina su se složile da su Goga, Ceca i Marija Ana devojke koje su se najviše izblamirale na imanju.

Njima je zasmetalo to što su se pred kamerama slobodno ponašale, pa i vodile ljubav.

"Volela bih da sve mlade devojke znaju da to nije ispravno ponašanje i da ne treba tako da se ponašaju", rekla je Marina a Saška je potpuno podržala.

21:33 Niko neće da jede Jelenin hleb.

"Ona je prala ono korito koje toliko dugo stoji a onda nije oprala ruke nego je njima mesila hleb. Nije izvadila ni mušicu iz testa, tako da ja ovaj hleb sigurno neću jesti", rekla je Jasmina Medenica.

21:27 Stefan, Marija i Maja večeras će napustiti imanje. Pored njih, pravi se 2 preseka te će i dvoje takmičara napustiti imanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track