PINKOVE ZVEZDICE: Ovo je prvih 10 polufinalista!

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDICE: Ovo je prvih 10 polufinalista!

Stars -
Takmičenje je napustila Karolina Kočetova koja nije ispunila stroge standarde žirija

Emisija "Pinkove zvezdice", muzičko tamičenje dece do 16 godina, ušlo je u jedanaesti krug takmičenja a takmičari su se svojim nastupima borili da osvoje srca žirija.

Nažalost, neko od njih je morao da napusti takmičenje, a to je ovoga puta bila Karolina Kočetova.

Žiri, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Haris Varešanović, Jelena Tomašević i Milan Stanković, kao i u prethodnim emisijama biće su strogi, ali i pravični, a mališani će se truditi da budu što bolji.

Tok emisije:

Nažalost, takmičenje je morala da napusti Karolina Kočetova

23.11 Baraž može da počne.

23.00 Mateja Vukašinović – Moves like jagger – 3 glasa

Nešto tu nije bilo kako valja, primetila je Marijana. Mateja, pod pretnjom smrti tvojih fanova, ja ti ne mogu dati pet za ovo pevanje. Ti si toliko sladak, toliko si zvezda, ali je to često zamka u koju upadnete, kada postanete zvezde. Što su Matejini fanovi dočekali vriskom. Ne bi bilo fer prema drugim takmičarima da smo ti dali pet. Ako ne pevaš dobro, nemoj da igraš. Čujem da je mutacija, ali onda ne smeš da imaš pesmu gde prelaziš iz punog glasa u falset. Ovo danas nije bilo po tvojoj meri, eto to je moje mišljenje, kritikovala je Goca. Moraš da pronađeš kompromis između pevanja i fore. Ova pesma je dobar izbor zbog fore. Ovo je pevački bilo jako nestabilno. Video sam da se nešto tu mlatara, ali svejedno, tada bi bila četvorka, priznao je Milan.

22.52 Lena Stamenković – Hold the line – 5 glasova

Spektakularan nastup i koreografija. Tebi nije problem peticu dobiti, ali znala si me i više oduševiti. Malo mi se činilo kao da je solo najatraktivniji, primetio je Hari. Meni se sviđa izbor pesme. Mnogo si lepo pevala. Jeste Hari negde u pravu, možda si mogla da dobiješ višu intonaciju, smatra Goca. Izgledalo je sve brutalno, vrlo artistički, vrlo umetnički i ništa ti nije falilo. Super si bila i hvala ti puno na ovoj interpretaciji, zahvalila je Goca.

22.44 Irina Arsenijević – Winner takes it all – 5 glasova

Ti si nešto iskonsko, posebno, prelepo. To je čista neka energija koju samo nešto veće od nas može da pošalje kroz tebe i da bude toliko lepo. Dovoljno je što postojiš i hvala ti što postojiš, rekao je Milan. Imaš suze u očima, mene si raznežio, primetila je Goca kod Milana. Ti si zaista kao neka dobra vila. Ti uvek izađeš, i kako izađeš, doneseš nešto prečisto i prelepo. To se čuje kroz tvoje pevanje, i sada znam zašto kažu ko peva, zlo ne misli. Ti si anđeo, rekla je Jelena.

22.38 Isidora Mitić – Listen – 5 glasova

Isidora ubija, ona ubija, ona izuva, ja ti čestitam, rekla je Marijana, oduševljeno. Da li ima reči hvale više, nego što smo joj upućivali u proteklih nekoliko krugova. I dalje si zadržala tu svoju poziciju posle večerašnje interpretacije. Uspeh je savršen, rekla je Leontina. Da, to je prava petica danas, i najbolja, do sada, meni, rekao je Hari. Sedamdesetica, dobacila je Goca, i priznala da je namerno sa Milanom „čekala dole“ dok se pesma nije završila. Dete moje, ovo je presavršeno, rekla je ona. Meni je ovo jako uzbudljivo. Kao da sam na utakmici. Kao da si na vrhu i uvek tu navrhu, iako je uvek na vrhu jak vetar, želim ti sreću i da ostaneš tu, rekao je Milan.

22.13 Nikola Milenković – Counting Stars – 5 glasova

Što god si izabrao da otpevaš, bilo je maestralno. Ja mnogo volim kako ti pevaš, rekla je Gocda. Nju je zanimalo da li Nikola uopšte peva na srpskom, što je on priznao da ređe radi. To dvoje režanje, baš si bio dečkić, dečkić, rekla je Goca. Ono što je kod tebe savršeno, da uđeš u studio, tako se u studiju peva, tako se nijansira, tako se daje sve. Kao da ti je glas već isproduciran, stvarno si odličan i umeš, pogotovo u stranim pesmama, da tačno potrefiš i boju i mastering. Kao da slušamo u klubu, ispeglanu verziju, rekao je Milan.

