PINKOVE ZVEZDE: Ovih deset kandidata je prošlo dalje!
Foto: Printskrin

Pevački rijaliti

PINKOVE ZVEZDE: Ovih deset kandidata je prošlo dalje!

Stars -
Žiri će po ko zna koji put imati težak zadatak, da odluči kojih 10 takmičara će proći dalje

Šesta epizoda druge sezone Pinkovih zvezda otkriva velike talente i nove pevačke nade.

Žiri će po ko zna koji put imati težak zadatak, da odluči kojih 10 takmičara će proći dalje, ali njihovo vešto uvo će morati da proceni.

Petočlani žiri ostao je nepromenjen od prethodne sezone, Miroslav Ilić, Marina Tucaković, Haris Džinović, Svetlana Ceca Ražnatović i Bora Đorđević.

PINKOVE ZVEZDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO OVDE.

Ovih deset kandidata je prošlo dalje: Adam Labunski, Nemanja Kostić, Magdalena Vračić, Nađa Golubović, Srđan Kerkez, Stefan Veličkovski, Enis Todić, Dragana Rakčević, Milica Ristić i Slađana Dikosavić.

Posle baraža dalje su prošle Aleksandra Rikanović i Danijela Nikosavić, dok su Katarina Živojinović, Jasko Čavrk, Smiljan Šamija i Danijela Nitković napustili takmičenje.

00.23 Adam Labunski – 5 glasova

Istina je druže – Dug aplauz za Adama. Svetski izgleda, priznala je Ceca. MTV, super, a šta reći, aj da čujemo tu drugu pesmu, dodala je Marina. Ja mislim da je zvezda rođena, dodala je i Ceca. Ivane Kurtiću, nisi sam, primetio je Haris. Bogami, ja mogu slobodno reći, favorit, hvalio ga je Haris. Pojava, outfit, sve, savršeno, primetio je Bora. Možemo napraviti neki izuzetak u pravilima, nemoj pevati uopšte drugu pesmu, rekao je Haris.

Tajno moja –Mislim da je Makedonija dobila svog predstavnika na pesmi Evrovizije, rekao je Bora. Pokvario si malo utisak sa ovom drugom pesmom, rekao je Haris. Nemoj pevati drugu pesmu. Dobro sam ti rekao, znaš i sam, kritikovao ga je Haris.

00.15 Aleksandra Rikanović - 3 glasa

Devojko veštice - Energija dobra, a pevanje tandara mandara, oštra je bila Marina. Cecino pevanje pogubno utiče na estradu, primetio je Bora. Pa da čujemo drugu pesmu, energiju smo već videli, rekla je Ceca. Koje ti pesme više leže? Upitao je Milan, Aleksandru. Pa koje mi više plate, iskrena je bila ona.

Čekala sam – Ja sam voleo da se podignem već na Cecu, ali nije to bilo za podizanje, a pogotovo ova druga mislim da nije. Ja sam iznenađen da ti uopšte imaš tri stolice, rekao je Miroslav. Ma ja se ne slažem, jesi da si imala par falševa, ali ti znaš da pevaš, energija sve tu, usprotivila se Marina. Marina, ona je non stop u falšu. To što imaš energiju je druga dimenzija, ali si non stop u falšu. Da li ti ta energija oduzima koncentraciju pa izlaziš iz intonacije, kritičar je bio i Haris. Meni si ti paketić i kompletić, rekla je Ceca. Ako je Ceca to rekla, onda ne moram više ni pevati, ja sam sretna, iskrena je bila Aleksandra.

00.08 Nemanja Kostić – 5 glasova

Ti mene i nikad nisi volela – Ovo ti je tanka peta stolica, priznao je Miroslav. Ovo je tanka peta stolica zato što ima toliko dikcijskih frljoka, da to toliko para uši, i zato sam toliko čekao da pritisnem ovo zeleno, objasnio je on. Meni je to bilo slatko... super, dodala je Marina. Meni je to interpretativno ličilo na Mileta Kitića. Po meni si ti to otpevao kafanski, e sada je ovde stvar ukusa, rekao je Haris.

Misliću na tebe – Malo nesiguran početak, i onda si bio sve sigurniji. Vrlo ubedljiv na kraju i zaslužena petica, rekao je Bora. On zna da peva, i to je pokazao posebno u drugoj pesmi, u svakom slučaju mislim da si zaslužena petica, rekla je Ceca. U oba faha si odličan bio, tako da ja mislim da je petica kao grad, rekao je Haris. Samo povedi računa o dikciji, i odlično, dodao je Miroslav.

