VESNA ZMIJANAC: Od mene su napravili babarogu, ulazim na Farmu da se oporavim!
Foto: Dragan Kadić

Vip seljanka

VESNA ZMIJANAC: Od mene su napravili babarogu, ulazim na Farmu da se oporavim!

Stars -
Zvezda narodne muzike, temperamentna Vesna Zmijanac, potvrdila je da će biti deo predstojeće "Farme 7“ i da se raduje igranju pred kamerama"

Ona obećava da će, za razliku od prethodnih farmi, ova biti original.

"Farma mora da bude drugačija jer sve do sada su bile improvizacija. Sada kreće original jer mora da se radi kao u svetu, da se takmičari trude da prežive od svog rada, a ne da se zezaju tamo. Pristala sam da uđem da bih oporavila farmu, a i bila je specijalna ponuda" priznaje Vesna i dodaje da joj nije bitno ko ulazi jer je komunikativna.

"Vi mediji ste od mene napravili babarogu, a ja sam jedna tolerantna osoba i mogu da nađem zajednički jezik sa svakim. Borim se već 43 godine sama s detetom, pa nisam nikoga izudarala, neću valjda ni sada" uz osmeh poručuje Zmijančeva, kojoj neće teško pasti uslovi u Lisoviću.

"Teško je za razmaženu dečurliju koja nisu navikla da rade, već da žive kako žive. Meni je teško celog života, a na imanju ću da se odmorim. Imam svoju farmu na Bukulji, gde je teže raditi jer radim sama, a ovamo ću valjda imati neku pomoć", nada se Vesna i dodaje:

"Mora da se radi, ne mogu ja nastarija tamo da radim za njih mlade. Zapravo mogu ako ih nije sramota! Ne moram da se svađam da bih ih naterala da rade, ali postoji hiljadu i jedan način da se takvi ljudi spuste jer "Farma" treba da bude intelektualna borba, a ne prostačka" tvrdi pevačica koja kaže da joj posle rijalitija "Survajver", u kojem je bila s ćerkom Nikolijom Jovanović, ništa više ne pada teško, pa ni kupanje u buretu, koje će očigledno izbeći.

"Nikolija je bila sa mnom na pregovorima, pa je videla da to nije neki bauk kao što je mislila. Podržava me, posetiće me možda na nekoj žurki, ali drago mi je što ulazim sama jer bi mi bilo teže s njom zato što bih morala da je pazim. Ona je malo više gradsko dete, dok mi koji smo rasli na selu nemamo problem s farmerskim poslovima" tvrdi Vesna Zmijanac, od koje možemo svašta očekivati dok je u rijalitiju.

"Sama moja pojava je već šou. Ne znam da li sam harizmatična ili šta li je, ali znam da izazivam pažnju". kaže Zmijančeva.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track