Srpska Nova godina

VIDEO BIJELO DUGME PRED BANJALUČANIMA POSLE 28 GODINA: Radujemo se koncertu! Biće to noć za pamećnje

Stars -

Banjalučani će pravoslavnu Novu godinu dočekati na otvorenom uz popularnu rok grupu "Bijelo dugme".

Građane je posebno obradovala vest da će ih na Trgu Krajine, nakon 28. godina, zabavljati legendarna grupa. Frontmen grupe, Goran Bregović otkrio je šta banjalučka publika može da očekuje na nastupu za pravoslavnu Novu godinu.

"Drago nam je da smo u Banajluci nakon 28 godina. Sviraćemo veseo program iz svih perioda Dugmeta. Biće veselo. Uželeo sam se da sviram stare pesme, tako da u skorije periodu neće biti novih pesama. Uželeo sam se starih", rekao je Brega. Bregović je rekao da je Banjaluka u staroj Jugoslaviji imala najlepše devojke.

Foto: Promo
Foto: Promo

"Banjaluka je imala najlepše devojke, a "Bijelo dugme" je u ranoj fazi imalu veliku pubiliku u Banjaluci. Radujem se da se vraćamo, a vidim da se i Tifa i Alen raduju. Nadam se da ćemo pravoslavnu Novu godinu pamtiti kao jednu lepu noć u životu. Sve je dobro dok se ne tučemo, samo neka ovako bude", rekao je Goran i uptio želje fanovima:

Foto: Promo
Foto: Promo

"Želim vam svima srećnu novu godinu da vam svima bude puna zdravlja i ljubavi, da je provedete u veselju sa prijateljima".

Foto: Promo
Foto: Promo

(EPK/Mondo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track