VESNA VEĆ UGOVORILA NOVU GODINU: Za 20.000 evra peva kod Zorice!
Foto: Damir Dervisagic

Drugarice se dogovorile

VESNA VEĆ UGOVORILA NOVU GODINU: Za 20.000 evra peva kod Zorice!

Stars -
Vesna je kod mene za doček 2015. Biće ludilo! Ma, Vesna je moja dobra prijateljica i veliki čovek, rekla je Markovićeva

Vesna Zmijanac, pošto je raskinula veridbu sa Željkom Rstićem, pomirila se s koleginicom Zoricom Marković. I prihvatila je da za 20.000 evra peva u njenoj kafani na dočeku Nove godine. Zbog para je zaboravila sve ružno što je govorila o njoj.

"Nema tu šta da se komentariše", bilo je sve što je Vesna rekla kada smo je pozvali za komentar. S druge strane, Zorica je bila rečitija. Ona tvrdi da se njih dve nisu ni svađale!

"Reč pomirenje je previše jaka. Nas dve se nikada nismo svađale, između nas nije bilo teških reči. Vesna se jednostavno zaljubila, a žena kad se zaljubi, ni na šta ne misli osim na muškarca. Zato je prestala da peva kod mene. Vesna je kod mene za doček 2015. Biće ludilo! Ma, Vesna je moja dobra prijateljica i veliki čovek!

Vesna je pevala u Zoričinoj kafani, ali je prestala kad je počela da se zabavlja sa Željkom Rstićem. Posle skandaloznog raskida s njim, kada ga je u medijima optužila da ju je varao s jednom voditeljkom, njih dve su obnovile prijateljstvo.

"Bilo je mnogo njegovih prevara, ali spretnih. Jedino je poslednja udica koju je zagrizao imala dug jezik i govorila je da je u vezi s njim. Znate, onaj ko slepo voli po pravilu poslednji sazna", rekla je Vesna.

Podsetimo, Zorica Marković je početkom prošle godine je oplela po svojoj drugarici.

"Vesna, koliko je bila pijana, nije mogla da stoji na sceni, a treba da otpeva "Jorgovane". Ličila je na žabu kreketušu, deformisala se od alkohola. Zahvaljujući meni ponovo je oživela na estradi. Ali to ona brzo zaboravlja. Postala je toliko zanimljiva da su je zvali u „Survivor“. Tamo je zaradila mnogo i, čim se vratila, otišla je na potpunu operaciju lica", rekla je Zorica početkom prošle godine.

http://www.youtube.com/watch?v=EVpdA_IoNHw

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track