(KURIR TV) BIJELO DUGME I 2. VEČE USIJALO ATMOSFERU: Alen, Tifa i Brega digli 20.000 fanova na noge
Foto: Dragana Udvičić

Drugi koncert

(KURIR TV) BIJELO DUGME I 2. VEČE USIJALO ATMOSFERU: Alen, Tifa i Brega digli 20.000 fanova na noge

Stars -

Popularni sastav "Bijelo dugme" večeras je održao drugi koncert od planirana tri u beogradskoj Kombank areni. Nakon sinoćnjeg spektakla, Brega je i za večeras napravio dobru žurku.

Ekskluzivno, na Kuriru ste mogli uživo da pratite prvi koncert, kao i intervju sa Goranom Bregovićem, frontmenom grupe. Frontmen benda Goran Bregović, zajedno s Mladenom Vojičićem Tifom i Alenom Islamovićem, svojim vernim fanovima svirao je i večeras najveće hitove legendarne grupe.

Podsetimo, "Bijelo Dugme" je sinoć održalo spaktakularni koncert pred 20.000 ljudi. Arena je bukvalno gorela, a brojne poznate ličnosti kao i mnogobrojni fanovi nisu želeli da propuste događaj godine.

Među prvima stiglu su Aco Pejović sa suprugom, Milica Pavlović, Predrag Danilović, Ogi Radivojević, Veselin Jevresimović, Suzana Perić, Branka Nevestić, Veljko Ražnatović, Segej Ćetković...

Nekoliko minuta pre 21 čas Alen i Brega su otvorili koncert pesmom "Noćas je kao lubenica Mjesec iznad Bosne", baš kao i juče.

Ovo je jedna stara pesma družine koje više nema" rekao je Brega i zapevao "Jugoslavijo na noge".

Baš kao i prethodne večeri, publika je i večeras uglas pevala poznate hitove kao što su: "Napile se ulice", "Hajdemo u planine", " Ružica si bila", "Šta ima novo kod tebe"...

Sa scene, publiku je pozdravio sinfonijski i trubački orkestar, "Dugmići" koji prati "Bijelo dugme". Sat ipo nakon Alena na scenu je izašao Tifa, kojeg je publika pozdravila vriskom.

Bijelo dugme je priredio beograđanima još jedan nezaboravan koncert, a isto vas očekuje i naredne subote.

Naime, nakon što su munjevitom brzinom raspordate karte za prva dva koncerta "Bijelo Dugme" je zakazalo i treći koncert za 26. novembar.

(EPK/J.C.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track