(VIDEO) JK IPAK JE TOŠIĆEVA GLAVNA: Evo kako su Duško, Atina i Nika obeležili Vaskrs
Foto: PS/Instagram

Praznik sa porodicom

(VIDEO) JK IPAK JE TOŠIĆEVA GLAVNA: Evo kako su Duško, Atina i Nika obeležili Vaskrs

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug fudbaler Duško Tošić, proveli su praznike kući sa ćerkama Atinom i Nikom.

Mamine i tatine mezimice su uživale u prazničnim čarolijama, ali nešto je ipak uspelo da razljuti mlađu ćerku JK. Duško je na svom Instagram profilu objavio snimak kako je pobedio Niku u tucanju jajima, a ona se naljutila pošto je izgubila. Ovaj događaj nasmejao je Duškove pratioce koji su ostavili duhovite komentare ispod snimka.

"Hahahaha. Ovo je preslatko. I prošle godine je plakala, preslatke su! Plač uvek upali, kao da vidim sebe..." neki su od komentara.

Inače, u susret Vaskrsu Jelena je za Ekskluziv otkrila da je praznik obeležila tako što je farbala jaja samo zbog ćerki, ali da smatra da je religija - kolektivna šizofrenija.

"Ovako sam ja Niki i Atini objasnila šta znači bog... Rekla sam im da je to jedna kolektivna šizofrenija, da ljudi vide jednog čiku na nebu kog niko nikad nije video. To je u psiho analizi šizofrenija! Kako objasniti postojanje nečega što niko nikad nije video sem tako?" navela je Jelena. Iako nije vernik, JK je obeležila praznik, kako zbog ćerki, tako i zbog supruga Duška.

A video posted by Dusko Tosic (@duskotosic) on May 2, 2016 at 1:43am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track