ZVEZDE GRANDA: Brenin rođak i brat Rade Manojlović prošli dalje!

Muzički šou

ZVEZDE GRANDA: Brenin rođak i brat Rade Manojlović prošli dalje!

Stars -
U dalji krug takimićenja prošli su i Jovana Starovlah, Lejla Čaušević, Dženana Đidić, Jovana Milić, Ranka Pelemiš, Dejan Čavić, Raša Savić i Marko Milojković

Druga faza takmičenja "Zvezde Granda" odavno je počela, a takmičari na glamuroznoj sceni pevali su prema novim pravilima u duelima.

U dalji krug takimićenja prošli su Nenad Manojlović, brat Rade Manojlović, Brenin rođak Semir Jahić, kao i Jovana Starovlah, Lejla Čaušević, Dženana Đidić, Jovana Milić, Ranka Pelemiš, Dejan Čavić, Raša Savić i Marko Milojković.Šestočlani žiri Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta i ove subote su bili veoma strogi, a kada su bili neodlučni u pomoć im je stizala produkcija Granda - Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Prošle nedelje u dalji krug takmičenja prošli su: Ivana Milivojević, Jelena Grubačić, Lazar Rančić, Nikola Grujić i Dinka Muratović.

23.56 - Počinje baraž. Četiri devojke se bore za prolazak dalje i jedna muškarac.

23.44 - Direktno u treći krug su se plasirali: Jovana Starovlah, Dejan Čavić, Semir Jahović, Marko Milojković i Nenad Manojlović.

23.25 - Još jedan duel Damir Đakić (19) iz Banovića, Bosna i Hercegovina, i Nenad Manojlović iz Sremske Mitrovice, Srbaija, polubrat Rade Manojlović.

Damir peva prvu pesmu "Ostala si uvijek ista", druga pesma je "Dobro je to". Nenad peva prvu pesmu "Tebi za ljubav", druga je "Plačite oči moje". Nenad je dobio pet glasova, Damir jedan glas.

"Ovo moji tasteti govore da nijedan me nije izuo iz cipela", rekla je Ana Bekuta. "Momak broj jedan, izabrao si pesmu koja nije po volumenu tvog glasa. Meni se čini da si izabrao od Indeksa, onda bi to bilo bolje bilo", rekao je Bosanac. "Čula sam iskustvo kod takmičara broj dva i dosta je dobro se spremio", rekla je Snežana. "Znam oba takmičara, prvi deo su prošli fantastično. Sad je izabrao pesmu da mu je glas tanan. Dok broj dva vidi se da zna da peva, malo se borio u gornjim lagama, ali je iskusan", rekao je Šaban. "Za obojicu sam glasala, ja mislim da ste bolji od svih koji su večeras pevali", rekla je Zorica. "Ja sam kandidata broj jedan odmah prepoznao, bio sam spreman da ti lupim taster, ali si se raspao na kraju. Ti si odličan pevač", rekao je Lukas.

Produkcija je odlučila da Nenad direktno ide dalje u treći krug, dok Damir ide u baraž.

http://www.youtube.com/watch?v=iK8AZyJY8C0

23.12 - Ženski duel Jovana Miličić (21) iz Beograda, Srbija, i Ranka Pelemiš (20) iz Bijeljine, Bosna i Hercegovina.

Jovana peva prvu pesmu "Poželi sreću drugima", Lepe Brene i Slatkog greha, druga pesma "Zavoleh te". Ranka peva prvu pesmu "Kako da se pomirim sa tim", druga pesma je Lepe Brene "Imam pesmu da vam pevam". Nijedna kandidatkinja nije dobila nijedan glas i idu u baraž.

"Nisu bile na nivou. Nije im danas bio dan" , rekao Aca. Ništa od pevanja nisam zapamtila, ali vašu lepotu neću zaboraviti", rekla je Zorica. "Izbacite tremu u baražu", rekao je Šaban. "Čime li vas majka hrani, lepe ste", Snežana.

22.57 - Muški duel Marko Milojković (22) iz Aleksinca, Srbija, i Oliver Stamenkov iz Kočana, Makedonija.

Marko peva "Dobro veče, izgubljena nado", druga pesma je "Dobro da nije veće zlo". Oliver peva staru makedonsku pesmu, druga pesma je Zdravka Čolića "Krasiva". Marko je dobio šest glasova i ide direktno u treći krug. Oliver je dobio dva glasa.

"Marko super, odlična. Odlično radiš. Ništa lošije ne mogu da kažem ni za Olivera. Dao sam glas obojici", rekao je Aca. "Marko je ostavio bolji utisak, a Oliver u prvoj pesmi mora da se peva tečno" rekla je Bekuta. "Marko je bio fantastičan. Olivere, očekivao sam mnogo više od prve pesme", rekao je Šaban. "Marko, ovo je najbolje izdanje otkako si se pojavio u takmičenju", rekla je Zorica. "Ko da si iz Bosne pevač", rekao je Bosanac za Marka.

22.41 - Sledeći duel su devojke Sanja Nikolić (24) iz Bora, Srbija, i Dženana Đidić iz Zenice, Bosna i Hercegovina. Sanja peva peva prvu pesmu "Žarila sam žar", druga pesam je "Da umrem od tuge". Dženana peva prvu pesmu "Sa bilo kim", druga pesma je Zorice Brunclik "Avlije". Kandidatkinje su dobile po jednu zvezdicu.