00.00 Katarina Živojinović – 3 glasa

Bio si mi sve –Iako je imala 0 glasova na kraju pesme, odmah potom je došla do 4. Hajmo drugu pesmu Katarina, rekla je Marina, a ostali su se složili.

Lola – Haris se spustio. Po cenu da lupim, ali mislim da su i ove tri stolice i više nego dovoljne, primetio je Milan. Nisi lupio, imaš šansu u baražu da budeš bolja, ali da se Haris nije spustio, ja bih se spustio, priznao je Bora. Vrlo tanko, shvati ovo kao neku podršku i potrudi se da budeš bolja, savetovao je on. Ona je toliko prepadnuta, da je u boji njenog kompleta, bela kao kreč, toliko si se uplašila, dodala je Ceca.

23.48 Magdalena Vračić – 5 glasova

Isplači se otvori dušu –Moram da kažem za ovo što smo čuli... 13 godina, rekao je Milan. Fantazija, formiran glas potpuno, sa 13 godina, ostao je u čudu Haris.

Luče –Ti si vanserijski talenat. Svaka čast, rekla je Ceca. Magdalena, šta da ti kažem, pred tobom je blistava karijera. Za tri koplja si skočila sada, rekao je Bora. I ponašanje i pevanje, svi atributi su tu, ubacio se Bora. Ona je rođena za to, jednostavno je tako, rekla je Marina. Bravo, kratak je bio Haris. Nemoj da se uobraziš i nemoj knjigu da zaboraviš, ali da si talentovana – jesi, rekao je Miroslav. Magdalena je pokušala i da imitira voditelja, što je oduševilo sve u studiju. Pošto je Magdalena otišla sa scene, Haris je dodao. Moram da kažem nešto, ne mogu da izdržim. Kada ovo dete od 13 godina ne pokazuje nijednim gestom tremu... Nemojte mi više priče o tremi, oštar je bio Haris. I Ceca je objasnila kako se ona bori sa tremom.

23.40 Jasko Čavrk –3 glasa

Nisam te se nagledao –Hajde imaš sada moćnu podršku, ovu pesmu drugu moraš bolje, savetovala ga je Marina. Jao, toliko si falš bio, mi smo se gledali, i na kraju smo se složili da ti damo glas, i ti na kraju četiri dobio, rekla je Ceca.

Jedina –Za moje kriterijume nije bilo za #svihpet, smatra Miroslav. Bilo je za treću, ja sam se pustio u prvom delu pesme, ali kada sam čuo drugi deo pesme, bilo mi je žao što sam se spustio... priznao je Bora. Sigurno je za tri stolice, povikao je žiri u glas. Zaslužuje baraž, žiri je odlučio da ti da tri stolice, rekao je Haris. Što se mene tiče, spremi se za baraž, rekla je Ceca.

23.31 Nađa Golubović –5 glasova

39,2 –Meni je Marina rekla „Miki, Miki, podigni se da vidiš“, priznao je Miroslav. Podigao sam se, pa mogu sada da se spustim, rekao je on. Dobro si to uradila. Lepo izgledaš, lepo igraš, pevanje uopšte nije bilo loše, koliko godina imaš? Upitala je Marina. 32 godine, i dodala je: Moram da naglasim da sam zbog Cece počela da pevam narodnjake, priznala je Nađa.

Oženićeš se ti –Ova druga pesma je baš zanatski otpevana. Odlično, bez ijednog falša. Baš se vidi da imaš iskustvo i da se baviš pevanjem. Ja mogu samo da ti čestitam, rekao je Haris. Ostala sam gore, super, odlična boja, odličan način pevanja, ide uz nju.. super, dodala je Marina. Ova druga pesma je presudila, iako sam rekao da sam na nagovor moje Cvete ostao gore, priznao je Miroslav i dodao da je gledao spotove Gage i Britni Spirs koje su bile i izazvonije obučene od Nađe.

23.17 Srđan Kerkez – 5 glasova

Nije mene dušo ubilo – Apsolutno nije za spašavanje, ja sam očekivao posle ovog pevanja čak i četvrtu stolicu. Radi se o jednoj specifičnoj boji, na kojoj ako se poradi, može ispasti jako lepo, rekao je Miroslav. Inače, ja ovu pesmu jako volim, priznao je Bora. Ja bih iskoristio priliku da spomenem i autora ove pesme koji je samo ovu pesmu napravio i ništa više u životu, prisetio se Bora. U nekim zemljama je i jedna pesma dovoljna da postaneš milioner, ubacio se Milan. Nismo svi kao Miroslav Ilić... Jedini milioner u na estradi je Miroslav Ilić, rekla je Ceca. Od silnih sponzora, objasnila je ona. Čim dobije kremu, on maže ruke, dodao je Bora. Imao sam Milane šansu veliku, ali principijelnost, tvrdoglavost, sve to košta burazeru. Zato ja nemam para kao Ceca, nije ostao dužan Miroslav.

