Iznenađenje

(VIDEO) BIVŠA FARMERKA ZANEMELA OD ŠOKA: Patila je na IMANJU za Filipom, a sad je doživela da je...

Stars -

Pevačica Dušica Grabović, bivša učesnica Farme, dok je poravila na imanju stekla je brojne obožavaoce, a jedan od njih rešio je da je obraduje na nesvakidašnji način.

Pošto je završila kod frizerke, pevačica se uputila ka svom automobilu, gde je imala i šta da vidi - na haubi stajao je veliki plišani meda i nekoliko lepo upakovanih kutija sa poklonima, a pevačica nije mogla da veruje šta ju je snašlo.

"Šta je ovo? Ko je ovo ostavio ovde?", kroz osmeh je upitala pevačica, a snimak ove situacije objavila je na svom nalogu na Instagramu.

(FOTO) DUŠICA GRABOVIĆ ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Pevačica pokazala dečka, ali i prsten

"Moja frizerka je uspela, u saradnji sa nekim ko me mnogo voli, da me ovako obraduje danas. Hvala od srca na predivnom poklonu, tek ću da vidim ko je to mene iznenadio", napisala je pevačica, a kada je dobro pogledala šta je sve to dobila, ponovo se oglasila na Instagramu.

"Ovako to rade oni koji te bezuslovno vole! Hvala mom najvećem fanu, mojoj Dunji, koja mi je bila najveća podrška dok sam boravila na "Farmi", koja je prepoznala u meni ono što mnogi nisu mogli. Hvala na ovom predivnom medi koji se zove Aljoša i na svim poklonima koje sam danas dobila, uspela je da me iznenadi i rasplače u isto vreme! - napisala je Dušica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track