POČELI SU MALDIVI: Ovo su 24 učesnika koji će se boriti za pobedu!

Novi rijaliti!

POČELI SU MALDIVI: Ovo su 24 učesnika koji će se boriti za pobedu!

Stars -

Takmičari ovog muzičko zabavnog rijalitija, njih 24, boriće se za što duži ostanak u kampu,odakle, najbolji i najuporniji, ali i najtalentovaniji i one koje je izglasala publika i stručni žiri, na jesen direktno se kvalifikuju za učešće u „Happy zvezde“.

U ulozi turističkog vodiča, odnosno voditelja, koji dovodi grupu u muzički kamp „Maldivi“ nalazila se Maja Nikolić.

Tok emisije:

23:26 Marijana Langov dolazi iz Smedereva i ima 29 godina, a upravo je sletela iz Luksemburga pa za nju nije urađen profil. Profesionalno se bavi pevanjem, a kaže za sebe da je emotivna, tolerantna, duhovita, pametna i mudra.Ona je rekla da nema dečka, pa smo je pitali da li je za ljubav u rijalitiju.

- Nemam dečka, a ljubav ako se desi. Nisam za seks pred kamerama, i ne podržavam devojke koje to rade- rekla je Marijana.

ON JE BAŠ SVESTRAN: Taksista, piše knjigu i misli da je jako seksi!

23:22 Ljubica Đorđević Ljuša definitivno ulazi u muzičko takmičenje “Maldive” kako bi pobedila.Ima 27 godina i dolazi iz Šapca. Međutim, motiv ulaska joj je najpre da pokaže ljudima da nije takva kao što se čini na prvi pogled. Želi da se zabavi i da pri tome dokaže sebi da može da pobedi.

Kaže za sebe da je čudna, ali to će ostaviti gledaocima da vide i samo je dodala: "Opasnica..."

Voli da peva romsku muziku i pesme Jelene Karleuše.

23:19 Dalibor Maksimović, 23 godine i sebe bi opisao kao duhovitog i snalažljivog. Oseća ljubomoru drugih ljudi, ali ga baš briha. Uvek reaguje osmehom. Taktiku nema, a misli da je ovo prava prilika za njega.

- Imam suprugu i ćerkicu od tri godine. Žena me podržava tako da ću izdržati do kraja- rekao je mladi tata.I pored toga što ima mnogo lepih devojaka rekao je da ga ne zanimaju jer zna šta ga čeka kući.

23:13 Tijana Ilioski iz Beograda, ima 22 godine. Piše pesme, vozi bicikl i uživa u životu. Smatra da dobro peva i da je rođena s tim. Jednog lepog dana želi da postane uspešna pevačica.

Inače mlada pevačica je posebno istakla svoj odnos prema muškarcima.- Hobi mi je da slamam muška srca, nedodirljiva sam, čekam nekog da me slomi- rekla je Tijana.

23:10 Danijel, ima 36 godina, ceo život se bavi modelingom i njegov adut je seksipil. Ljudi primećuju njegove oči, a želi da bude poznat i da ga svi prepoznaju na ulici.

- Bavim se ozbiljno manekenstvom, inače sam taksista. Mušterije kažu da fenomenalno pevam, pa sam odlučio da uđem u Maldive. Očekujem da posle rijalitija snimim pesmu i postanem poznat – rekao je Huskić.Danijel je otkrio i šta ga razlikuje od ostalih takmičara.

- Ja imam životno iskustvo za razliku od ostalih. Pišem knjigu o svom životu u Italiji u kojoj sam živeo. Inače sam oženjen i imam dvoje predivne dece- zaključio je svestrani Danijel.

23:06 Mikica Isaković, je druželjibiv ali i temperamentan. Dokazaće se pevanjem, a vrlina mu je da voli da pomaže ljudima. Popularnost ga ne bi promenila jer kako kaže "ovakvi se teško menjaju".

23:02 Maja je predstavila i voditelje šoua Marka Stefanovića, iz popularnog dvojca “Mentalnog razgibavanja” i Srđana Zelembabu Zeleta, sa S3 radija, nekadašnjeg “Pingvina”. Duhoviti dvojac je odmah naručio pesmu "Beograd" od takmičara, pa je sve nastavljeno u veselom ritmu!

22:45 Ministarke su gošće revijalnog dela. Mlade, a jako popularne devojke će posle izvođenja numere dati nekoliko saveta učesnicima.

OVA DEVOJKA JE POTPUNI HIT: Koji je hobi učesnice Maldiva! Neverovatno!

