(VIDEO) KRISTIJAN SE SPREMA ZA ROBIJU: Evo šta je poručio fanovima pred odlazak u zatvor
Foto: Damir Dervišagić

Oglasio se

(VIDEO) KRISTIJAN SE SPREMA ZA ROBIJU: Evo šta je poručio fanovima pred odlazak u zatvor

Stars -
Nakon što je završio u zatvoru zbog pretnji smrću koje je uputio Tamari Đurić pute, Fejsbuka, Kristijanu Goluboviću je zabranjeno da korsti društvene mreže, ali njegovi administratori redovno obaveštavaju njegove fanove koji sve objavljuju na duštvenim mrežama.

Posle izlaska iz pritvora u kom je bio zbog pretnji klaberki vreme do sprovođenja na izdržavanje osmogodišnje kazne u požarevački zatvor Zabela zbog trgovine 125 grama heroina, provodi u društvu porodice i prijatelja.

"Nisu mu dozvolili da odloži robiju, ali je uložio žalbu pošto još ima problema sa nogom i svaki dan pije lekove", piše na Kristijanovoj stranici koji čeka poziv na izdržavanje zavtovrske kazne.

U međuvremenu Kristijan je fanovima uputio poruku i naglasio kako se promenio.

"Sad sam se promenio, al' zapitam se nekad mogu li da shvate sada mene posle svega, policija u meni vidi samo kriminalca mnogima sam idol, mnogima sam faca reputacija je čudo uvek je uz mene prati me u stopu gde god da krenem nosim krst težak 'iljade života savetujem mlade da se drže sporta", stoji u poruci koju je žestoki momak uputio svojim fanovima.

Takođe je objavio i video klip gde je pokazao kako vežba.

I deset puta tako!!! (Y)

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Thursday, February 4, 2016

Podsetimo, Kristijan je rekao kako je pomogao Staniji Dobrojević da pobedi, kao i da je na to dao 12.000 evra da bi starleta dobila prvo mesto i podelila nagradu sa njim. On je tada priznao da je ceo njegov tim glasao za Staniju, ali i da je apelovao da ostatak ljudi da Dobrojevićevoj svoj glas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track