(VIDEO) IZGUBILA DVE PRIJATELJICE: Dušica Grabović ostala bez prijatelja u rijalitiju
Foto: Printskrin

Farmerske svađe

(VIDEO) IZGUBILA DVE PRIJATELJICE: Dušica Grabović ostala bez prijatelja u rijalitiju

Stars -

Pevačica je u roku od deset minuta uspela da se posvađa sa dve bliske prijateljice, pa će joj boravak na imanju od sada biti znatno teži.

Dušica Grabović je često na udaru mnogih farmera, pa je napadaju kada za to postoje razlozi, ali i kada oni nisu tako očigledni. Ona je za rekordno vreme uspela da se posvađa sa Marinom Perazić i Cecom Jovanović, a u svađama sa Grabovićevom debitovala je Marina.

Ona se posvađala sa Dušicom jer ju je ona zamolila da joj pomogne da se okupa, pa je počela da besni.

"Ti si bajna i sjajna, ti si svetica ovde! Prebacuješ mi što si mi pomogla tri minuta… Izvini, više te nikad neću pitati da mi pomogneš. Samo na sebe misliš, je l’ shvataš koliko si sebična", zapitala se Dušica, dok je Marina kontinuirano gunđala.

Njihov sukob je pažljivo slušala i Ceca, koja nije odolela da se ne ubaci u raspravu i zarati sa farmerkom sa kojom je bila u izuzetnim odnosima.

"Je l’ si ljubomorna što te niko neće, nego moraš da se guziš i pokazuješ guzu? Ako te je neko branio, to sam ja", započela je raspravu Ceca, a onda joj je Dušica uzvratila.

"Nemoj me ti braniti u životu, molim te. Ti ne zaslužuješ ni trunčicu moje podrške ovde", izjavila je pevačica.Njih dve su nastavile raspravu, a kako je to izgledalo pogledajte u video snimku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track