(VIDEO) ESPRESO TVITER Evo kako THC pevaju narodnjake i zašto su najveći problem Srbije od raspada E
Foto: Petar Lazović

(VIDEO) ESPRESO TVITER Evo kako THC pevaju narodnjake i zašto su najveći problem Srbije od raspada E

Stars -

A ne odoše za Kanadu, jer su hteli Guči i P(a)radu! :) Borko i Stefan iz beogradske rep grupa “THC La Familija” bila su ovonedeljni gosti rubrike Espreso Tviter, u kojoj su čitali škakljive tvitove o sebi

Sve popularniji rep tandem prvo je pesmom “Igraj i pobedi” podržao srpske košarkaše na putu do finala Svetskog prvenstva prošle godine, a uspeh naših “Orlova” doveo je do toga da ova numera postane sportska himna i zameni onu čuvenu "Igra rokenrol cela Jugoslavija", koja je, ruku na srce, sve malo smorila.Međutim, THCF ovde nije stao i sa pesmom “Ideš za Kanadu” otišao je još dalje. Bez spota i ikakve promocije, numera je rađena za potrebe serijala “Dosije” o ozloglašenom Zemunskom klanu, a dan danas je možete čuti sa gotovo svakog drugog telefona.

Reperi su prihvatili naš poziv i pristali da čitaju i komentarišu sve što su "zlobni tviteraši" pisali o njima i pojasnili im neke stvari. Borko i Stefan su se u našem Espreso Tviteru oduševili "Alisom u zemlji sisa" i složili se sa njom da je "svet polako otišao u k****". Otkrili su i čega sve to ima u "zemlji sisa" i savetovali šta da se radi "kad krenu da vas nabadaju i jure motikama". Takođe, otkrili su nam šta rade na seoskom turniru u fudbalu, kako su postali najveći problem Srbije posle raspada Elitnih odreda, da li žive taj kriminal, kako pevaju narodnjake, zašto nisu odoše za Kanadu, jer su hteli Guči i P(a)radu i da ne nabrajamo sad. Duhoviti Borko i Stefan su svojim forama i urnebesnim odgovorima tokom gostovanja uEspreso Tviteru i pokazali da su jako kreativni, ali i "više od repera".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track