(VIDEO) HOP, CUP, OČARALA: Malena Nika Purić raznežila sve u studiju
Foto: Printskrin

Pinkove zvezdice

(VIDEO) HOP, CUP, OČARALA: Malena Nika Purić raznežila sve u studiju

Stars -

Fenomenalna Nika Purić otpevala je pesmu Bjelog dugmeta “Hop cup, poskočiću”.

Nika je zajedno sa igračima, motorima i vatrom, napravila pravi mali spektakl na sceni i oduševila kako žiri, tako i publiku u studiju.

"Prestrašno! Ne znam šta je slađe – ona, ceo nastup, devojčice iza nje, ovi njeni zubići napred koje nema… Kaže jedna gospođa na pijaci meni “Jaoj, što vam je slatko ono dete bez zuba, ja je jedva čekam! Jedva čekam da ona izađe! Je l’ moguće da je ona onoliko slatka, je l’ slatka i uživo?” Ja joj kažem, uživo je još slađa! Ti si naša maskota, naša zvezdičica. I taj napor koji ti ulažeš svaki put da ovo sve izgleda besprekorno, je za poštovanje", rekla je Jelena Tomašević.

"Ovo je bilo baš vatreno, energično. Još jedan u nizu nastupa jednog velikog profesionalca, a malog deteta! Ono što je karakteristično za nju da jako ozbiljno pristupa svemu ovome i da izvodi nešto što mnogi ne mogu. I uvek ima tu neku magnetičnost i hipnotičnost u sebi, koja nas zadrži i natera da ne razmišljamo ni o čemu, već samo da uživamo u tom nastupu. Tako da, svaka čast", pohvalio je Niku Milan Stanković.

A večeras je jedan specijalan član žirija zamenio Gocu Tržan, prošlogodišnja pobednica Marija Serdar.

"Svaki put kada gledam Niku njen nastup mi ostane u sećanju. Stvarno si pravi šoumen! I neverovatno mi je što sa sedam godina tako pevaš", rekla je Marija Serdar.

"To je čarolija na sceni kad se ona pojavi i kad ove divne plesačice iz “Dance factory” isprate sve što je ona htela da pokaže na sceni. I pevanje ti je danas bilo jako lepo. I dobar je izbor pesme", rekla je Leontina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja