SVE JE LEPO ISPLANIRALA: Jelena poslala Cecu i Čipija u štalu, evo i zbog čega...
Foto: Printskrin

Rijaliti

SVE JE LEPO ISPLANIRALA: Jelena poslala Cecu i Čipija u štalu, evo i zbog čega...

Stars -

Ceca Golubović sinoć je napustila "Farmu", a kao što je i očekivano svoju ćerku Jelenu je postavila za gazdaricu imanja.

Jelena je znala da će joj mama dati tu titulu i jedva je čakala kako bi se osvetila farmerima sa kojima je u skobu. Rediteljka večeras izabrala da Ceca i Čipi budu ovonedeljne sluge.

Tok emisije:

22:36 "Hvala Jelena, ja sam bila sluga, znam kako je. I jesam i nisam očekivala", rekla je Ceca i dodala da će se boriti za ostanak.

"Neću minirati pijacu to je u interesu kolektiva, mislim da gazda po prvi put ima ovako lepe sluge", dodala je Ceca.

22:34 "Očekivao sam, nisam iznenađen, možda bi neki drugi par bio interesantniji u štali, ali okej. Bez obzira na naše ramirice, ja ću ispoštovati Jelenu", rekao je Čipi. Jelena je navela kako želi da produži Čipiju boravak na imanju kao i da želi da ga vidi u finalu i da ga je zato nominovala.

22:22 Jelena je rekla kako će biti dobra gazdarica i zamolila je da kada pričaju to rade u dvoje. Nakon razmišljanja ona je odlučila da Ceca i Čipi budu gazde.

22:16 Lepi Mića je komentarisao kako su danas birali najboljeg i najgoreg farmera.

"Meni je drago da sam najbolji farmeri, Jelena ti si bivša, tako da tvoje vreme tek dolazi!" rekao je pevač, a za najgoreg je izbaran Crni.

"Ovo je čist dokaz farmerima da ja kopiram Miću. Hvala vam na ovoj laskavoj titulu", rekao je Crni.

22:13 Farmeri su se okupili kako bi gazadrica izabrala sluge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track