VESELO DO ZORE: Vlada Ani cele večeri naručivao pesme
Foto: Damir Dervišagić

Voditelj u provodu posle batinanja

VESELO DO ZORE: Vlada Ani cele večeri naručivao pesme

Stars -
Stanojević prvi put izašao u kafanu nakon što je prebio svoju suprugu i s društvom nazdravljao uz muziku na uvce

Vladimir Stanojević prvi put je izašao u kafanu nakon što je pre nedelju dana pretukao svoju suprugu Ana Mariju Žujović.Voditelj se pojavio na jednoj privatnoj zabavi, gde se provodio u društvu prijatelja, a po njegovom raspoloženju nije se moglo primetiti da trenutno prolazi kroz težak životni period.

Stanojević se tokom večeri poverio bliskom prijatelju da mu je teško da se skroz opusti i zaboravi na incident koji je imao s Ana Marijom, pogotovo jer bi im te večeri bilo 11 meseci otkako su započeli vezu da su ostali zajedno.

Umesto da obeležava s njom taj datum, Stanojević je uživao s društvom, ali je naručivao pesme koje su obeležile najlepši period njihove veze.

- Vlada je u početku bio u grču, ali se nakon nekoliko čašica opustio. Veče je proveo ćaskajući s prijateljima i nije moglo da se primeti da ima problema. Smejao se i uživao u zabavi, a svi su primetili da je tražio da mu pevaju pesme koje ga podsećaju na Ana Mariju - govori izvor koji se zatekao na licu mesta.

Tvrdi da je Vlada više ne zanima... Ana Marija Žujović
Tvrdi da je Vlada više ne zanima... Ana Marija Žujović

Inače, te večeri su se mikrofona latili Aleksandra Bursać i Ćemo, s kojima je Vlada i privatno dobar, pa su lako mogli da pogode njegov muzički senzibilitet.Posle medijske tišine u koju se voditelj povukao nakon gostovanja u jutarnjem programu na TV Pink zajedno s Ana Marijom, ne bi se reklo da je on i na svoju ljubavnu priču stavio tačku.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track