VELJKO OSTAVIO CECU: Mladi Ražnatović se odselio u Bosnu, a ovo je pravi razlog
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mami nije žao

VELJKO OSTAVIO CECU: Mladi Ražnatović se odselio u Bosnu, a ovo je pravi razlog

Stars -
Veljko ima dosta prijatelja u Banjaluci i često je odlazio tamo, rekla je pevačica

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović istakla je za medije da nije tužna što njen sin Veljko otišao da živi i studira u Banjaluci jer imaju mogućnost da se istog dana vide kad god on to poželi.

"Veljko ima dosta prijatelja u Banjaluci i često je odlazio tamo. Sviđa mu se atmosfera, ljudi, sve. Ispisao se sa psihologije i upisao tamo fakultet za Menadžment i ekonomiju. Ja sam ga, naravno, podržala da ode tamo i studira", rekla je pevačica za medije i dodala da rastanak nije bio patetičan jer može da dođe kući kad god poželi.

"Nije mi bilo žao jer često dolazi kući. Svaki dan ima direktan let. Evo, danas je došao jer slavi mesečnicu sa devojkom i već sutra ide nazad. I ja ću da idem tamo jer, kao i on, volim Banjaluku", kazala je ona.Ona je istakla da veljko tamo živi sa dobrim drugom i da su svi njegovi drugari fini i dobri momci.

"Nemam za šta da brinem, a meni kao majci je najvažnije da mi je dete dobro, a po Veljku vidim da je veseo, srećan i nasmejan, što znači da je napravio pravi korak", rekla je folk diva.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track