VESELO PUNOLETSTVO: Brena će za Viktorov 18. rođendan iskeširati 100.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

Folk zvezda će odrešiti kesu za punoletstvo sina

VESELO PUNOLETSTVO: Brena će za Viktorov 18. rođendan iskeširati 100.000 evra!

Stars -
Ima se, može se: Pevačica i njen suprug Boba Živojinović pripremaju gala slavlje u beogradskom hotelu za 300 zvanica, a nasledniku će pokloniti skupoceni automobil

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović pripremaju gala proslavu punoletstva mlađeg sina Viktora i za to planiraju da iskeširaju čak 100.000 evra, saznaje Kurir!Slavlje u beogradskom hotelu „Kraun plaza“ koštaće pevačicu i bivšeg tenisera oko 30.000 evra, a svom nasledniku za 18. rođendan, koji će proslaviti 30. marta, žele da poklone automobil, za koji planiraju da izdvoje još oko 70.000 evra.

Pevaće i buduća snajkaNa zabavu će pozvati oko 300 zvanica, među kojima će se naći mnoga značajna imena iz sveta estrade, politike, ekonomije i sporta. Brena i Boba će se potruditi da ispune i sve muzičke želje svog mezimca, pa će goste uveseljavati njihova buduća snajka Aleksandra Prijović, koja je u vezi s pevačicinim pastorkom Filipom. Pored nje, pevaće i Rada Manojlović, Darko Lazić, Predrag Živković Tozovac, Aca Lukas, Ana Bekuta i mnogi drugi. Orkestar Ace Sofronijevića pratiće pevače cele večeri, dok će trubači biti zaduženi da u kasnim satima atmosferu dovedu do usijanja.- Brena i Boba su se već dogovorili da se te večeri služi samo najbolja hrana i piće, a torta će biti ogromna. Porodici je najvažnije da sve prođe kako treba i da slavljenik bude zadovoljan, kako zabavom tako i automobilom koji planiraju da mu daruju. Još nisu odabrali model, a dvoume se između BMW X6 ili „rendž rovera“ - kaže dobro obavešten izvor.Tim povodom pozvali smo Viktora, koji je ovo potvrdio.

Oni će uveseljavati goste... Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Aca Lukas...
Oni će uveseljavati goste... Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Aca Lukas...

Nezaboravna žurka- Pripreme za moje punoletstvo su u toku. Biće to nezaboravna žurka. Slaviću s porodicom i prijateljima. Mami je važno da sve bude na vrhunskom nivou i zato ništa ne prepušta slučaju. Sigurno je to da ćemo se svi lepo zabaviti. Nema potrebe da se oko toga pravi senzacija - poručio je najmlađi Živojinović.Pokušali smo da kontaktiramo i sa Brenom i Bobom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Bez zmije u džepuI CECA SLAVILA U HOTELU, SINU POKLONILA SATKrajem 2014. Ceca Ražnatović je organizovala sličnu proslavu za punoletstvo sina Veljka. Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati, a folk zvezda je tada okupila kolege s estrade i politički vrh Srbije. Veljko je za punoletstvo od majke dobio ručni sat koji je pripadao njegovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, a koji vredi čak 120.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track