Glavo luda –Mislim da Haris nije pogrešio što je podigao svoju stolicu kao petu, rekao je Miroslav. Izvini, molim te, ja sam mojim momcima sjajno funkcionišem, a tebe je Marina ispustila. Jel bio bolji u prošloj sezoni, kada ga je Marina držala? Upitala je Ceca. Meni su i prva i druga bile odlične, bez obzira što se nisam podigla na prvoj, rekla je Marina.

22.54 Danijela Nitković – 4 glasa

Kukavica –Ona je tonski tačna, i nije tu bilo nekih nepravilnosti. Jedino što mislim da njoj ne leži ova pesma. Stilski je potpuno drugačije otpevala nego što sam je ja doživela i otpevala jer ne želim da na osnovu jedne donosim neke zaključke, rekla je Ceca. Mnogi su se sapleli o ovu pesmu. To je dosta teška pesma za pevanje, i ne slažem se sa Cecom, bilo je dosta nepreciznosti. Nadam se da će u drugom žanru biti još bolje, rekao je Bora. Ritmičko ljuljanje, i to je sve delovalo sporije nego što jeste, rekla je Marina.

Ima jedan svijet –Četiri stolice za ovu... Ima tako čistu boju, tako čvrstu, glas ima veoma jak,rekao je Haris. Sa 17 godina veliki talenat, ubacio se Bora. Razradiće se to godinama, pogotovo ovu pesmu što si izdržala, 95% tačna, ja mislim da imaš sigurno svetlu budućnost, zaključio je Haris. Ja se potpuno slažem sa poštovanim kolegama iz žirija da se radi o talentovanoj osobi, rekao je Miroslav.

22.46 Stefan Veličkovski – 5 glasova

Miljacka –S obzirom da si završio akademiju, svestan si i sam da kraj nije bio dobar, zamerio je Bora. Dobar si bio, ima nešto u tebi, ima nešto u tom glasu. Mislim da će druga pesma biti još bolja, smatra Marina. Pa dobra boja, čvrst glas, i bilo je ono, upravo što ja volim, opet na svoj način otpevano. To su tvoji ukrasi, nisu Halidovi, tako da čekamo drugu pesmu, dodao je Haris.

Lejla –Oduševio si me. Rekla sam ja da će druga pesma biti bolja, rekla je Marina. Hteo sam da se podignem zato što kandidat u prvoj pesmi nije briljirao, ali je bio bolji od autentičnog izvođača Ivice Dačića. A u ovoj drugoj pesmi je baš bio odličan, smatra Miroslav. Toliko dobro, toliko ubedljivo, zaslužena petica, dodao je Bora.

22.35 Enis Todić –5 glasova

Majko sve ti opraštam – Po vokalu sam te prepoznala, po izgovoru, primetila je Ceca. Popravio si dikciju, dodala je Marina. Milan je Enisu poželeo dobrodošlicu na scenu Pinkovih Zvezda. Ja sam primetio da Haris ne bi da se podigne u prvoj, čeka drugu, ali mislim da si zaslužio četiri za ovu prvu pesmu, smatra Miroslav. Ma meni je za peticu ovo, dodao je Bora. On je bio jedan od mojih favorita u prošlom serijalu, priznala je Ceca.

Sve još miriše na nju –Haris u poslednjem trenutku za #svihpet. Pa bogami, jedan od najpreciznijih. Ne znam da li je mikroskopski neki bio falš, ali mislim da kada bih ga tražio, ne bih ga mogao naći. Vrlo precizno, vrlo emotivno, na dobar način, hvalio ga je Haris i pohvalio to što ne imitira originalne izvođače. Ja se nadam da mi neće zameriti publika, on je od početka bio moje mezimče. Tako treba da izgledaš, kao tinejdž zvezda. Lep si dečko, znaš da pevaš, veliki si talenat i od tebe očekujem mnogo, rekla je Ceca.

22.26 Sladjana Dikosavić – 4 glasa

Opraštam ti zlatiborske zore –Pa dobro je to bilo. Sigurno za tri stolice. Bio bi greh da nemaš tri stolice, a videćemo šta ćeš nam u drugoj interpretaciji prirediti. Pristojno sa svim atributima mogućim, rekao je Haris. Čim sam podigla fotelju, očekujem da će biti još bolja u drugoj pesmi. Ona je u prvoj pesmi plivala fino, pa je na kraju skliznula, smatra Ceca. Mogle su i četiri stolice da budu, dodao je Bora, a u tom trenutku je Miroslav podigao svoju fotelju.

