VANREDNO IZBACIVANJE: Zmaj izbačen zbog ponašanja, a Mimi zbog suđenja?
Foto: Pt

Produkcija opet sprema iznenađenje

VANREDNO IZBACIVANJE: Zmaj izbačen zbog ponašanja, a Mimi zbog suđenja?

Stars -
Produkcija je došla na ideju da izbaci Zmaja od Šipova i Mimi Oro, a koji je razlog takve odluke saznaćemo večeras od 19:50, kada će se dogoditi vanredno izbacivanje

Rijaliti šou "Parovi" svakim danom postaje sve intresantniji, kako zbog samih učesnika tako i zbog odluka produkcije, koja ih u poslednje vreme sve češće iznenađuje.

Naime, produkcija je došla na ideju da izbaci Zmaja od Šipova i Mimi Oro, a koji je razlog takve odluke saznaćemo večeras od 19:50, kada će se dogoditi vanredno izbacivanje.

Prema nezvaničnim informacijama, do ove odluke došlo jer od večeras kreće emisija "U zmajevom gnezdu" u kojoj će Ilija konačno pronaći svoju lepšu polovinu.

Što se tiče Mimi Oro, predpostavlja se da je u pitanju još jedna smicalica produkcije u kojoj će joj saopštiti da dolaze inspektori da je hapse zbog elitne prostitucije.

O čemu se zaista radi, saznaćemo večeras u toku emitovanja uživo.

Voditeljke "Parova" su saopštile danas ukućanima da je Zmaj izbačen zbog svog ponašanja, Mimi zbog toga što ima obaveze napolju, odnosno zbog suđenja. Pojašnjeno je da će se Mimi vratiti u rijaliti nakon obaveza pred sudom.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track