22:42 Stefan Luković ima 28 godina i dolazi iz Beograda. želi sebe da promoviše kao muzičara jer svira nekoliko instrumenata, ali se i bavi muzičkom produkcijom.

- Verovatno će mi biti bolje ovde, jer će preko leta skočiti cena kirija, a ovde ne plaćam ništa – nasmejano je rekao Stefan.

On je dodao da mu je porodica najveća podrška, kao i neki prijatelji.

- Bio sam na jednom takmičenju, stigao sam do polufinala, pa ćemo videti. Ovo je različito jer će svako od nas dobiti priliku da dobije svoju publiku. Svi smo mi različiti, svaka roba ima svog kupca i svi ćemo naći svoju publiku – rekao je on.

22:38 Ana Ostojić mlada pevačica i studenkinja Fakulteta za sport i fizčko vaspitanje tvrdi da imam i stas i glas!- Ja sam ovde uljez. Svi pričaju kako pevaju sve, ja nisam takva. Pevam samo džez, R'N'B, sol, bluz. Ne znam da li mi je to plus ili minus, ali kako je tako je – kaže Ostojićeva.

Ana otkriva da sa njom nije lako izaći na kraj ako je neko ''dokači''.

- Mirna sam, ali do određene granice! Ako me neko napdane, dešava se eksplozija. Muzički kamp će me očvrsnuti, nadam se. Nisam raspoložena za ljubavne afere- zaključila je Ostojićeva koja u muzički kamp ulazi sa sestrom.

UČESNIK MALDIVA SPUSTIO MAJI NIKOLIĆ: Posle saveta rekao joj je da je luda

22:36 Aleksandra Stojanović dolazi iz Smederevske Palanke. Ima dvadeset godina, završila je gimnaziju, a najviše voli da peva.

- Imam bend već dve godine. Motiv za ovo učešće mi je da se dobro zabavim i odmorim od spoljnog sveta. Želim da se odmorim i poslovno i privatno, ali i od dečka. Mogu da mu obećam da ću mu biti verna, podneću i zatvoren prostor. Moja pojava je sama po sebi posebna i ne moram ništa da radim, ali znam da pevam, kompletna sam – istakla je ona.

Šarmantna Aleksandra je dodala da će imati veliki prag tolernacije.

- Mogu da se kontrolišem, to je dobro. Inače, volim da spavam mnogo, ali poštovaću pravila i nadam se da ću uspeti. Razmažena sam, ali sve ću poštovati. Odgovorna sam kada je u pitanju posao – završila je ona.Dodala je i da zna da je lepa i da se svi okreću za njom. Njoj sigurno ne nedostaje samopouzdanja.

Ipak i pored toliko samopouzdanja, Aleksandru je "pojela" trema i nije uspela čak ništa ni da otpeva...

22:35 Stefan Trajković zvani Trajko iz Niša kaže da je već poznat, ali da će mu učešće u muzičkom kampu ,,Maldivi’’ doneti publicitet kojeg je žedan!

- Neću da studiram, jer to ne donosi veliki novac, a ja želim da budem milioner. Mislim da imam glas koji vredi million dolara i više naravno.Pevam dobro da napravim šou, koji naravno obećacam. Već sam snimio spot sa Avom Karabatić i Gogom – kaže Trajko.

Trajko je već primetio da će u hotelu biti prelepih devojaka.- Devojke su nestvarno lepe, mislim da će gledaoci uživati kao i ja- zaključio je Stefan Trajković.U predstavljanju je rekao da svoj život zamišlja po principu "Pare, kola, kučke"

22:30 Milica Lukić ima 25 godina i dolazi iz Zemun polja. Ona se bavi pevanjem i ugostiteljstvom.- Kao i svi mi, nadam se na neki način pobedi, ali i nije mi to neki cilj. Nisam od onih koji gaze preko mrtvih ili da se svađam, kao što su neki, na primer.

Otkriva nam da je za sad situacija među učesnicima korektna:- Nema još svađa, za sad je sve OK, ali vidim da će biti. Super nam je sad, ali i da su najbolji ljudi... Ko zna, možda ću i ja da se svađam, iako sam mirna i nisam svađalica.

Simpatija neće biti, kako tvrdi, niti razmišlja o tome niti želi to, jer je izašla iz teške priče.- Emotivna sam. Prava sam Ceca. Što se tiče emocija. Ja moram da se pronađem u pesmi da bih je otpevala. Volim da pevam...

Ona peva sve, ali pretežno narodnjake.- Ako pobedim, proslaviću uz Cecinu "Kukavicu", ona mi je obeležila detinjstvo.

