STEFAN JAKOVLJEVIĆ SE VRAĆA NA FARMU: Sad sve zna, raskrinkaće licemerne takmičare
Foto: Printskrin

Rijaliti

STEFAN JAKOVLJEVIĆ SE VRAĆA NA FARMU: Sad sve zna, raskrinkaće licemerne takmičare

Stars -

Večeras jedan od izbačenih farmera dobio priliku da se vrati u rijaliti, a takmičari i publika najveći broj glasova dali su Stefanu Jakovljeviću.

Nedelja veče rezervisana je za vanredno ubacivanje, odnosno baraž, čime je Zadruga jednog starog takmičara ponovo vratila u igru i pružitla mu šansu da se ponovo bori za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Skoro svi farmeri izrazili su želju da pevača ponovo vide u rijalitiju, a publika je imala isto mišljenje.

Tok emisije:

23:50 1 procenat publike dobila je Aleksandra, 3 procenta Rajko, 7 Jasmina, Bane 8, 13 Stefan Despotović, 14 Kristina, Čedo 26, a Stefan Jakovljević 27 procenata. On je imao najviše glasova i večeras ulazi na "Farmu". Nakon što se pozdravio sa svima, pevač se uputio ka imanju u Lisoviću.

23:31 Dušica je rekla da su linije za glasanje zatvorene i da će gledaoci uskoro saznati ko se vraća na imanje

23:21 Kristina je pitala Nikolu Lakića zbog čega ima averziju prema ženama kao i zbog čega joj je govorio kako mu se sviđa i kako želi da se ljubi sa njom. Ona je takođe navela kako je farmer iz naroda rekao da želi sa njom da vodi ljubav, a onda je Nikola prokomentarisao.

"Stojim iza svojih reči, da želim to, i dalje stojim iza svojih reči, videćemo šta će se desiti kada izađemo napolje", rekao je Lakić i dodao kako nema averziju prema ženama već mu se ni jedna nije dopala.

22:59 Bivši farmeri su dobili priliku da postave pitanja aktuelnim farmerima. Stefan Despot je pitanjem isporovcirao Vesnu kada ju je pitao zbog čega pred svima priča sve fino dok po ćoškovima i u inrtrevjuima govori drugačije.

"Pričam uzdignuto jer sam ja takva. Po ćoškovima pričamo ono što nije za kameru. Moje uzdizanje je trajalo 40 godina, što sam se uzdigla uzdigla sam se, mislim da u ovoj zemlji više ne može i ne treba", odgovorila je Vesna a Despot je rekao kako je vešto izbegla konkretan odgovor.

22:05 Iz Zadruge je stiglo pismo koje je pročitao Ognjen.

"Dragi farmeri obaveštavamo vas da treba da ovako nastavite da se brinete i dalje o imanju. Paklena nedelja je ovog trena završena" rekao je Ognjen. Farmeri su se oduševili kada su čuli da je končano gotovo sa paklenom nedeljom, a dobili su zadatak da izaberu novog gazdu. Farmeri su jedan po jedan izglasali novog gazdu, a to je Filip Đukić koji će od večeras živeti u gazdinoj kući i preuzeti svu odgovornost.

21:30 Ognjen je okupio farmere za trpezarijskim stolom i rekao da razmisle o tome kojeg bi farmera voleli da vrate.

Prva je glasala Jelena i ona je rekla kako bi volela da ponovo vidi Stefana, a nakon nje Dušica je rekla da bi volela da se vrati Kristina. Ceca je glasala za Despota, dok je Seksi Sandra svoj glas dala Nataliji Trik FX. Čeda je rekao da bi vratio Zoricu Marković a pošto ne može ona onda je glas dao Stefanu.

Marija bi volela da se vrati Gagi, a Maja je glasala za Aleksandru. Filip je prednost dao Stefanu Jakovljeviću, a Nemanja MCN je bio istog mišljenja baš kao i Vesna Zmijanac. Miki Mećava je svoj glas dao Stefanu baš kao i prethodni farmeri što je rekla i Zorica Marković

"Meni ne nedostaje niko, sama sam došla za sebe izaćiću sama, tako da nemam s tim problem. Ja sam se setila Rajka, mislim da nije imao prostora i vremena da pokaže sebe kao karakter", rekla je Saška i dodala da bi volela da vidi Zoricu.

Posle nje reč je dobila Goga koja je takođe glasala za Markovićevu. Nikola Lakić je rekao da bi voleo da se vrati Natalija. Marija Ana je takođe glasala za Nataliju, a Marina Perazić za Stefana. Balerina je poručila da čeka Zoricu jer je ona njen pravi prijatelj.

"Ja mislim da je Zorica najpotrebnija ovom šou", rekla je Svetlana Golubović a Lepi Mića je poludeo tokom svog izlaganja.

"Majmune, je.em te usta, kad izađemo je.aću te usta, zapamti, pi.ko smrdljiva", rekao je Mića Mikiju jer mu je upao u reč. Naime, Mića je rekao kako treba da se glasa za farmere koji je izbacila publika a ne za one koje su morali da napuste rijaliti kao što je primer sa Zoricom i Natalijom. Tada je Miki prekinuo Miću zbog čega je poludeo.

"Zgu.iću te, zbog tebe ću postati gej! Je.aću te, to ti se kunem, zapamti! Je.em li ti majku usta! Je.aću ti familiju" vikao je Mića.Mića je potom izašao napolje da se smiri.

Crni je glasao za Stefana, kao i Čipi. Ognjen je rekao da najviše glasova ima Stefan.

21:29 Stefan je komentarisao kako ga je Vesna Zmijanac strašno razočarala jer je ispala dvolična prema njemu. Njega je pogodilo pevačicino ponašanje jer ju je smatrao prijateljem.

21:26 Čeda je počeo da svira frulu pa je u studiu postalo veoma veselo. Kristina Čanković je bila toliko uzbuđena da je počela da skače i diže noge pa je tako otkrila međunožje što možete videti u video snimku:

21:17 Dušica je ugostila izbačene farmere i rekla kako su svi nastrpljivi. Kristina Čanković, Stefan Despotović, Aleksandra Blagojević, Stefan Jakovljević, Rajko Horizont, Bane Đokić, Čeda Đačić i Jasmina Medenica su izbačeni farmeri a neko od njih večeras će ponovo ući na imanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track