(VIDEO) MA, KAKVE ZVEZDICE, ONI SU ZVEZDETINE: Teodora i Tomislav napravili haos u studiju
Foto: Printskrin

Oduševil

(VIDEO) MA, KAKVE ZVEZDICE, ONI SU ZVEZDETINE: Teodora i Tomislav napravili haos u studiju

Stars -

Teodora Marković otpevala je divnu baladu Goce Tržan “Po mome srcu hodaj” i dobila svih pet glasova žirija. Ova dvanaestogodišnja zvezdica je oduševila žiri svojim izgledom i stajlingom.

"Sve mi je bilo usklađeno. Lepo si me “vozila” kroz pesmu, ništa mi nije smetalo. Imala si divnih momenata. Na kraju si malo iskliznula nekoliko puta, ali meni to nije smetalo. Ništa nije poremetilo peticu", rekao je Hari Varešanović.

"Ja sam uživala! Ovo je stvarno jedna od najlepših pesama Goce Tržan i prvi put je večeras čujemo, niko je do sad nije izvodio. Pridružujem se komplimentima za izgled. Sve je tako nekako dostojanstveno bilo i ja sam uživala. I videla sam da si i ti uživala, a to je i poenta", rekla je Jelena Tomašević.

"Složio bih se da je sve nekako leglo na svoje mesto, što se tiče i izbora pesme i tvog pevanja, priče, izgleda, nastupa. Sve je nekako bilo kako treba", rekao je Milan Stanković.

Tomislav Milovanović je svojim nastupom oduševio članove žirija koji su za njegov nastup imali samo reči hvale. On je otpevao pesmu “Cesarica” Olivera Dragojevića.

"Nemam reči. Ovo je stvarno bilo bez premca. Ono što si do sada radio, sve baci u vodu, jer ovo je nadmašilo sve to što si do sada uradio", bio je iskren Milan Stanković.

"Ti zračiš kao neka dobrica, dušica, i tako i pevaš. Ti zaslužuješ sve pohvale za svoj napredak. Takođe bih pohvalila tvoju pobedu nad tremom! U jednom trenutku si imao tremu, ali si ga super prebrodio", rekla je Jelena Tomašević.

"Ti toliko divno pevaš, i toliko si talentovan i takvu emociju imaš, da stvarno ti je legla pesma. Ja se suzdržavam da ne zaplačem. Stvarno ne znam šta da ti kažem, predivno", rekla je Marija Serdar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track