22:25 Katarina Konstadinović ima 18 godina i rođena je Aleksandrina sestra. Radila je u kafani sa jednim bendom, ali sada više ne. Motiv ulaska joj je da postane popularna. Na pitanje da li je razmišljala da se "udruži" sa sestrom, rekla je da nije ali da je sve moguće. Baš kao i sestra ima dečka i veruje da će izdržati. Ipak, za razliku od starije sestre nije toliko smirena.

- Imam kratak fitilj to je užas, gora sam od sestre. Ako me neko bude iznervirao spremna sam i da ga udarim- temperamentna je Katarina.

Ona je takođe rekla da bi umrla bez sestre i da se prvo ona prijavila pa je nju "povukla".

22:15 Maja Nikolić predstavila je i vokalne trenere Jellenu Ristić Lalović i sestre Marinu i Mariju Gobović.

Jellena je pričala o svom iskustvu i saradnji sa Kemalom Montenom i koliko je iz toga naučila, kao i da je uradila pesmu posvećenu upravo njemu. Marina i Marija su sestre bliznakinje, ali ovoga puta upoznali smo samo Marinu jer je Marija na putu, ali biće tu u subotu.

"Velika je odgovornost i želimo da usmerimo znanje na takmičare i nadam se da će kritike dobro prihvatiti.", rekla je Marina i dodala da će se truditi da bude kao i njena mentorka Merima Njegomir, pravična.

22:07 Još jedan specijalan gost je Saša Matić uz čiju pesmu su svi takmičari skočili na noge.

22:05 Ipak su i drugi takmičari rešili da otpevaju nešto, pa je Mile rešio da probije led pesmom "Pukni zoro".

22:01 Milica Milanović, 19 godina, medicinska sestra iz Bora. Duhovita je, pozitivna i zabavna. Smatra da je uspešna na osnovu onoga šta je postigla do sada u životu.

Za razliku od ostalih takmičara, Milica je već osvojila neka srca publike jer je jedina imala priliku i da otpeva nešto.

21:55 Darko Šimunji , 25 godina, bavi se muzikom to mu je i hobi i zanat. Često menja raspoloženje, a glavni motiv mu je da pokaže svoj talenat i koliko može da pruži. Nema taktiku i ulazi čistog srca. Dolazi da predstavi sebe i svoj grad, Sremsku Mitrovicu.

"Moje emocije su mnogo duboke, vremenom će se pokazati, niko ne može dugo da se folira.", rekao je Darko.

Kada mu je Maja dala savet da kad god se iznervira samo počne da peva, neka peva 24 sata na dan, makar i dam, Darko joj je odgovorio:

"Kod mene se kaže da to rade samo ludaci."

21:52 Endrina Đutović je zabavna, direktna i iskrena Slovenka, voli da se slika i pozira a tvrdi kako nema mane. Nije sponzoruša, a druge je ne zanimaju. Želja joj je da bude popularna i sve će uraditi za to!Ipak je samu sebe demantovala i rekla da ne bi baš radila nage fotografije za popularnost, ali videćemo, tek je početak.

21:46 Mina Ostojić ima 20 godina, potrebu da bude uvek u centru pažnje. Najveći aduti su joj glas i noge. Sebe smatra i pametnom i lepom, jako je komunikativna i voli da se druži.

Brzopleta je i brži joj je jezik od pameti, a Maja Nikolić se sa tim složila.

Dečka zbog karijere nikad ne bi ostavila, a želi da joj muzika bude posao.

"Da li su tu bubuljice oko usta od ljubljenja sa dragim?", pitala je Maja."Ne, to je od stresa.", odgovorila je posramljena devojka.

21:42 Anđela Keleman ima 19 godina i studira žurnalistiku. Počela sam pre par meseci da se bavim pevanjem, teži ka tome da se bavi muzikom. Najviše joj leže zabavne balade i jedva čeka da šou počne.

"Mislim da bi me popularnost malo promenila, ali ne bi mogla da stvori neku novu Anđelu. Biću fer prema svima u kući."

21:37 Petar ima 25 godina, bavi se muzikom 11 godina, svira klavijature i peva. Komunikativan je i duhovit, glavni sud uvek donosi on, ali sluša savete. Mane su mu što puno jede i spava. Na provokacije zna da uzvrati. Taktika mu je da bude ono što jeste.

21:30 "Meni je čast jer je ovo divan ambijent i vidim da će mladi ljudi imati sjajne uslove za rad, pola posla je produkcija uradila, a sada je na njima. Da šarmiraju publiku, budu origanalni, ne kopiraju nikoga i povrh svega da vole ono što rade, jer publika to vrednuje i zna da li neko folira ili je tu srcem", rekla je Ana Bekuta i otpevala još jednu numeru.

