VEROVALI ILI NE I ON PROPEVAO: Gastoz snima duet sa Draganom Mirković!
Foto: Damir Dervišagić

Stars otkriva

VEROVALI ILI NE I ON PROPEVAO: Gastoz snima duet sa Draganom Mirković!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz snima duet s Draganom Mirković, ekskluzivno saznaje Stars!

Čim je izašao iz rijalitija „Parovi“, on i njegova devojka Zorica Dukić počeli su da najavljuju njegov veliki projekat, a mi smo saznali o čemu je reč. Izvor blizak Nenadu otkrio nam je šta to rijaliti zvezda sprema za septembar i kako je došlo do tog neobičnog muzičkog spoja.

- Već nekoliko meseci traju pregovori za duet Gastoza i Dragane! Nenadov menadžer je došao na ideju da snime zajedničku numeru jer je Dragana velika zvezda, koja nije potrošena kao neke njene koleginice, a Gastoz je na neki način otkriće i omladina ga obožava. Njih dvoje bi bili veoma dobar spoj. Dragani se svidela ideja, ali imala je neke uslove. Zamolila je Gastoza da se više ne glupira u javnosti, da se uozbilji i ne povlači po medijima u lošem kontekstu. Nenad je to prihvatio, iako je svestan da će mu biti teško da se promeni. Uskoro ulaze u studio.

Zanimljivo je da Gastoz neće biti gost u numeri, već će to biti klasičan duet. On će uglavnom repovati, ali u jednom delu će i pevati - kaže naš dobro obavešten izvor.Iako mnogi žele da ukrste glas s Draganom, ona je odlučila da snimi duet s Gastozom. Tim povodom pozvali smo Nenada, koji je bio šokiran što je informacija dospela do nas.

- Ko vam je rekao?! Ne želim još ništa da govorim o tome, nije vreme - rekao je iznenađeno.

Do tada uživajte u novim pesmama Dragane Mirković:

Zašto me tražiš

Lepi moj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track