(VIDEO) BANE KRALJ IMITACIJE: Bolji od originala Ace Lukasa!

Tvoje lice zvuči poznato

(VIDEO) BANE KRALJ IMITACIJE: Bolji od originala Ace Lukasa!

Stars -
Iznenađenje je bio Aleksa Jelić, koji je učestvovao u prvoj sezoni humanitarnog šoua, koji se prerušio u Cecu Ražnatović i otpevao duet Ne zanosim se ja

Bane Mojićević pokazao je da je kralj imitacije. O polufinalnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato Mojićević je ušao u kožu svog kolege Ace Lukasa i oduševio sve u studiju.

"Super pogodak sa likom, jer Aciku jako poštujem i volim", rekao je Bane pre nastupa. Iznenađenje je bio Aleksa Jelić, koji je učestvovao u prvoj sezoni humanitarnog šoua, koji se prerušio u Cecu Ražnatović i otpevao duet sa Lukasom "Ne zanosim se ja".

"Bane se nikada nije zanosio. Mi nemamo nikakvih problema. Meni su svi takmičari važni, svi su mi favoriti i za sve navijam podjednako. A pogotovo kad je neko jako dobar. Ti si fenomenalan pevač i meni je žao što smo čekali 10 godina na tebe i nadam se da ćeš dobiti ulogu na filmu ili seriji", rekla je Marija i prilikom glasanja ostala pri svojoj reči i dala mu samo dva poena.

I Đura je bio oduševljen glumačkim sposovnostima mladog pevača: "Ne poznajem opus dotičnog pevača, mada mi je teško verovati da je to tačno tako.

"Između tvoje i imitacije Željka Šašića je ozbiljna konkurencija. Ti si mu sve skinuo potpuno. Pas pokakio, pas polizao. Mislim da si izvandredan", zaključio je Ivan i prilikom glasanja Banetu dao 10 poena.

Aca Lukas je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju Baneta u "njegovoj koži" uz koju je napisao: "Bane objasnio"!

http://www.youtube.com/watch?v=t8q7j6Sg9pI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track