(VIDEO) IZBACILI SU JE IZ ŠKOLE ZBOG ZLOSTAVLJANJA UČENIKA Smilja progovorila šta se u stvari desilo
Foto: Printscreen

Poligraf otkriva

(VIDEO) IZBACILI SU JE IZ ŠKOLE ZBOG ZLOSTAVLJANJA UČENIKA Smilja progovorila šta se u stvari desilo

Stars -

Profesorka hemije Smilja Janković progovorila o učeniku zbog kojeg je udaljena iz školstva, kao i to da je bila 12 dana u zatvoru!

Verovatno najpotresnije pitanje na poligrafu za Smilju Janković bilo je da li je udaljena iz školstva jer je optužena da je zlostavljala učenika.

"Dečak je bio moj učenik, on je genijalan, davao je takve naznake. Raspitivala sam se o njemu. Bio je drugačiji, lep dečko, odiše kulturom, imao je otmenost, davao je naznake da će biti lep čovek. On je i inteligentan i lep. Ja sma tu da učenici steknu radne navike. Na kraju godine sam mu dala četvorku, tako sam ocenila njegov rad. Nisam imala problem sa njegovim roditeljima. Bila je njegova mama na poziv razrednog starešine, ali nisam ja bila tema. Problem je bio što je imao problem u porodici, pa je popustio u školi. Dala sam mu šansu da odgovara. Na sednici je rečeno da su mu popravili ocenu što je i dozvoljeno. Nisam bila protiv toga. Čula sam da me je njegova mama prijavila u opštini, ne znam zašto kad je ocena popravljena i kraj godine. Nisam ga ni maltretirala, ništa. Kad je počela nova školska godina, obratila sam mu se pred svima i pitala ga kakav problem imaju on i njegova mama sa mnom, on je rekao da to nije njegova stvar. Znao je ozbiljnost situacije. Međutim, zbog drugih okolnosti su me suspendovali, kolege su se udružile protiv mene, nazvali su me nasilnikom trećeg nivoa - ispričala je ona.

Šokirala je sve kada je na poligrafu u emisiji "Parograf" priznala da je bila u zatvoru 12 dana!Naime, Smilja je ispričala da je dobila novčanu kaznu u iznosu od 300 evra, a da se to u Crnoj Gori računa kao 12 dana zatvora."Policajci su rekli da ih omalovažavam, ja kažem kako može jedna ovakva žena vas da omalovažava. Oni su me samo strpali u kola i odveli u stanicu. Zabranili su mi da ulazim u Crnu Goru godinu dana, a ja sam njihov državljanin. Tužiću Crnu Goru", vikala je Smilja, a Mladen je skočio i rekao da ona ne sme protiv svoje zemlje.

Profesorka hemije priznala je da je veliki buntovnik, a na poriligrafu je otkrila da se protiv nje vodi krivični postupak.

"Da. Imala sam problema sa tom direktorkom, pozvala je sve direktore u drugim školama i rekla je kako sam problematična. Imala sam situaciju da je ona mene tužila zbog reči jer sam rekla da je glupa", priznala je ona.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track