21:27 Ana Bekuta je specijalna gošća "Maldiva" i odmah je rekla Maji da je iznenađena što je postala voditeljka. Nakon revijalnog dela, odnosno kada Ana završi sa izvođenjem svoje numere, legendarna pevačica udeliće i nekoliko saveta mladim takmičarima koji bi verovatno sve dali za takvu karijeru.

21:22 Anja Lupo, 20 godina, nema hobi i ne bavi se ni sa čim. Život joj se zasniva na tome što ustaje u 2 popodne i ide u život. Kad popije ne sećam se šta je radila. Sve joj pada sa neba, po njenim rečima Od učešća u Maldivima očekuje da se lepo provede.

Maja je pitala šta joj znače tetovaže, a Anja je odgovorila da joj svaka ponešto predstavlja i misli da neće stati.

21:15 Aleksandra Kostadinović, 22 godine. Njeni najveći aduti su glas i oči. Tvrdoglava je i bezobrazna, bar tako kaže. Želi da bude poznata estradna umetnica i sebe vidi u tom svetlu. Maja Nikolić je devojku pošteno isprepadala rečima da nije lako u poslu, da će biti u rijalitiju svađa, trauma i stresa. Aleksandra je rekla i da ima tremu, ali biće hrabra.

21:11 Sanja Đorđević, 19 godina, frizerka je, ali bavi se i pevanjem, želi da postane poznata i da je ljudi prepoznaju na ulici. Ljudi prvo primete njen fizički izgled. Ne smeta joj što ljudi misle da izgleda kao sponzoruša, ona zna da nije. Voli sve pesme da peva, ali uglavnom pop i narodna muzika.

21:07 Mirela Šalaka je iz Sarajeva, ima 29 godina, adut joj je to što poznaje sebe, ne glumi, takva je kakva je. Šokira ljude tetovažama i svuda je primećena

21:05 Mile Manasijević je spreman za priču i provod, 100 odsto je lud, uzvraća duplim udarcem. Očekuje promociju sebe i da bude popularan i kvalitetan.

Maja ga je pitala:

"Imaš papir da si lud?", a on joj je samo odgovorio:"Šala, ali sam to ja u poz smislu."

21:01 Prva takmičarka koja ulazi u rijaliti je Dina Dijanović, ima 19 godina, voli da peva igra i čita. Ambiciozna je i želi nešto da postigne u životu. Ne reaguje na provokacije, ali... Adut joj je izgled i pamet, a mana da je tvrdoglava.Želi da izgradi karijeru i zbog popularnosti bi žrtvovala vreme.

20:57 Maja Nikolić otvorila je novu sezonu "Maldiva" i rekla da će se boriti za sve takmičare, ali je i zamolila da joj produkcija dozvoli da okupa svoje telo u bazenu vile.

Nakon spota "Maldiva" očekujemo i upoznavanje sa takmičarima

Takmičare će ocenjivati stručni žiri, po sistemu kao na Evroviziji. Direktno će se uključivati iskusni pevači i dokazani estradni umetnici, koji će komentarisati ono što vide u kampu.Davaće savete, sugestije, ali i oštre kritike.foto: Happy TVZa pripreme za nastup biće zaduženi mentori: Jellena Ristić Lalović i sestre Marina i Marija Gobović. Kamp će imati i svoje mentore za scensko koreografski nastup: Jelena Arsić, supruga glumca Tihomira Arsića i učesnica prve sezone “Parova”, i Dušan Kaličanin, glumac i učesnik prošle sezone “Maldiva”. Mentori su zaduženi da se svaki takmičar adekvatno pripremi za nastup na sceni. Tokom takmičenja, učesnici će svojim uspehom dobijati i nagrade, koje podrazumevaju izuzeće od nominacija, mogućnost da češće bude deo menadžmenta,a ne posluge.Osim što će im pomagati da se brifuju kao pevači, ali za nastup na sceni, o učesnicima će brinuti i tim nutricionista i dijetologa, kako bi takmičari izgledali savršeno.Foto: Happy TVKomentatori muzičkog kampa biće Marko Stefanović, iz popularnog dvojca “Mentalnog razgibavanja” i Srđan Zelembaba Zele, sa S3 radija, nekadašnjeg “Pingvina”U revijalnom muzičkom delu nastupiće Ana Bekuta, Ministarke, Dejan Matić i druge velike zvezde.foto: Happy TVVečeras u “Maldive” ulaze, učesnici po grupama i predstaviće se pesmom. Prva grupa je “Medela”, a druga je “Vital”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track