Vratila se

(VIDEO) KRENULA NA IZLET U BEOGRAD: Tuđmanova bivša snajka ponovo u zatvoru! NIJE JOJ BILO DOSTA!

Stars -

Pevačica Nataša Ivkošić poznatija kao Nataša Moskva ali i kao bivša supruga Igora Tuđmana, ukuna pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, došla je u Beograd i odmah završila u Centralnom zatvoru.

Naime, pevačica se nedavno uključila uživo na Fejsbuku i otkrila da se nalazi na putu za Beograd, i da se neverovatno raduje toj poseti.

Međutim, ovog puta nije završila iza rešetaka već je došla da poseti kazamat u kom je provela pet i po meseci zbog toga što je sa bivšim mužem opelješila čoveka.

"Ćao, ljudi, ne biste verovali gde se nalazimo! Boravila sam ovde, mislim pet i po meseci. To je bilo jedno od najgorih iskustava u mom životu. Nalazimo se ovde gde završite ove malo zločeste. Unutra nema prozora. Oba zgrada je spolja "Hilton" a unutra je katastrofa. Šta god sam pipnula unutram povraćala sam od muke", rekla je Nataša koja je ovo mesto posetila sa prijateljem kog je povela na izlet u Beograd.

Foto: Printskrin Facebook
Foto: Printskrin Facebook

Ivkošićeva se iz zatvora obratila i majci.

"Evo, dakle, mama, ovo je moj zatvor. Sećam se plavih vrata iza kojih sam šetala. Što bi volela da se vratim u zatvor", rekla je Nataša kroz osmeh, a onda se prisetila i da je boravila u sobama devet i tri i da su stražarke prema njoj bile prekrasne.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Igor i Nataša uhapšeni su u februaru 2013. godine jer su opljačkali Beograđanina V. V. kojeg su u njegovom stanu omamili, uzeli mu ključeve od skupocenog džipa, novac i mobilne telefone.

S ovim imućnim Beograđaninom su se upoznali preko jednog sajta za druženje i obećali mu da će imati "trojku" u njegovom stanu, međutim uhapšeni su na srpsko-hrvatskoj granici.

Na suđenju su priznali krivicu i sklopili nagodbu. Nataša Tuđman je 2013. izdržala šestomesečnu kaznu i vratila se u Zagreb. Nedavno joj je istekla zabrana ulaska u Srbiju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BIVŠA TUĐMANOVA ŽENA I JEDNA OD NAJPOZNARIJIH HRVATICA: Idem u Beograd, RAJ na zemlji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track