(VIDEO) ANASTASIJA SE OGLASILA POVODOM RASKIDA SA KOSTADINOM: Cecina ćerka stavila tačku na priče
Foto: Printskrin/Instagram

Progovorila

(VIDEO) ANASTASIJA SE OGLASILA POVODOM RASKIDA SA KOSTADINOM: Cecina ćerka stavila tačku na priče

Stars -
Anastasija Ražnatović nedeljama unazad ne objavljuje fotografije sa dečkom Kostadinom Terzićem na društvenu mrežu Instagram što je do nedavno često činila.

Pojedini pratioci su se zabrinuli da je Cecina ćerka raskinula sa svojim dečkom, što su je nekoliko puta i pitali putem komentara ispod slika. Kako bi stavila tačku na nagađanja, Ražnatovićeva je objavila video snimak kojim je sve objasnila.

"Slike zaista nisu merilo ljubavi i pokazatelj koliko se dvoje vole ili ne vole. Kostadin i ja smo već dve godine zajedno, iako nas retko viđate na slikama, ovo je razlog iza toga. Zajedno smo, lepo nam je i nismo raskinuli zato što ne stavljamo zajedničke slike na društvene mreze. Ovo se tiče onih koje zanima i koji mi uporno šalju poruke zapitkivajući me jedno te isto pitanje. Inače ne kačim romane i duge tekstove, ali ovaj put pravim izuzetak da stavim tačku na glasine i na pitanja tog tipa. Hvala na razumevanju", napisala je Anastasija u opisu videa koji objavila na svom Insatgramu, a u kojem se nalazi njen partner.

Pratici su joj poželeli sve najbolje i poručili da ne obraća pažnju na komentare drugih, već da uživa u vezi sa dečkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track