(VIDEO) Ceca pevala, Karleušin muž se veselio
Foto: Printscreen Instagram

Veselo Zvezdan Terzić proslavio 50. rođendan

(VIDEO) Ceca pevala, Karleušin muž se veselio

Stars -

Ludilo Ražnatovićeva uveličala žurku predsednika Crvene zvezde, kojoj je prisustvovao i fudbaler Duško Tošić, suprug njene ljute protivnice

Zvezdan Terzić proslavio je 50. rođendan u jednom beogradskom restoranu, na kojem je spojio Cecu Ražnatović i Duška Tošića, muža njene ljute protivnice Jelene Karleuše.I dok je folk diva na slavlju bila s ćerkom Anastasijom, devojkom Terzinog sina Kostadina, Tošić je bio bez svoje žene, pa se susret dve najveće estradne rivalke nije dogodio.

Ali i pored toga što JK nije u dobrim odnosima s Cecom, Duško je zaigrao uz njenu pesmu, a zajedno sa svim gostima pao je u trans kad je otpevala stihove „Evo zore, evo zore, bogu da se pomolim“. Nakon Ražnatovićeve mikrofon je uzela i Cecina naslednica, koja je sve oduševila svojim talentom, koji je nasledila od mame.- Terzina žurka bila je sjajna. Bez obzira na to što su se na istom mestu našli Ceca i Duško Tošić, nije bilo neprijatnosti. Zašto bi i bilo kad se oni i ne poznaju. To što imaju Ceca i JK Duška ne interesuje, a Ražnatovićeva nikad sebi ne bi dozvolila nikakve incidente. Oboje su bili odlično raspoloženi i super su se proveli - kaže naš izvor s lica mesta.

Inače, Zvezdan Terzić je na jednom mestu okupio oko 150 prijatelja, a osim rođendana, direktor Zvezde proslavio je i osvajanje titule državnog prvaka. Među zvanicama je bio i Bora Đorđević, koji je svom prijatelju, kaže, pevao na kompenzaciju.- Očekujem da me Terza sledeće sezone stavi da budem bar četvrti golman i sedim na klupi. To mi duguje jer sam mu za uzvrat pevao na rođendanu - kaže Bora kroz osmeh i dodaje:- Zbog puta sam morao ranije da odem, tako da nisam bio tu kad je Anastasija pevala. Nisam video ni Tošića. Mogu samo da kažem da Anastasija odlično peva, ali ipak teško da će nadmašiti mamu.Pozvali smo Cecu, koja nije bila raspoložena za priču na temu Terzićevog rođendana i svih dešavanja na njemu.- Ne želim ništa da komentarišem. Prijatan dan - poručila je Ceca.Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Tošićem, ali je on odbijao naše pozive.

Oštar Popović se sukobio s Karleušom JK SA 16 IZGLEDALA KAO CIRKUS!JK se sukobila sa Sašom Popovićem zbog takmičarke iz Pariza u „Zvezdama Granda“ Marijane Katić (16). Karleuša ju je uporedila s vanzemaljcem i nazvala je Ledi Gaga iz Bugarske. U njenu odbranu stao je direktor „Granda“.- Ti si sa 16 godina izgledala kao cirkus „Adrija“ - rekao je Popović, a Jelena mu je ljutito uzvratila:- Videla sam i ja tebe tada, bio si kao tri cirkusa i visio si na nekoj bini. Na svu muku ti si i pevao. Ja nikad nisam izgledala kao cirkus „Adrija“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja