VEZA TEODOSIĆA I ANASTASIJE: Ceci se dopada što je novi dečko sportista!
Foto: Damir Dervišagić

SAZNAJEMO Folk diva zadovoljna novim zetom košarkašem

VEZA TEODOSIĆA I ANASTASIJE: Ceci se dopada što je novi dečko sportista!

Stars -

Svetlana Ražnatović rekla prijateljima da je oduševljena vezom svoje mezimice i srebrnog olimpijca, da je on pravi džentlmen i da su srećni.

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, već je mesec dana u vezi s košarkašem Milošem Teodosićem, a njena čuvena mama podržala je njihovu ljubav, saznaje Kurir.Nedugo posle raskida s Kostadinom Terzićem, s kojim je bila u ljubavi dve godine, ćerka folk dive uplovila je u vezu s proslavljenim košarkašem, kog je upoznala preko zajedničkih prijatelja - Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Kako saznajemo, njihov prvi susret bio je upravo na nastupu Brenine snajke na jednom beogradskom splavu krajem avgusta. Samo nekoliko dana nakon toga započeli su vezu!

KRILI SU LJUBAV KAO ZMIJA NOGE: Ove naše zvezde su bile u vezi, a to NIKAD NISU PRIZNALE!Izvor blizak porodici Ražnatović ispričao nam je da je Anastasija odmah rekla mami za svoju novu ljubav, a Ceca ju je, kao i u svemu, podržala.

MA NEK IDE ŽIVOT: Veljko s bivšom prevario Kseniju! A evo šta ona kaže

- Ceca je oduševljena, iako još nije zvanično upoznala Teodosića. Rekla mi je da joj se sviđa što je sportista i što se prema njenoj ćerki ponaša kao džentlmen. Ne smeta joj što je Miloš stariji 11 godina od Anastasije, jer je i Arkan 21 godinu bio stariji od nje. Već je primetila da je Anastasija dosta zrelija otkad je s Milošem, i to joj se baš dopada - rekao je naš sagovornik.

MACA DISKRECIJA VIŠE NIJE DISKRETNA Šormaz mi plaća 5.000 evra da ga jašem i gazim štiklama!

Ovim povodom pozvali smo i Svetlanu Ražnatović, ali ona nije bila raspoložena da nam otkrije detalje o vezi svoje ćerke i košarkaša.- Ja nisam PR svojoj deci i stvarno ne mogu to da komentarišem - kratko je poručila folk diva.Anastasija Ražnatović nije odgovarala na pozive i poruke Kurira. Ona je pre nedelju dana bila u Moskvi u poseti Teodosiću.

6. septembar 2016. Kurir pre mesec dana pisao o novoj ljubavi
6. septembar 2016. Kurir pre mesec dana pisao o novoj ljubavi

PotvrdaKURIR PRVI OTKRIO NOVU LJUBAV!Anastasija i Miloš smuvali su se početkom septembra, a samo nedelju dana kasnije Kurir je objavio da je Cecina ćerka u vezi s dečkom kog krije od javnosti!- Ceca mi je tad rekla da je tačno to što je Kurir objavio za novog Anastasijinog dečka i čudila se kako ste brzo saznali. Oni su tada bili tek pet-šest dana u vezi. Naravno, Anastasija je odmah rekla mami da je s Milošem, a Ceca ju je posavetovala da se ne pojavljuje s njim na javnim mestima i da ne objavljuje zajedničke fotke, baš onako kako je pisalo u Kuriru - kaže naš izvor blizak Ražnatovićima.

ĆutiTEODOSIĆ BEZ KOMENTARAPozvali smo ovim povodom i Miloša Teodosića, košarkaša CSKA, preko njegovog PR.On nije demantovao vezu s Anastasijom, ali nije imao komentar- Znate da Miloš nikad ne komentariše svoj privatni život za medije - rekao je Teov PR za Kurir.

BivšeBIO S MAJOM OGNJENOVIĆ I SOFIJOM RAJOVIĆPoznati košarkaš bio je u višegodišnjoj vezi s Majom Ognjenović, srpskom odbojkašicom, koja je sad s Danilom Ikodinovićem. Posle te romanse Miloš se kratko zabavljao i sa Sofijom Rajović. Atraktivna voditeljka bila je u vezi s Teom za vreme Svetskog prvenstva u Španiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track