VIDEO BRENDA IZ BEVERLI HILSA: Bol mogu da izdržim, život bez dojke mogu da izdržim, ali je strah...
Foto: Printscreen/Instagram

Iskreno o bolesti

VIDEO BRENDA IZ BEVERLI HILSA: Bol mogu da izdržim, život bez dojke mogu da izdržim, ali je strah...

Stars -

Zvezda serija "Beverli Hils" i "Čari" Šenon Doerti vodi tešku borbu sa kancerom, koji joj je otriven pre 16 meseci, a sada je glumica podelila svoje teško iskustvo sa milionima gledalaca.

U najnovijem intevjuu za "ET" Šenon je otvoreno govorila o svojoj bolesti, kao i strahovima sa kojima se bori skoro svaki dan.

"Idem na intenzivnu hemoterapiju, a ukoliko bude potrebno ići ću na pojačano zračenje. Najviše me plaši ono nepoznato. Da li će hemoterapija uspeti? Da li će zračenje uspeti. A tu je i ono. Da li ću ponovo dobiti rak, da li ću ponovo prolaziti kroz sve to. Sve drugo mogu da izdržim. Bol mogu da izdržim, život bez dojke mogu da izdržim, ali je strah od budućnosti mučan, boli me kako će to uticati na druge ljude", rekla je slavna glumica.

Ono što je najviše zabrinjavajuće jeste da postoji mogućnost da se kancer proširi po celom glumičinom organizmu.

"Moj rak se proširio na limfne žlezde, a tokom jedne operacije doktori su otkrili da postoji mogućnost da su se kancerogene ćelije proširile i dalje po organizmu", kazala je Šenon.

Šenon je nedavno oduševila svet kada je zabeležila momenat brijanja glave i postavila fotografije na popularnu društvenu mrežu Instagram, a podrške su joj dale kolege iz serije Beverli Hils, Ian Ziring i Džejson Prisli, koji veruju da će Šenon pobediti opaku bolest.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja