(VIDEO) DARIJA (8) JE USPELA DA RASPLAČE REGION: Devojčica i ovaj put ima poruku! Oduševićete se!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezdice

(VIDEO) DARIJA (8) JE USPELA DA RASPLAČE REGION: Devojčica i ovaj put ima poruku! Oduševićete se!

Stars -

Pinkova zvezdica Darija Vračević (8) se u drugoj polufinalnoj večeri predstavila pesmom Lepe Brene "Hajde da se volimo". Ona je prošle nedelje poslala jasnu poruku pesmom "Da rata ne bude" kada je oduševila region, a večeras je uspela da uradi isto.

Darija iz emisije u emisiju svojim nastupima oduševljava publiku kao i žiri. Devojčica se uvek maksimalno potrudi i izvezde scenske performasne poput velikih zvezda, a tako je bilo i večeras.

"Ti si za samo nedelju dana posalala 2 poruke: "da rata ne bude" i "hajde da se volimo". Ti si naš anđeo", rekla je Marijana nakon što je Darija izvela pesmu. Goca Tržan je istakla da je Darija surovi profesionalac jer se svaki put potrudi oko nastupa.

"Svaki put kada se pojaviš uneseš neku pometnju. Sa takvim pristupom i pričom koju nosiš... stvarno ako tako nastaviš ti možeš da budeš velika zvezica, a ne zvezda", poručio je Milan Stanković.

"Kao da gledamo odraslu osobu u telu malenog deteta", prokomentarisala je Jelena Tomašević, a Hari je naveo kako je devojčica već zvezda.

"Prikazati sve na sceni za tri minuta. To je velika zvezda", zaključio je pevač.

Pogledajte kako je izgledao nastup male Darije:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track