ZVEZDE GRANDA: Dalje su prošli Gorana, Milica, Dunja, Stefan i Almir!

Muzički šou

ZVEZDE GRANDA: Dalje su prošli Gorana, Milica, Dunja, Stefan i Almir!

Stars -
Za dalji prolazak u duelima su se borili muški i ženski kandidati organizovani u duele

Druga faza takmičenja "Zvezde Granda" odavno je počela. Takmičari su na glamuroznoj sceni pevali po novim pravilima, u duelima.

U dalji krug takmičenja prolaze: Gorana Babić, Stefan Živković, Milica Jokić, Almir Sofić i Dunja Popović.

Prema novim pravilima ispred žirija pevaju po dva kandidata od kojih prolazi jedan, oba, ili ni jedan, odnosno postojaće muški i ženski dueli.

U dalji krug takmičenja prošle nedelje prošli su: Džejla Ramović, Suzana i Slađana Vasić - Barbike, Aleksandra Mledenović, Daniel Savić i Stefan Arsenijević.

Šestočlani žiri ostao je u nepromenjenom sastavu - Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta, a kada su neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda - Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Tok emisije

00.14 - U dalji krug takmičenja prolaze: Gorana Babić, Stefan Živković, Milica Jokić, Almir Sofić i Dunja Popović.

23.57 - U toku je baraž.

23.16 - Osmi duel - 1. Armin Bijedić i 2. Nikola Pećanac

- Armin peva pesmu "Ja nemam kome više da verujem" Sinana Sakića. Druga pesma je "Zbog tebe sam vino pio" Šerifa Konjevića.

- Nikola peva pesmu "Ostala si uvek ista". Druga pesma je "Dukat" Darka Radovanovića.

"Meni je prevagnula ova druga pesma u baražu", kaže Šaban.

"Ja sam glasala za kandidata broj jedan i meni je to prevagnulo", rekla je Zorica.

Armin je prošao dalje.

22.52 - Sedmi duel - 1. Jovana Lazić i 2. Dunja Popović

- Jovana peva pesmu Snežane Đurišić "Niko me nije voleo kao ti". Jovana je dobila pet glasova.

- Dunja peva pesmu "Superheroj" Marine Visković. Dunja je dobila šest glasova.

"Devojka broj jedan je otpevala korektno. Druga devojka je imala mnogo energije, baš sam nekao provalio da dobro izgledaš", kaže Šaban.

"Znaš šta da su bile podignuite zavese sve vreme oni bi glasali i mucali od početka. Ne znam zašto ja mucam", kaže Zorica.

"Kandidat boj jedan jako lepo peva, sa dosta emocija. Drugu si podbacila. Imaš glasa, imaš i stasa, samo što si ga prikrila", kaže Bosanac. "Prvo ko te pravio taj materijal nije štedeo, lepa si, zgodna si, ali si razmažena u pevanju, ali si dobra", rekao je Bosanac i rekao da mora da popije malo vode.

"Ja sada prvi put vidim kako su se nekome naježili brkovi, to nikada nisam video", kaže Popović.

"Ja sam čestitao njenim roditeljima kako su je naprvaili, nisu štedeli", rekao je Bosanac.

Produkcija je odlučila da obe idu u baraž.

22.33 - Šesti duel - 1. Nenad Milevski i 2. Stefan Bogdanović

- Nenad peva pesmu Džeja "Nedelja". Druga pesma je "Svirajte samo za nju" Tome Zdravkovića. Nenad je dobio svih šest glasova i ide u dalji krug takmičenja.

- Stefan peva pesmu "Zavet" Milana Topalovića. Druga pesma je "Povredi me" Nikole Rokvića. Stefan je dobio četiri glasa.

"Stefan je dobio moj glas zato što je dobar i zato što je ima maler da peva sa kandidatom da tako lepo peva, da ja nemam reči. Svaka čast. Ja bih te slušao ceo dan da mi pevaš", kaže Lukas.

"Ja sam pala u sevdah. Alal ti majka, alal ti 40 godina, brate slatki, gde si ti bio do sada. Svaka ti čast", kaže Zorica.

"Vrlo mudro, Nenade, ono što ti leži, otpevao si maestralno. Međutim i Stefa je otpevao jako lepo. Broj jedan je za dušu i srece. VSaka čast", kaže Šaban.

"Čuo se sudar amatera broj dva i profesionalca broj jedan. I to je odlučilo za koga da glasam", kaže Bosanac.

22.20 - Peti duel - 1. Nikolina Savčić i 2. Kristina Denić

- Nikolina peva pesmu "Što ne dođeš" Zorice Brunclik. Druga pesma je "Vrati se u moj zagrljaj" Zorice Brunclik. Nikolina nije dobila ni jedan glas.

- Kristina peva pesmu "Ne dam na tebe" Jelene Tomašević. Druga pesama je "Čekala sam" Jadranke Stojaković. Kristina je dobila jedan glas.