"Nijedna devojka nije ostavila utisak. Malo sam razočarana sa Dženanom, pevala si totalno nezainteresovano", rekla je Ana. "Dobro je što raspravljamo o pevanju jer ste obe lepe, ki upisane", rekla je Zorica. "Meni je druga pesma kod broja jedan bolja otpevala. I to je bilo sve, a nijedna nije dala utisak", rekao je Šaban. "Nije dobro", rekao je Bosanac za prvu kandidatkinju, a za drugu pesmu neće ustati iz fotelje", rekao je za drugu kandidatkinju Bosanac.

"U treći krug doneli odluku da obe idu u baraž. Tri devojke biramo u baražu", rekao je Saša Popović.

22.20 - Sledeći duel su Raša Savić (32) iz Rumenke, Srbija, i Semir Jahić (27) iz Srebrenika, Bosna i Hercegovina.

Raša prvu pesmu peva "Med i slatko grozđe", Nikole Rokvića, druga pesma je "Dukat". Semir je za prvu pesmu je izabrao "Za tebe", Peđe Medenice, druga pesma je predsednika žirija Šabana Šaulića "Meni je s tobom sreća obećana". Oba kandidata su dobila šest glasova i sad ide pevanje bez matrice.

"Momak pod broja jedan, više leži zabavna muzika i bio si maksimalno dobar, a kandidat broj dva je intonirao izvanredno", rekao je Šaban. "Obojica ste bili sjajni. Odlični", rekla je Snežana. "Pošto ste bili ujednačeni, mi ćemo ovde da popadamo", rekla je Zorica. "Mico, lepa vam je kapa", rekao je Saša. "Lukas mi je rekao da ličim na kuglu iz diskoteke", požalila se Zorica. Dalje je prošao Semir, inače rođak Lepe Brene.

21.55 - Treći duel su Lejla Čaušević (22) iz Sarajeva i Sabina Kasumović (40) iz Tuzle, Bosna i Hercegovine. Prva pesma koju peva Lejla je pesma Nine Badrić "Da se opet tebi vratim", druga pesma je "Okeani" Jelene Tomašević. Sabina peva "Proklet da je ovaj život", Biljane Jeftić, druga pesma je "Između tebe i mene tama", Snežane Đurišić. Lejla je dobila 4 glasa, Sabina samo jedan.

"Kandidarkinja jedan, nisam razumeo tekst ni na jednoj ni u drugoj pesmi. Nije mi se dopalo. Nemojte birati pesme koje ne znaš šta pevaš", rekao je Bosanac, a Aca je branio pevačicu rekavši da ona ne piše tekstove. "Aco, ako ti se ja upetljam, onda ćeš kukati", odbrusio je Bosanac. "Obe ste za baraž", rekla je Ana. "Kadidatkinja, počatfak pesme nisam ništa razumeo šta si pevala, dok je kandidatkinja broj dva svaki kraj je bio kriminalan", rekao je Šaban. "Istim manirom si opevala obe pesme, a kandidatkinja broj jedan imaš energiju izuvaš iz cipela", rekla je Zorica.

"Uživali smo, bilo je falša. Žiri je dao 4 glasa broj jedan ali nije bio ubedljiv, ali obe idu u baraž", odlučio je produkcijski žiri.

21.40 - Drugi duel su Dejan Šubara (21) iz Čajniča, Bosna i Hercegovina, i Dejan Čavić (25) iz Velike Grede kod Vršca.

Šubara peva prvu pesmu "Anđeo čuvar", druga je "Krasiva". Čavić peva pesmi "Makar zadni put", druga pesma "Zauvek tvoj". Dejan Čavić direktno prolazi dalje u treći krug dalje jer je osvojio 6 glasova. Šubara je dobio dva glasa.

"Ja sam da se oni još malo pevaju. Nema razlike, ne bih ti dao šesti jer ne mogu da se odlučim", rekao je Aca.

"Njegove pesme su bile zahtevnije i a kandidat je birao lakše pesme, šmekerski", rekla je Zorica. "Ja sam se odlučio za broj dva jer je odabrao dobre pesme", rekao je Šaban. "Kandidat broj jedan, u obe pesme na kraju padneš, falš užas. I produžeci se igraju do kraja. Krasiva je bila neuvežbana. Ako budeš štedio glas, moraćeš da se prekrstiš jer si kalulisao", rekao je Bosanac. "Normalno će da konkuliše, otpevaj sledeći put Pavaroti, otpevaj travijatu pa da te izbacimo", nadovezao se Lukas.

21.17 - Prvi duel je ženski Kristina Jovanović (19) iz Niša peva pesmu "Ovog ludila", Marije Šerifović i Jovana Starovlah (17) iz Smederevske Palanke peva pesmu Snežane Đuriršić. Žiri je veoma škrt kada je reč o glasovima, veoma oprezno daje svoje glasove. Obe kandidatkinje su dobile po šest glasova.

"Žiri je izjednačen, po njima su obe kandidantkinje dobre. Sad sledi baraž i bez matrice moraju da ubede žiri koja ide direktno dalje", rekao je Saša Popović.

Ovo je drugi krug i treba da se ukljući i druga disciplina, da igraju košarku jer ovako sad ne može da se izabere", rekao je Aca. Devojke pevaju još jednu pesmu kako bi ubedile žiri. Jovana ide dalje i izborila se za treći krug.

"Baraž mi je pomogao mnogo, devojka dva mora odnah da ide dalje", rekla je Ana. "Devojka broj dva dala je malo više", rekao je Šaban. "Jovana vlada odlično dinamikom. Ona zna kada će pevati jako kada tiho, svaka čast", rekla je Zorica. "Obe ste sjajne. Nijednu zamerku nemam ni za kandidata jedan", rekao je Lukas.

21.15 - Večeras će nastupati 4 muška i 4 ženska duela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track