(VIDEO I FOTO) PROMENILI PROFESIJU: Oni su pokazali neverovatan glumački talenat!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović, Instagram

Mogu sve

(VIDEO I FOTO) PROMENILI PROFESIJU: Oni su pokazali neverovatan glumački talenat!

Stars -

Nekada je bilo nezamislivo na srpskoj sceni da glumice pevaju, a pevačice glume. Danas je to mnogo drugačije.

To je najbolje na svojoj koži osetila Olivera Katarina, vrsna glumica, ali i sjajna pevačica koja je svojevremeno imala koncerte u čuvenoj francuskoj Olimpiji. Nikada joj nisu oprostili što se nije opredelila između ove dve profesije.

Međutim, danas se situacija menja, pa sve češće pevačice su u ulozi glumica bilo u TV serijama ili na pozorišnim daskama. Tako se Nataša Bekvalac pohvalila na društvenim mrežama gostovanjem u popularnom sitkomu "Andrija i Anđelka".

"Ja generalno volim izazove, a ovo je za mene bio pravi izazov. Pokušala sam da uđem u ulogu koja mi je data", rekla je Nataša, koja ne krije da je veliki fan sitkoma "Andrija i Anđelka."

Upravo na setu: Nasa specijalna gošća u ulozi koju ne možete ni da zamislite! Pozdrav sa snimanja!

Posted by Andrija i Anđelka on четвртак 28. април 2016.

Ovo nije njen prvi glumački angažman. Ona je pre pet godina imala manju ulogu u seriji "Žene sa Dedinja", mada je mnogi nisu prepoznali jer je umesto svoje prepoznatljive platinsto-plave kose imala crnu periku.

Tijana Dapčević iza sebe već ima zavidan glumački staž. Igrala je u pozorišnim predstavama "Pukla bruka", "Kokoške" i "Maratonci", a uskoro će se naći ispred TV kamera u makedonskoj seriji koja će biti pandan srpske verzije pomenutog sitkoma "Andrija i Anđelka".

Njen talenat hvale čak i iskusne glumice poput Nede Arnerić.

"Gluma je bila moja želja od davnih dana. Kada sam dobila prvu ulogu u predstavi "Pukla bruka" - uplašila sam se. Nisam bila sigurna da ću uspeti da savladam tekst. Na svu sreću, priprema uloge je proces i posle sedam dana čitajućih proba shvatila sam da ja to umem i mogu", pričala je kasnije Tijana, koja zbog pozorišta nije zapostavila pevačku karijeru.

Kako kaže, nije lako raditi na oba polja, ali uz dobru organizaciju i nemoguće postaje moguće.

U glumačkim vodama oprobao se i Sergej Ćetković, koji kaže da mu je mnogo pomoglo iskustvo koje je stekao snimajući spotove za svoje pesme. I on je gostovao u sitkomu "Andrija i Anđelka", dok je u crnogorskoj seriji "Dojč kafe" ima zahtevniju ulogu - glumi mafijaša.

"Nisam oklevao, ali jesam razmišljao da li ću uspeti dobro da dočaram lik tog lošeg momka. Mislim da niko iz moje okoline ne može ni da zamisli mene u takvoj ulozi. Pošto je u pitanju komedija trudio sam se da bude zabavno i smešno, postoji tipičan crnogorski humor i imao sam dosta prostora za improvizaciju", rekao je Ćetković nakon snimanja svojih scena za "Dojč kafe."

Pre godinu dana kao glumica debitovala je Ana Kokić u predstavi "Čekajući ministra".

U pitanju je komedija u kojoj je Ana pokazala i dokazala da je talentovana umetnica koja se na sceni odlično snalazi bez obzira da li je u pitanju koncert ili predstava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track