NIKAD NIJE KASNO: Ovi kandidati su prošli u dalji krug takmičenja!
Foto: PR

Muzički šou

NIKAD NIJE KASNO: Ovi kandidati su prošli u dalji krug takmičenja!

Stars -
Oni nisu imali šansu da ostvare svoj san ali ovo takmičenje će im dokazati da nikada nije kasno

"Grand produkcija" je pokrenula novi pevački šou pod nazivom "Nikad nije kasno". Svi koji u mladosti nisu uspeli da ostvare svoj san i dobiju šansu da zapevaju pred širokim auditorijumom, sada će imati priliku za to.

Svake nedelje takmičare će ocenjivati folk zvezda Vesna Zmijanac, kompozitor i tekstopisac Saša Milošević Mare, producent "Zvezda Granda" Žika Jakšić, kao i još jedan gostujući član žirija, koji će se menjati svake nedelje.

U drugoj emisiji ta uloga je poverena Lepoj Breni. Voditelj emisije je Dragana Katić, koja je ugostila talentovane ljude starije od 45 godina, koji žele da se proslave i afirmišu kao pevači.

Odlukom stručnog žirija, dalje idu: Dragan Vasić Caki, Jovan Rašić, Gordana Kostić Ćirić, Dragi Domić, Abdulah Fejzlić - Lika i Milica Velović, dok je takmičenje napustila Slavica Mazić Maza.

Tok emisije:

23:17 Žiri je doneo odluku. Lepa Brena kao gostujući član žirija donela je kovertu sa odlukom.

23:00 Sedmi se predstavio Dragan Vasić - Caki (54), Valjevo. On se predstavio pesmom "Ciganin sam ja".

"Počeo sam da sviram harmoniku sa 8 godina i već sam kao mali počeo da zarađujem, bio sam atrakcija, penjali su me na stolove. Tokom tog prvog nastupa nisam nikog ni čuo ni video ali sam se uživeo i vrištao na mikrofon i onda sam gromoglasan aplauz dobio."

"Čujem da možeš sve. Hitno me oporavi od ove pesme. Ne razumem da ti koji možeš sve otpevaš ovo i mene smoriš", rekla je Vesma a onda je kandidat ponovo pustio glas i podigao žiri na noge.

22:36 Šesta se predstavila Godana Kostić Ćirić (45). Ona se predstavila pesmom "Zlatni dan".

Kada je u pitanju njena muzička karijera, kandidatkinja je rekla:

"Kao mala upisala nižu muzičku školu, u srednjoj počela da svira klavijature. Malo posle je počela u nekom bendu da svira kao klavijaturista a nešto kasnije i kao pevačica u jednom bendu. Tom bendu je Leontina bila prateći vokal. 25 godina čekam ovu scenu, ovu produkciju, binu, muzičare, mnogo sam srećna!"

Kada je Goca otpevala svoju numeru, ceo studio je aplaudirao.

"Ja odavno nisam čula na našoj sceni tako jedan moćan i impresivan glas. Ja sam zaista oduševljena. Divno što ste se prijavili", rekla je Lepa Brena.

22:16 Peti se predstavio Abdulah Fejzlić - Lika (67), Štutgard. On se predstavio pesmom "Ima jedna krčma u planini".

On je za Žiku doneo jednu limenku piva, a u studiju ga bodre i bivša i sadašnja supruga.

"Ja neću mnogo da pričam o Liki jer ja njega znam mnogo godina. Drago mi je da je ovde. On je tako dobar pevač i u najvećoj mojoj slavi kada se zemlja tresla od mojih nastupa, ja sam liku uzela za mog gosta na turneji. I nadam se da si i dalje pevač kakav si bio nekada", rekla je Vesna Zmijanac.

Lika je otkrio i da je u vojsci bio 180 dana u zatvoru jer je bežao u grad. Kaže, jednom je otišao u kafanu i naručio pesmu za Majora i samo je čuo:

"Druže Fezliću, 7 dana zatvora!"

21:59 Četvrta se predstavila Slavica Mazić (54) iz Kragujevca. Predstavila se pesmom "Isplači se, otvori dušu" od Snežane Đuričić.

Ona kaže da je od malena volela da peva ali da se niko u njenoj porodici nije bavio muzikom.

Slavica kaže da je sa 17-18 godina počela da peva, da joj roditelji nisu dozvoljavali ali da je ona jednostavno otišla od kuće sa muzičarima koji su radili u kafani u njenom mestu. Njeni nisu znali gde je 4-5 godina. Nije se javljala jer joj je otac rekao ako ode da bude pevačica da zaboravi da ima majku i oca.