"Jedini momenat kada je mogao da se pritisne taster je kada je kandidatkinja broj dva pevala prvu pesmu. Samo tada je mogao i da se pritisno", kaže Lukas. Zorica se složila i dodala da ih čekaju u baražu.

Produkcija je odlučila da obe idu u baraž.

22.05 - Četvrti duel - 1. Filip Božinovski i 2. Almir Sofić

- Filip peva pesmu Petra Graše "Utorak". Druga pesma je "Ludak kao ja" Željka Joksimovića. Filip je dobio svih šest glasova i on prolazi dalje.

- Almir peva pemu Šabana Šaulića. Druga pesma je "Ti si žena koju ludo volim" Savo Radusinović.

"Kandidat je fantastično otpevao i jednu i drugu. I kandidat broj dva je pevao dobro, ali je prvi briljirao", kaže Šaban. Aco se složio sa svojim kolegom.

"Intonacija, ritmika, dikcija, bravo. Ako još jednom pevaš na s š, nećeš proći kod mene", kaže Bosanac i pitao zašto je taj utorak važan.

"Mislim da je kadidata broj dva uplašila koda, Šaban je imao veliki raspon. Koda te je zavarala pa ti je sve bilo nisko", rekao je Bosanac

21.48 - Treći duel - 1. Gordana Babić i 2. Tamara Dragić

- Gordana peva pesmu Zane "Dodirni mi kolena". Druga pesma je Tajči "Hajde da ludujemo".

- Tamara peva pesmu "Da ti nisam bila dovoljna". Druga pesma je "Pogledaj u nebo" Neverne bebe. Tamara je dobila svih šest glasova i ona prolazi dalje.

"Ja sam glasala za Tamaru zato što je savršena, a ti si malo zafalširala i olakšala mi posao, ali to ne znači da si ti loša i ja na tebe računam", kaže Zorica.

"Obe ste super. Gordana, tvoj jedini peh je to što si bila sa Tamarom u duelu, jer je ona jako dobra pevačica" kaže Snežana.

"Tamara me je ubila kako je peva, razbila. Ja sam bio u tom trenutku ET slušajući je", rekao je Šaban

"Nisam mogla da se odlučim između vas dve", rekla je Ana.

"Trebalo je da uzmeš komplikovaniju pesmu, Gordana", rekao je Aca.

21.30 - Drugi duel - 1. Stefan Živković i 2. Stefan Osmanović

1. Stefan peva pesmu "Šta to beše ljubav" Olivera Dragojevića. Druga pesma je "Samo mene volela si lažno" Šabana Šaulića. Stefan je dobio tri glasa.

2. Stefan O. peva pesmu "Doživotna" Ace Pejovića. Druga pesma je "Najbolji grad na svetu" Adila. Stefan nije dobio ni jedan glas.

"Ja sam htela da glasam za kandidata broj dva, jer mis se svidelo izvođenje prve pesme, ali si me u drugoj razočarao. Kandidat broj jedan je preafektivan. Nisu mi se dopali", kaže Ana.

"Neću da komentariše, slažem se. Zapanjen sam", kaže Bosanac.

"Apsolutno se slažem sa Anom i Bosancem. Mislim da niste ni da prođete ni da ispadnete. Kandidat broj jedan je bolji, drugi u drugoj pesmi znaš i sam", kaže Snežana.

"Ne sviđa mi se kod kandidata broj jedan što je ubacio trilere u Dragojevićevu pesmu, a drugi u drugoj ne znam šta je uradio, počeo sam da se okrećem oko svoje ose", kaže Šaban.

"Volela bih da vas čujem u pravom izdanju sa pravim kvalitetima, ovo nije bilo dobro", rekla je Zorica.

21.15 - Prvi duel - 1. Marijana Katić i 2. Milica Jokić. Druga pesma je "Za nas kasno je" Aleksandre Prijović.

- Marijana peva pesmu Snežane Đurišić "Lele lele". Druga pesma je "Za nas kasno je" Aleksandre Prijović. Marijana je dobila 6 glasova i prošla dalje.

- Milica peva Cecinu pesmu "Kuda idu ostavljene devojke". Druga pesma je "Zagrli me ti" Goce Stojićević. Milica je Osvojila 5 glasova.

"Obe ste fenomenalne, samo je za nijansu bolja devojka broj jedan. Navijam za takmičarku broj dva u baražu", kaže Aca.

"Ja ne znam zašto se Aca i ja sve više razlikujemo. Meni se za nijansu više sviđa devojka broj dva", kaže Zorica.

"Meni se dopadaju obe. Pričam u svoje ime, nisam budala", rekao je Šaban na Sašino dobacivanje da govori iz svog ugla.

Snežani su se obe devojčice dopale, kao i Bosancu: "Za tebe nema zime, što se tiče kandidatkinje broj 2, a i broj jedan je velika pevačaca".

21.12 - Emisija je počela!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track