VEČERAS SPEKTAKL: Antonija Blaće šeta gola po kući Velikog brata
Foto: Luka šarac

Kreće najveći regionalni šou

VEČERAS SPEKTAKL: Antonija Blaće šeta gola po kući Velikog brata

Stars -
Voditeljka rijalitija učestvovala u hrvatskoj verziji, a gledaoci se nadaju da će im ovogodišnji učesnici prirediti prizore kao ona kad se skidala
1 / 2 Foto: Luka šarac

U kuću Velikog brata večeras i sutra se useljavaju novi stanari, a ekipa Kurira bila je juče gost produkcije „Imoušn“, koja nas je povela na Košutnjak, u obilazak vile iz koje će se u narednih 100 dana emitovati rijaliti na TV B92 i TV Prva.Voditeljski tandem Skaj Vikler i Antonija Blaće dočekali su nas i pokazali nam dnevnu sobu, spavaonicu i dvorište, gde će se 14 takmičara boriti za nagradu od 100.000 evra. Hrvatska voditeljka pre 11 godina i sama je bila učesnik hrvatske verzije „Velikog brata“, kad je među prvima pokazala svoje zanosne obline.Promena života- Recite mi da li se i kad kod kuće tuširate u donjem vešu ili u kupaćem kostimu. I mi smo tad bili goli jer smo se kupali i mislili da smo u svojoj kući. Nismo mislili da će neko to prikazati. Intima nije da ti se vidi pola dupeta, već je u glavi - kaže Antonija, koja ni danas nema problem da pogleda te svoje fotografije.

Ona priznaje da su joj učešće u rijalitiju i kasniji voditeljski angažman u njemu promenili život.- Toliko sam dugo u Beogradu i u kući da se osećam kao neki konsultant. Projekat „Veliki brat“ promenio mi je život. Radim prvi put sa Skajom, a ne bih mogla da ga uporedim s Aleksandrom Radojičićem, s kojim sam vodila „X faktor“. Svaki moj partner ispred kamera ima mesto u mom srcu - zaključuje simpatična voditeljka iz Hrvatske.U veliki regionalni rijaliti tokom dve večeri ući će takmičari iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

Drugačiji rijalitiNjihov boravak u kući od 300 kvadrata će snimati 54 kamere, a jedino se neće emitovati scene iz sobe u kojoj će takmičari moći da zapale cigaretu i iz kupatila. Ovogodišnja sezona biće drugačija od prethodnih, a organizatori obećavaju učesnike i program kakav do sada nije viđen u svetu.

Kurir u ispovedaoniciVELIKI BRAT NEMA POLEkipa Kurira dobila je priliku da zaviri u ispovedaonicu i postavi samo jedno pitanje Velikom bratu. Nas je zanimalo da li je tačno da je Veliki brat zapravo žensko.- Veliki brat nema pol. Da li ti ja zaista zvučim kao žena? - upitao nas je glas iza kamere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track