SVI HEJTUJU SAŠKU KARAN: Pevačica spava u štali sa Majom Milošević
Foto: Printskrin

Rijaliti

SVI HEJTUJU SAŠKU KARAN: Pevačica spava u štali sa Majom Milošević

Stars -

Igračica Goga Aleksić je ove nedelje gazdarica na imanju, koju je na tome mesto postavila izbačena Zorica Marković Keva. Goga je za sluge postavila Žiku i Sašku Karan.

Večeras farmeri su veći deo štapća dali Saški Karan i nominovali je izbacivanje dok je publika izglasala Maju Milošević. Njih dve će se u ponedeljak boriti u areni za ostanak na imanju.

Polako se bliži finale rijalitija "Farma", pa je tako tenzija sve veća. Farmeri ne prestaju da se svađaju a današnji dan obeležili su sukobi sa Saškom Karan.

Tok emisije:

21:39 Ognjen je pročitao pismo kojim je Zadruga čestitala rođendan Nikoli Lakiću a potom su farmeri otišli po poklone koje je farmer iz naroda dobio.

21:36 Nakon preseka glasova, Ognjen je rekao da je drugi nominovani farmer Maja Milošević. Ona je izabrala igu veštine.

21:32 Prvi nominovani farmer je Saška Karan koja je imala više štapića.

"Ja sam spremna, nemam problem sa tim, ja sam jao opuštena. S obzirom da smo stigli do kraja, mi smo pobednici. Pošto idem u arenu, neću učiti, narod je najmerodavniji... ako bude veština prihvatiću igru, neću učiti. Ako publika kaže da idem ja ću izaći, ako kaže da ostanem ja ću ostati", rekla je Saška i pozdravila ćerku.

21:24 Crni je glasao za Sašku, a Lepi Mića za Žiku. Dušica je štapić dala Saški, kao i gazdarica Goga.

21:24 Haos je nastao kada je Marina trebala da glasa.

"Niko neće posvati po mom ocu. Ja sam lokal patirota, volim rodnu Rijeku, volim Beograd gde se moj otac rodio. Mene je Beograd napravio zvezdom, ja nemam bilo kakav problem sa nacionalnošću bilo kkave prirode, ja sam stanonik palnete zemlje", rekla je Marina i štapić dala Saški.

21:21 Maja je štapić dala Žiki, a Čipi Saški Karan. Ceca je takođe glasala za Sašku, kao i Jelena Golubović.

21:17 Nikola Lakić je štapić takođe dao Saški, dok je Marija Ana glasala za Žiku. Filp je nominovao Sašku, kao i Nemanja MCN.

21:14 Farmeri su se sve vreme svađali, Ognjen ih je jedva obuzdao kako bi mogle da se nastave nominacije. Miki je na kraju svoj štapić dao Saški.

21:07 Miki je prvi počeo da glasa a onda je opet došlo do svađe. On se požalio kako mu pojedinci uzimaju lične stvari. Saška je rekla kako mu neće vratiti stvari sve dok ne bude kažnjen jer ju je udario.

21:04 Na imanju je u toku svađa. Mića psuje Marinu Perazić i zahetva od njen da mu se izvine.

Saška tvrdi kako je Marina psovala zbog čega su po njoj posuli brašno.

21:02 Ognjen je došao na Farmu kako bi se održale nominacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track