KRISTIJAN PRIZNAO ŠEŠELJU U OČI: Trebalo je da te ubijem snajperom, atentat je naručio...
Foto: Printskrin

Šok za ukućane

KRISTIJAN PRIZNAO ŠEŠELJU U OČI: Trebalo je da te ubijem snajperom, atentat je naručio...

Stars -
U okviru paklene nedelje ulazi Vojislav Šešelj koji će preslišavati stanovnike imanja u Lisoviću

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ušao je na imanje u Lisoviću. Kako je Kurir saznao, Šešelj je u rijaliti šou Farma ušao oko 18 sati.

Na samom ulasku, Vojislava su farmeri dočekali aplauzom, a među prvima se pozdravio Kristijan Golubović i to na veoma neobičan način.

Podsetimo, Vojislav Šešelj je haški optuženik i iz Sheveningena je pušten zbog teške bolesti, a protiv njega je pokrenut postupak zbog paljenja hrvatske zastave.

Šešeljevo gostovanje pogledajte ovde:

19.47 Lepi Mića je pitao Voju za njegov odnos sa Slobodanom Miloševićem. "Nikada nismo bili nikakvi prijatelji dok se nismo našli u Hagu. Slobodan Milošević je mrtav i ja ne mogu da pričam o onome što smo mi pričali. Svi ćemo mi biti mrtvi, a ja ću morati neke stvari da odnesem u grob sa sobom. Sloba se nije borio za sebe, nego je pao boreći se za srpski narod u Hagu. Ogromnu snagu je uložio za borbu Srbije", rekao je Voja Šešelj.

Jelena Krunić pitala je da li Tamara Đurić ima sličnosti sa nekom od Šešeljevih bivših devojaka, aludirajući za Vendi.

"Ja sam imao mnogo lepih žena, ne znam na koju misliš. Stalno se javlju razne neke žene, a ja ih nemam u evidenciji. Svaka žena je lepa koja ima lepu dušu", objasnio je Voja koji se ogradio od odgovora.

19.31 Na adresu Farmu je stigla tužba. Pošto je Šešelj iskusan u sudnici, Tamara je podnela tužu protiv Suzane jer je tukla Milića. Sudija Voja je dobio ovaj slučaj i on će odlučiti kakvu će kaznu dobiti Suzana ako porota odluči da

19.11 Zorica je predstavljala farmere i došla do Stanije. Rekla je da je fina i vaspitana i da su je proslavili rijalitiji. "Čak joj i Vučić zamera da je više u medijima od njega", rekao je Šešelj starleti koja je imala jedno pitanje za njega.

"Završila sam ekonomski državni fakultet, da li mogu da se bavim politikom", upitala je, a Voja joj je potrvdno odgovorio.

18.58 "Ja sam pratila suđenje koliko sam mogla", rekla je Zorica. "Meni su ostavili mnogo vremena, to je bila njihova greška. Ja sam pokazao da znam mnogo bolje proceduru od njih. Tu sam ih potukao. Milošević ih je potukao na lažnim svedocima odbrane, ali slabo je znao proceduru", objasnio je Šešelj.

Zorica se obratila farmerima. "Hvala Zadrugo, ovo nam je čast. Nismo očekivali ovo. U istoriji rijalitija nije bilo ovakve veličine kao što ste vi", rekla je pevačica Voji, dok je on rekao da ne preteruje.

Kristijan je rekao da su on i Šešelj na neki način saborci. "Osim što ti je snajper zakazao", našalio se Šešelj.

"Imali ste crvenu kravatu na štrafte. Odvratilo me to što sam bio u vašoj stranci, a to niko nije znao".

18.34 Farmerima su doneli hranu koju je Vojislav Šešelj naručio da se donese.

Zadruga nije donela hleb, a Šešelj je pripretio da će otići sa Farme ukoliko ne donesu salatu i hleb. "Nemojte, molim vas", rekla je Zorica, kojoj se dopalo Šešeljevo prisustvo na imanju.

Gazda Proka je stigao na Farmu i doneo rakiju. "Dobro došli Vojo! Sve stiže ubrzo", kaže Proka.

Voja je rekao da je upoznao farmere i da se nada da su svi bili fini i iskreni.

Voja je rekao Kristijanu da je stekao veliku popularnost u narodu. "Uvek sam je i imao, samo su ljdui imali mnogo predrasuda prema meni", objasnio je Kristijan.

18.29 Šešelj je objađnjavao da je u Hagu gledao Farmu na kojoj je bio Miloš Bojanić. "Firči je bio apsolutno zlo. Ali, ponašanje Miloša Bojanića nije bilo dobro, ali u odnosu na Firčija, bio je odličan", smatra Voja.

