(VIDEO) Evo šta je Kemiš poklonio Dragani za rođendan, naravno - JEDE SE!
Foto: Printscreen I Nebojša Mandić

Iznenađenje

(VIDEO) Evo šta je Kemiš poklonio Dragani za rođendan, naravno - JEDE SE!

Stars -

Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica Dragana Mirković proslavila je 49. rođendan, a njen suprug Toni Bijelić potrudio se da je prethodne noći u ponoć iznenadi tokom snimanja Pinkovih zvezda.

Zorica Brunclik je tačno u ponoć spustila svoju stolicu i donela joj buket cveća, publika je pevala rođendansku pesmu, a produkcija se sa Tonijem dogovorila da Dragana dobije tortu s vatrometom i šampanjac, koje joj je suprug, koji zbog prehlade nije bio tu, poslao.

Pevačica je bila van sebe od oduševljenja, pa je na sceni i zaplakala.

ČUDO OD DETETA U KASIDOLU: Odrasla na selu, do druge godine bila u bolnici a danas je PRAVA DAMA

"Ja sam u šoku, ne znam kako da reagujem. Zbunila sam se! Na sceni sam 32 godine, a zbunila sam se. Oduševili su me svi, nisam očekivala, hvala produkciji što je ovo uradila. Srećna sam što sam plakala u Pinkovim zvezdama od sreće", rekla je Dragana neposredno posle iznenađenja.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

I njene kolege prokomentarisale su ovo iznenađenje."Ja sam se sve vreme ježila, ja sam se oduševila. Toliko je sve to divno, i od produkcije i od supruga", rekla je Dara, koja je bila pod utiskom dok su je intervjuisali.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

I Miroljub Aranđelović Kemiš je koleginici svoj supruge priredio iznenađenje. Buket koji joj je dala Zorica bio je jestiv i bio je poklon od njega.

"Miroljub je to za Draganu naručio specijalno. To je meni inovacija da dobijete jestivu ikebanu, da dobijete buket koji možete da pojedete", ispričala je Zorica sa oduševljenjem za Premijeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track