(VIDEO) GOLUBOVIĆKA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vesna Zmijanac se j.bala za pare!
Foto: Printskrin

Ogovarala pevačicu

(VIDEO) GOLUBOVIĆKA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vesna Zmijanac se j.bala za pare!

Stars -

Jelena Golubović, posle teških optužvi Lepog Miće, rekla je u razgovoru sa Mikijem Mećavom da pevačica prošlost jer niko više neće da joj plaća za seks.

"I kada više nema ko da je jebe za pare i da joj sponzoriše ploče, tada se povukla sa estrade i pevala kod Zorice Marković. I novu ploču snimila kad je našla ovog biznismena", rekla je Golubovićka.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=yjumE50-OQE

"Mića joj je rekao: “Ja se nisam j.bao zbog pevanja i zbog karijere”, a ona jeste. I šta ona da kaže kad je to istina? Ali nije mislila da će to iko spomenuti. Kada više nije imao ko da je j.be za pare i da joj sponzoriše ploče, tada se povukla sa estrade i pevala je kod Zorice Marković u kafani. Novu ploču je snimila kada je našla ovog biznismena. Toliko o njenoj karijeri. Ne može da govori da nju čekaju koncerti i hale kada je ne čekaju, pala je na taj nivo da peva u kafani", bez dlake na jeziku izjavila je rediteljka.

"Kad bi huškala svoje pijune na mene, ona zna da bi slušala svaki dan o tome kako se je.ala za pare. Ona je do 40. godine imala vrhunac karijere. Posle toga...", nastavila je Golubovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track