(VIDEO) BIJELO DUGME ZAPALILO CETINJE PRED 20.000 LJUDI: Ovaj koncert ćemo zauvek pamtiti!
Foto: Promo

Napravili sjajnu atmosferu

(VIDEO) BIJELO DUGME ZAPALILO CETINJE PRED 20.000 LJUDI: Ovaj koncert ćemo zauvek pamtiti!

Stars -

Bijelo dugme je pred više od 20.000 ljudi održalo koncert na Dvorskom trgu u Cetinju. Goran Bregović sa svojim pevačima Alenom Islamovićem i Mladenom Vojičićem Tifom, uz pomoć gudačkog kvarteta iz Cetinja i muškog hora takođe sa Cetinja i Pljevaljskim tamburašima učinio je 20. maj nezaboravnim za sve koji su ovu noć došli u crnogorsku prestonicu.

Veliko Belo dugme sinoć je bilo i veće i moćnije, niz koncerata samo u ovoj godini - London, Istambul, Sofija pravi su pokazatelji koliko je Bregović značio i koliko trenutno znači na svetskoj muzičkoj sceni. Sinoć, kiša koja je počela pada na pola koncerta, nije pomerila ni jednog čoveka, svi su pevali zajedno. Goran je posle koncerta izjavio:

"Ovakvi koncerti se pamte, neke koncerte jednostavno zaboraviš ali ovakve ne. Volim doći u Crnu Goru, imam i kuću tu, i uvek se osećam dobro."

Foto: Promo
Foto: Promo

Posle koncerta čelnici grada su pripremili u jednom od nacionalnih restorana večeru. U razgovoru, Goran se prisetio da je u vreme velikog zemljotresa u Crnoj Gori, Dugme odsviralo u Beogradu 5 koncerata i tom prilikom skupilo pomoć od 100. 000 dolara. Goran nam je rekao i da će uskoro promovisati i svoj novi projekat, komcert za violine i orkerstar ,,Tri pisma iz Sarajeva'' u Crnoj gori i možda baš u Cetinjskom Amfiteatru.

Foto: Promo
Foto: Promo

Bijelo dugme je posetilo i prijatelje u Podgorici , obišlo vinograde i degustiralo njihova vina.

Pogledajte kakvu je atmosferu napravilo Bijelo dugme:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track