"Jedan moj prijatelj mi je ispričao priču o vozovima. Kaže, zlatni voz mi je pobegao ali srebrni neće", rekao je Mare i dodao da nikada nije kasno za Mazu.

21:39 Treći takmičar je Jovan Rašić (65) iz Zaječara. On tvrdi da nikada nije voleo da peva narodnjake, bavio se dečijom stomatologijom a sada je u penziji. On se predstavio pesmom "Walking by Myself".

Žika je želeo da otkrije jednu tajnu ovog kandidata.

"Jovan Rašić nije amater, Jovan Rašić je prvi pevač grupe "Generacija 5", rekao je on.

Jovan je to potvrdio i otkrio da je 1979. godine održan zadnji koncert na stadionu JNA u kom je on bio član. Nisam ostao u grupi iz nekoliko razloga: da li ćemo biti profesionalci, da li ćemo ostati dosledni muzici koju sviramo... Zbog toga sam ja odlučio da završim fakultet.

Iako je pevao strani rok, Rašić je oduševio žiri.

"Jovane, da ste mogli da birate, stomatologija ili muzika? Šta biste izabrali", upitala ga je Brena.

"Dečija stomatologija je izuzetno teška, ali ja je zaista volim. Ne bih se bunio ni da se bavim ovim poslom profesionalno ali u to vreme je bilo jako teško. Nismo mogli svi biti Zdravko Čolić da živimo od toga", rekao je kandidat.

21:21 Druga se predstavila Milica Velović (55), Lešak. Ona se predstavila pesmom "Ljubav mi srce mori".

Milica smatra da je talenat nasledila od roditelja, peva redovno ali nikada nije ništa snimila. Kako kaže, najviše voli narodnu muziku, sevdah, šumadiju...

Još od malih nogu Milica je pohvaljena da odlično peva, ali kada se udala nije bilo moguće da se posveti pevanju i karijeri.

"Možda nisam bila dovoljno jaka, uporna, ambiciozna", rekla je ona.

Brena ju je prekinula i ispričala nešto o svojim počecima.

"Kada je Saša Popović pitao mog oca da li ja mogu da pevam sa Lira šou i kada me tata pitao neću valjda da napustim fakultet i da pevam po kafanama ja sam rekla da ja mogu i jedno i drugo", rekla je Brena a Milica joj je odgovorila:

"Da je mene nekada pitao Saša Popović da li ću da pevam sa njim, ja bih znala šta bih mu rekla ali u mom slučaju je to bilo drugačije a ja sam želela da budem deo moje porodice, moje kuće, da budem poslušna."

Nakon što je Milica otpevala svoju numeru, ali i jednu na bis, žiri je ostao oduševljen.

"Milice carice, kad ćete da nas zovete da vam slušamo, da se naslušamo dobre muzike", rekla je Vesna Zmijanac a Milica joj je dodala da bi volela da peva njene pesme.

21:05 Prvi takmičar večerašnje emisije je Dragi Domić (63) iz Šapca. On je otac već poznatog pevača, takođe Dragog Domića koji se proslavio u takmičenju "Zvezde Granda". Večeras je otpevao pesmu "Mladost" Arsena Dedića.

"Kada sam ja u pitanju možda sam malo i nesrećan ali jutros kada sam se probudio shvatio sam da sam mnogo srećan", rekao je kandidat.

Kada je Dragi otpevao pesu rasplakao je svog sina, Žiku ali i Lepu Brenu.

"Dragi, od tate moraš još malo da učiš. On to radi besprekorno. Pravi je šarmer, vidim da tvojoj mami nije bilo lako", rekla je Vesna.

"Pokazali ste nam toliko impresivnih elemenata koje čak i mi koji smo u ovom poslu toliko dugo možemo da naučimo nešto od vas. Stvarno vam hvala", rekla je Lepa Brena.

"Sve što sam naučio, naučio sam od mog oca i za mene će moj otac biti najbolji uvek", rekao je popularni sin ovog kandidata.

21:03 Večeras u žiriju gostuje Lepa Brena. Ona kaže da je prezadovoljna novim šouom.

"Gledala sam prvu emisiju, takmičari su fantastični i baš zato sam večeras ovde kako bi ih slušala i podržala", rekla je Lepa Brena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja