(VIDEO I FOTO) PAROVI DOBILI KRALJICU: Gastoz predao krunu, Ružica pobedila u 4. sezoni rijalitija!
Foto: Printskrin

Glasajte

(VIDEO I FOTO) PAROVI DOBILI KRALJICU: Gastoz predao krunu, Ružica pobedila u 4. sezoni rijalitija!

Stars -

Rijaliti "Parovi" probio je sve rekorde po dužini trajanja ovakvog televizijskog formata.

Meseci i meseci svađa, pljuvanja, tuče, seksa ali i velikih ljubavi obeležili su ovu sezonu rijalitija.

Takmičari su konačno "na slobodi", borba je bila duga i naporna a od 13 finalista, pobedu je odnela Ružica Veljković!

Ona je u superfinalu borila sa Nenadom Marinkovićem Gastozom koji je odneo pobedu u prethodnoj sezoni ovog rijalitija.

Tok emisije:

01:56 Ružica je otkrila da se nije molila samo na finalu rijalitija već da je to radila svako veče.

"Uz ovu ikonu sam se molila baš svako veče. Hvala svetoj Petki što sam pobedila! Svako bira da bude borac ili ne, ja sam izabrala i borila sam se do samog kraja", rekla je Ružica.

01:55 Porodica Veljković je ponosna na svoju ćerku. Pozirali su fotoreporterima zajedno sa njom sa širokim osmehom na licu.

01:50 Ružica Veljković se jedva sabrala u samoj završnici rijalitija.

"Gastoze, ti si kralj ali je Ružica kraljica", rekla je voditeljka i proglasila Veljkovićevu za pobednicu 4. sezone!

01:32 Ružica i Gastoz su stigli u studio a onda je nastao pravi haos. Takmičari su ih podigli i navijali svako za svog favorita! Očekuju se rezultati!

01:11 Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija osvojila je treće mesto. Ona je izbačena a u daljoj borbi ostali su Nenad Marinković Gastoz i Ružica Veljković.

"Nisam velika zvezda ali ću u inat dušmanima da se zainatim i budem. A ja kada se zainatim, gotovi ste. Srećna sam jer sam jedva čekala da izađem, da budem na slobodi", rekla je ona.

01:05 Nenad Marinković Gastoz, Senada Nurkić - Maca Diskrecija i Ružica Veljković su superfinalisti ovog rijalitija! Oni su vrlo uplašeni i očekuju da se proglasi pobednik. Ružica sve vreme čvrsto drži ikonu.

"To mi je dala moja baka i rekla da bude uz mene i da me štiti", objasnila je Veljkovićeva.

00:43 U vili Ružica, Gastoz i Maca koja se rasplakala.

"Ne znam, malo nas je u kući. Uvek smo pričali da nas troje ostanemo, ali eto, ispunilo mi se i mislim da sam ja sledeća koja ispadam. Ja ne znam šta je sa mnom, samo plačem", rekla je kroz suze ona.

00:30 On je svoju priču u vili Parova ispričao. Zmaj od Šipova izbačen! U ovoj sezoni on je osvojio 4. mesto!

"Punih 16 meseci sam ovde. Ukućani me zovu tata igre, ja to i jesam. Bruka za Srbiju, stideće se Srbija što me je pobedio hoštapler. Gastoze, nisi mi ni do kolena", urlao je Zmaj, niko nije mogao da ga smiri.

00:15 Borbu i trku za glavnu nagradu nastavlja četvoro superfinalista: Zmaj od Šipova, Maca Diskrecija, Gastoz i Ružica Veljković.

00:13 Četvoro finalista ostalo je da se bori u vili a na osnovu poslednjeg preseka glasova Brendon je imao najviše glasova publike i napustio vilu.

"Sve ok, ja sam zadovoljan. Idemo u provod posle", rekao je on na izlazu.

23:55 Na osnovu poslednjeg preseka glasova, još jedan takmičar napušta vilu. Ovoga puta to je Gordana Komnen koja je svojim plasmanom iznenadila sve.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

23:41 Ljubav se nastavlja! Anđela pala u zagrljaj Mikija Đuričića. Pao i poljubac!

"Jesam glumica ali lik ne može da se glumi 8 i po meseci. Presrećna sam! Dobila sam prave prijatelje, posao, ljubav, sve sam ostvarila", rekla je presrećna Anđela.

23:36 Napravljen je još jedan presek! Voditeljka je provocirala Zmaja ali ipak, Anđela je napustila vilu a Zmaj je tu samo da je isprati.

23:13 Napravljen još jedan presek glasova! Na iznenađenje svih, ispao je Marko Perović.

"Mogu da ti kažem da sam jako umoran, trčao sam uz stepenice! Hvala mojoj porodici i familiji koji su došli danas, hvala i svim takmičarima koji su došli da nas podrže. Glasajte za Anđelu i Ružicu, do pobede", rekao je Marko.

23:02 I na samom finalu došlo je do svađe. Marko i Gastoz su zaratili.

"Samo da nije ova Zorica Dudlić upravljala tobom, bili bismo prijatelji do kraja. Moja pravda je zadovoljena, Zoricu sam ispratio i super", rekao je Marko.

"Nisam hteo ovo da pričam u finalu, ali Marko kao i uvek, udara na sentimetalnost", govorio je on ali ih je voditeljka prekinula zbog novog preseka glasova.

22:53 Produkcija je napravila još jedno iznenađenje za takmičare!

"Niko neće otići bez nagrade! 13. mesto, Dalila dobija 1.000 evra, 12. mesto, Vesna Rivas dobija 1.000 evra, 11. mesto, Mladen odlazi sa 2.000 evra, 10. mesto, Bumbar odlazi sa 2.000 evra, 9. mesto, Zorica dobija takođe 2.000 evra", odluka je produkcije.

Vesna je odlučila da tih 1.000 evra pokloni u humanitarne svrhe.

22:48 Zorica Dukić osvojila je 9. mesto ali kako kaže, nisu joj bitne pare već ljubav.

"Ljubavi, ti ćeš biti dupla kruna! Iskreno se nadam da će moja jedina kruna u životu biti dupla kruna. Meni je ovo bila borba za ljubav i ja sam u njoj pobedila. Ljubavi, volim te najviše! Nadam se da će moja ljubav odneti krunu jer je to zaslužio", rekla je Zorica.

22:40 Napravljen je 5. presek glasova. Voditeljka je napravila šalu te prvo rekla kako Brendon odlazi, zbog čega je on potpuno odlepio.

Međutim, vilu je napustila Zorica Dukić, što je iznerviralo Gastoza.

"Opusti se ljubavi, šta ti je, znaš da su meni pare nebitne", rekla mu je ona dok su se pozdravljali.

22:29 Bumbar je stigao u studio. Uzbuđen je, srećan jer je video svoje najmilije a ima samo reči hvale za ljude koje je upoznao u ovom rijalitiju.

"Osećam se bumbastično, ushićeno, ponosno! Ostavio sam divne ljude u onoj vili, ovde me čekaju takođe divni ljudi. Puno mi je srce! Vidim da nisam obrukao svoju porodicu i svoje rodno mesto. Ljudi, ja sam pobedio", rekao je on.

22:22 Napravljen je još jedan presek glasova. Vilu je napustio Dejan Vuletić poznatiji kao Bumbar.

22:00 Napravljen treći presek glasova. Bilo je uzbudljivo ali vilu napušta deo crnogorskog klana, Mladen Vuletić.

Dok se čekala odluka da li vilu napušta on ili Marko, Dalila je u studiju lila suze.

21:49 Vesna Rivas stigla je u studio razočarana.

"Iskreno, nisam se nadala da ću sada izaći. Danas smo se svi nekako ušuškali, bili smo mirni, nisam imala osećaj da je je neko finale. Razočarana sam, nisam se nadala da ću biti 12. a i ovo je moj poslednji rijaliti, evo to još nikada nisam rekla", otkrila je ona.

21:34 Napravljen je i drugi presek. Takmičari iznenađeni što je mali razmak između dva preseka.

Nakon Dalile, vilu je napustila Vesna Rivas.

21:30 Zmaj od Šipova je prvi put progovorio večeras, na isti način kao što se očekuje od njega.

"Ja sam u 4 rijalitija bio, i u 5. ulazim u septembru mesecu. Uzeo sam prvo mesto na Maldivima i idemo dalje. Produkcijo, pričam ja. Idemo dalje, Mariću, jel ok?"

21:18 Dalila Moreno stigla je u studio. Izgrlila se sa porodicom i prijatelji i oduševljeno govorila:

"Ljudi hvala vam mnogo! Ovo je za mene veliki uspeh jer je kroz vilu prošlo 94. takmičara koliko smo mi izbrojali jedan dan. Želim da poručim Mladenu da ga čekam dole i da će sigurno ući u prvih 8 takmičara a naša Ruška sigurno pobeđuje", rekla je ona.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

21:07 Napravljen je prvi presek glasova! Prvi finalista koji je napustio takmičenje je Dalila Moreno! Njena rijaliti ljubav Mladen je teško podneo njen odlazak, oči su mu se napunile suzama.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

20:52 Nenad Marinković Gastoz na samom kraju otkrio je da su uspeli da prevare produkciju.

"U ovoj kući, draga produkcijo, vi ne znate šta se sve dešavalo. Mi smo ovde 11 meseci, pa da li mislite da nećemo da nađemo rupu u sistemu? Dajte, dovedite nas posle kraja da svi pričamo po sat vremena ali da nas ne kaznite. Otkrićemo vam sve pa da vam sledeća sezona bude glat", rekao je Gastoz.

20:46 Produkcija je donela odluku koja je iznenadila i takmičare i gledaoce.

"Mi mislimo da ste svi zaslužni za gledanost ovog programa. Produkcija je donela odluku da priredimo veliko iznenađenje. Obzirom na to da ste 44 nedelje u vili Parova, odluka je sledeće. Novčano će biti nagrađeno 8 takmičara! Prvih 8 takmičara na osnovu glasova publike biće nagrađeni sa 4-8. mesto sa po 8.000 evra, 3. mesto dobija 10.000 evra, 2. mesto zaslužuje 20.000 evra a pobednik će dobiti 30.000 evra", piše u pismu produkcije.

20:35 Takmičari rijalitija su prvi put jednoglasni. Oni žele da se nagrada od 100.000 evra podeli na prva 3 ili 4 kandidata.

20:22 Među podrškom takmičara, u studiju je i bivši učesnik, Era Ojdanić. On je otkrio ko je njegov favorit.

"Konačno je došao taj dan, taj srećan dan, finale Parova. Idemo, jedan veliki pozdrav za sve ukućane. Dragi prijatelji, gledaoci, nacija je odlučila da Ružica pobedi. Ruška do pobede!"

20:04 Takmičari su u neverici. Ne mogu da veruju da je došao kraj. Videli su svoje najdraže na video bimu.

20:00 Studio je prepun! Svi navijaju za svog kandidata! Borba 13 finalista je počelo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track