(VIDEO, FOTO) LUKIJAN O NOVOM SPOTU: Nadam se da ću vam ovom pesmom ulepšati leto
Foto: Promo

Trio koji dobija

(VIDEO, FOTO) LUKIJAN O NOVOM SPOTU: Nadam se da ću vam ovom pesmom ulepšati leto

Stars -

Lukijan Ivanović u Banjaluci promovisao je novi spot i singl "Pred Bogom ti se kunem", nastao u saradnji sa fenomenalnim dvojcem Milošom Roganovićem i Dušanom Alagićem, koji su sinonim za uspeh.

Uskoro i album prvenac u izdanju RTRS-a “Pred Bogom ti se kunem", naziv je novog singla mladog banjalučkog kantautora Lukijana Ivanovića, za koji je snimljen spot, a čija promocija je organizovana u Banjaluci.

Brojni predstavnici medija, nakon premijernog slušanja singla, ali i gledanja spota, imali su samo pozitivne komentare, kako za Lukijanov vokal, tako i za ljubavnu video priču koja prati singl.

Foto Promo
Foto Promo

Ovo je samo početak, jer bi album koji će nositi naziv “Svoj sam” uskoro trebalo da bude objavljan u izdanju Radio-televizije Republike Srpske.

"Pre nešto više od pola godina potpisali smo ugovor o saradnji i već imamo prvi rezultat - današnju promociju. Ovim smo još jednom pokazali da kao kuća podržavamo mlade talentovane umetnike i obogatili svoju muzičku produkciju", istakao je ovom prilikom generalni direktor RTRS-a Draško Milinović.

Foto Promo
Foto Promo

Ne skrivajući zadovoljstvo, Lukijan Ivanović je rekao da je s nestrpljenjem čekao objavu singla i spota. Kao što je to bio slučaj sa njegovim dosadašnjim singlovima “Svoj sam” i “Hajde voli me”, i ovoga puta se radi o autorskom delu.

"Vredno sam radio na svim pesmama za svoj album prvenac, a svakoj pojedinačno posvetio sam mnogo pažnje i vremena. Moram da istaknem saradnike koje sam imao na ovom singlu: Miloš Roganović i Dušan Alagić. Prezadovoljan sam reakcijama nakon današnje premijere i nadam se da ću sa ovom pesmom mnogima da ulepšam leto koje je tek počelo”, rekao je Lukijan.

Zahvaljujući se RTRS-u na podršci, Lukijan je najavio da će i album prvenac uskoro biti objavljen, ne otkrivajući više detalja.

Foto Promo
Foto Promo

Kako potiče iz javnosti dobro poznate muzičke i multitalentovane porodice, Lukijanu je u prvom redu imaoroditeljsku podršku, kao moderator događaja pridružila mu se mlađa sestra Kristina, dok je najozbiljniju ulogu-kompletnu produkciju spota imao stariji brat Nemanja. Iza video ostvarenja potpisan je Lunema studio, a ovom prilikom saznali smo da su braća Ivanović pokrenuli svoju produkciju i da je ovo prvi veći projekat koji su realizovali.

Foto Promo
Foto Promo

Osim pohvala za režiju i montažu, od prisutnih na promociji, posebne pohvale dobila je i Tijana Marković koja se osim Lukijana, pojavljuje u spotu.

Dok je trajala promocija za predstavnike medija, u programu Radio-televizije Republike Srpske premijerno je emitovan spot. Istovremeno portal Kurir.rs je imao premijeru spota online.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track