22.02 Miodrag Đokić – April u Beogradu – 5 glasova

Pa da ti kažem, izvukao se iz mrtvih. Krenuo si da budeš četvorka i sada si na kraju napravio tu figuru kojom si me digao. Izvadio si zadnji refren, rekao je Hari. Na ovu pesmu gledam potpuno drugačijim uhom i očima od kada je Hari to otpevao na svom koncertu u Sava Centru. On je dao dušu ovoj pesmi, a kod Miodraga mi je falila ta duša do poslednjeg refrena. Nije ni tu bilo duše koliko maestralnosti, smatra Leontina.

21.54 Milica Mamontov – TNT – 5 glasova

Aplauzi žirija i publike. Druga petica večeras. Evo kako jedan nastup može da... ljudima može da deluje da je ova pesma laka, ali nije. Imala si tačno energije koliko je potrebno ovoj pesmi. Pevala si svojim glasom, a malo si nam dala rokendrola u ovome. Zvučala si moćno i to mi se baš dopalo. Svaka čast, hvalila je Goca. Pridružujem se čestitkama, ovo je pravi nastup za peticu i dokaz da ne morate izaći samo sa nekim baladama. Sve ono što smo malopre kritikovali ti si ispunila i dala taj nivo koji je potreban za polufinale, rekao je Milan.

21.44 Katarina Kočetova – Not that kind – 4 glasa

Najmlađi član na sceni Pinkovih Zvezdica je iz plesnog studija Ris i ima svega tri godine! Katarina, dušo, ne znam šta se desilo. Pravila si neke greške koje nisi do sada pravila. Imala si poteškoća, bila si mi nesigurna, preplašena. Ne znam. Nisam osetila ništa sa tvoje strane što bi mi ukazivalo na to da si došla spremna. Baš je bilo intonativnih grešaka, rekla je Jelena. Ukrasi su ti bili nedorečeni. Kao da bi htela, ali ne ume. Nejasni tonovi, samo se namulja. Nikako nema ukrasa. Ali i tehničke stvari ti malo nedostaju, rekla je Leontina.

21.35 Ivona Rambosek – The edge of glory – 4 glasa

Ja sam neko ko stvarno navija da nam date nešto više. Neko ko navija da ne bude samo balada sa velikim glasom, nego da dobijemo i nastup i sve što imaš, a što si nam davala... ovaj put. Ništa nije valjalo. Celokupni utisak je duplo slabiji od onoga što si bila. Ako si bila za peticu, sada si za dva i po, za trojku. Popravićeš se u baražu sigurno, ali eto, rekao je Milan. Ne možemo ti dati peticu u odnosu na prethodnu takmičaru, jer ste tu negde, a čak si i zaista malo slabija. Ovo je pesma koja ne može samo da se peva. Lejdi Gaga je performer i to sve mora da bude kompletno, smatra Goca.

21.25 Sofija Perić – Kalinka – 4 glasa

Hari nije dao svoj glas Sofiji. Razlog tome je da početak kraj i sredina nisu bili u redu. Ništa ti nije valjalo, a jedna si od boljih bila, a mogla si još koji refren otpevati, za moju dušu. Po meni si fulala pesmu. Šta si intonativno pokazala. Ništa, oštar je bio Haris. On je priznao i da je ljut jer je Sofija u pitanju. Klizala si intonativno u pesmici koja je generalno vrlo jednostavna. Nisi mogla da dočaraš ništa od svojih emotivnih nijansi koje nam, inače, svaki put prikažeš, ni Leontina nije imala reči hvale. Sofija je iskoristila priliku da pozdravi svoju familiju iz Ukrajine i Rusije

21.16 David Radosavljević – S kim čekaš dan – 5 glasova

Gospodin Senad je došao iz Njujorka samo da bi upoznao Davida i dao mu svoju podršku. David je dobio i brojne poklone tokom nastupa. Meni je bilo jasno da će to biti pet, jer je on prosto mali genijalac i neko ko razmišlja i oseća kao pravi pevač. Ima taj pevački nerv i to je uvek to, tu nema greške, hvalio ga je Milan. Uživam u toj emociji koju uspevaš svaki put da preneseš, rekao je on. Kakav je kao šećer. Davide, mi ćemo biti strogi večeras i ti si od nas strogih dobio peticu jer si je i zaslužio, rekla je Goca. Ona je i čestitala plesačicama na nagradama koje su osvojile tokom proteklog takmičenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track