To –Iako je u jednom trenutku imala #svihpet, Haris se u poslednjem trenutku spustio. Meni se dopala i jedna i druga. Nije ovo bilo najpreciznije, i donekle se slažem sa Harisom, ali imaš puno energije, puno šarma u glasu. Odlična ti je boja, dobar ti je napad, sve je super, smatra Marina. Vidiš koliko nijanse odlučuju, i ja sam mislio da će ostati pet stolica... Zato što donosi nešto... popunila je ovu pozornicu, ne samo pevanjem, ima neku.... pokušao je da objasni Miroslav. Iskusno jeste, ali nesigurno. Bilo je dosta falša, ako ćemo iskreno, i ti to znaš, primetio je Haris.

22.16 Smiljan Šamija – 4 glasa

Ti meni lažeš sve – Nazalan vokal. Ko voli, to je u redu. Jeste svadbarski otpevano, piše da to i pevaš, i stvarno sam se osećao kao na svadbi, rekao je Bora. Bacite i neki dinar Boro, tako ide, savetovao je Milan, a Bora je odmah dohvatio džep. Ovo je bilo pristojno, ali može da se napravi bolje od ovog vokala. Korektno je to bilo, smatra Haris.

Ima nešto od srca do srca –Miroslav se spustio u poslednjem trenutku. Odlična boja glasa, lep glas, lepo si to uradio. Ova druga pesma po mom ukusu, odličan si bio, smatra Marina. Opšti utisak, odličan, rekla je ona. I slažem i ne slažem se sa Miroslavom. Drugu pesmu si otpevao dosta tačno, precizno, sa dobrin vibratom, dobrim ukrasima, sve tačno, ali nije bilo nešto ubedljivo, primetio je Haris. Ta prva pesma ostavlja takav dojam, zato i kažem i jesam i nisam, zaključio je on.

22.06 Dragana Rakčević – 5 glasova

Ne bih ja bila ja –Iz prošle sezone? Prepoznala je Ceca, Draganu. Jedva smo te čuli jer te je toliko ugušila matrica i back vokali. Ne čujemo te dobro, ali te čujemo precizno, rekla je Ceca. Očigledano znaš pravila pevanja pa pevaš dinamički dobro i to je sasvim u redu. To je peta stolica na račun toga, čistih pet stolica, pa da vidimo šta će se desiti sa drugom pesmom, smatra Haris. Milane, da li si pročitao da je Šeron Stoun kupila par haljina iz kolekcije Meline Džinović, upitao je Miroslav. Znaš šta je problem, što Melina ume svakog drugog da obuče, samo ne njenog muža, primetio je Miroslav.

Zlatni Dan –Što se kandidatkinje tiče, ona je kod mene položila pevanje već sredinom druge pesme, rekao je Miroslav. Meni se jako, jako, dopalo. Interpretacija ti je bila odlična. Bolja si sada nego prethodni put, primetila je Marina. Ti si iz Podgorice? Primetila je Ceca.

21.55 Milica Ristić – 3 glasa

Znam - Mico, falilo ti je daha na krajevima strašno. Mnogo ti je smetalo to što nisi imala krajeve dovršene kako treba. Čega je to posledica, ja ne znam, ali su strašno parali uši ti krajevi. Nisi imala dovoljno daha ni energije, zaslužene tri stolice, smatra Miroslav. Ja mislim da je to posledica treme, jer ona otvara emisiju, rekla je Ceca. Miroslav se nije složio.

Dodirni mi kolena –Moram nešto da kažem. Bravo za energičnost. Energija u nastupu, glasu, interpretaciji, manje više falšić gore dole, rekla je Ceca. Odmah tačnije i odmah bolje, bila je samo sitna nepreciznost, rekao je Bora. Bolje da tiše peva, smatra Bora. Onda da ćuti, najbolje, usprotivila se Marina. Mislim da si mogla da dobiješ i četiri stolice, smatra Bora.

21.45 Stolica u kojoj je Miroslav trebalo da se nađe se podigla prazna, a Miroslav je rešio da lično pozdravi Milana na sceni. Tom prilikom se i okliznuo. Pre svega hteo sam da se napravim važan, jer mogu da zagrlim najboljeg voditelja na svetu, objasnio je Miroslav razloge zbog kojih je tu.

Milan ga je ostavio na sceni, dok je Haris tražio da čuje drugu pesmu. „Ostariću, neću znati...“, započeo je on, dok je Haris spuštao svoju stolicu. Problem kako da spusti stolicu mu je rešio Milan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track