Šešelj ih je savetovao da ne smeju da prave neprijatelje mešu sobom. "Ovo je izolovana zajednica kao zatvor, vojska. Morate da se prilagodite i da pomognete drugima, kako bi i oni vama. U svakom udžbeniku penologije (nauka o kaznama), kad se u zatvorskoj ćeliji nađu 3 osobe, uvek se dvojica udruže protiv trećeg. To je jednostavno tako", rekao je Voja, dok je Krisitjan ubacio da Staniju svi napadaju jer je samostalni igrač.

"Neko iskoristi taj rijaliti progam. Neko se pokaže u negativnom svetlu. Pokažu ostrašćenost i to nije dobro. Moraju postajati granice. Treba se nadmetati ko je duhovitiji. Tu dolaze u obzir i sitne podvale. Ne razumeju to svi, ali nemojte potcenjivati građane Srbije", rekao je Šešelj.

18.19 Kristijan je pitao da li je Vučiću i njegovoj Vladi ostao Šešelj u srcu. "Ja cenim njihove javne postupke i to i kritikujem. Često me kritikujem da nemam iste aršine prema Tomi i Vučiću. To je tačno. U Tomislava sam imao neograničeno poverenje. U Vućića nisam. On je uvek bio svojeglav, njega povuče njegova pamet. On je bio intelektualno izrasliji, obrazovaniji od ostalih mojih saradnika. On je majstor političkih manipulacija. Tomislav nije hteo da čita knjige, samo bi da peče rakiju. Ali, dobro, to je narodski. Dobrica Ćosić je postao jedan od najboljih pisaca svih vremena, a imao je srednju vinogradarski. Međutim, ako hoćeš da se baviš politikom, moraš stalno da učiš. Dok je bio u stranci, bio je mnogo pošteniji. Imao je sigurnu ruku. Toma je ukrao 20 poslaničkih mandata. Vučić kad je odlazio, on je vratio svoj odbornički mandat i to je pošteno", rekao je Šešelj.

Smatra da Toma upada u mnogo afera.

"Vučića privlači moć, ambicija da vlada. Njegova supruga i dalje skromno živi. I njegova deca skromno žive. Nema razbacivanja, pokazivanja luksuza. Tomi ne znači ništa što se obogatio, ako ne može da sa svima podeli ono što je zgrnuo", rekao je.

Foto printskrin
Foto printskrin

18.11 Farmeri su okružili Šešelja postavljajući mu mnogo pitanja. "Bilo mi je loše veoma, Očekivali su da umrem do jula, ali su se preigrali. Problemi su izrazli mnogo manji nego što su bili kada sam došao. Za dva dana kontrola", rekao je Vojislav, a farmeri su mu dali proju i pekmez.

"Što se Haga tiče, izbacili su me", rekao je lider radikala i dobio aplauz farmera. "Pokupili me iz Sheveningena, strpali u avion i doveli ovde. Ja iz principa neću da se vratim tamo", rekao je Vojislav.

Šešelj je ispričao da je Toma imao TV emisijiu i da se prenemagao. "Jeste po zakonima Srbije i moramo ga isporučiti, a Vučić je bio blaži tu i rekao da neće isporučiti", objasnio je Voja i dodao da je zdraviji i od Tome i od Vučića, pa čak i od Vučićeve Vlade.

"Ja sam u tim godinama da čivek u svakom trenutku može da umre. Ja moram da pobedim na izborima, meni se ne umire. Moramo mi srpski radikali da izbavimo zemlju iz ekonomske krize. Nema ko drugi", smatra Voja

18.02 Farmeri su dobili pismo. Ni ne slute ko će ući na imanje.

Kristijan čita pismo. "Uskoro će vam se na Farmi pridružiti specijalan gost. Budite ljubazni", rekao je Kristijan.

Radikal je dobio aplauz svih farmera. Svi su prišli da se pozdrave. "Ja sam čuo da vas mnogo muče ovde i da vas zavađaju, pa sam došao da vidim šta se dešava ovde. Ja moram neka humana dela da pokažem. Zato sam odlučio da spremim večeru večeras. Ali, ne da spremim, nego će ona sada da dođe.

"Ovog čoveka su trebali da ubiju snajperom u Batajnici. Nisu znali da sam bio iza vas", rekao je Kristijan.

Voja je rekao da je odgovor Arkan. "Uvek sam mislio Kristijane da ćeš govoriti otvoreno ovde.. Znači, moram da se spremim da čitam knjigu."

Šešelj je pitao ko je naručilac, jel Arkan, na šta mu je Golubović rekao "naručilac je..." i digao ruku, aludirajući na nekoga ko je Šešelju poznat. Ipak, nije hteo da kaže ime...

Kristijan je rekao da su on i Šešelj na neki način saborci. "Osim što ti je snajper zakazao", našalio se Šešelj.

"Imali ste crvenu kravatu na štrafte. Odvratilo me to što sam bio u vašoj stranci, a to niko nije znao".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track